Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

B6 vitamin Raffael Zsolt. Miben található  A B6-vitamin az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle feladatot lát el. Elsősorban.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "B6 vitamin Raffael Zsolt. Miben található  A B6-vitamin az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle feladatot lát el. Elsősorban."— Előadás másolata:

1 B6 vitamin Raffael Zsolt

2 Miben található  A B6-vitamin az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle feladatot lát el. Elsősorban koenzimként működik. Vízben oldódik. Szerepe van a vörösvértestek.

3 Miért szükséges AAz agy működésében segít és hogy jobban gondolkozzon az ember.

4 Mit okoz a hiánya  A B6-vitamin a fehérjék lebontásában, az aminosavak anyagcseréjében játszik szerepet. Az idegsejt és a hámszövet működését szabályozza. A szájon át szedhető fogamzásgátlók, egyes antibiotikumok és a szív-és érrendszeri gyógyszerek csökkenik a B6-vitamin hatását.

5 Érdekeségek  B vitaminok - Az agyvédők A B vitamin család szerepet játszik szinte minden életfunkciónkban. Az id ő s emberek nem kielégít ő táplákozásuk miatt gyakran szenvednek a B vitaminok hiányában. 60 éves kor fölött mindenkinek ajánlott lenne B komplex vitamin szedése. Ezzel segítve többek között az Alzheimer kór és más degeneratív ideg betegeségek kialakulásának a megel ő zését és a betegség el ő rehaladásának a lassítását is.

6 Köszönjük a figyelmet


Letölteni ppt "B6 vitamin Raffael Zsolt. Miben található  A B6-vitamin az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle feladatot lát el. Elsősorban."

Hasonló előadás


Google Hirdetések