Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1. tétel Ön a munkahelyén az iroda kialakításáért felel. Tervezze meg az irodában milyen eszközök szükségesek ahhoz, hogy adminisztrációs munkáit pontosan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1. tétel Ön a munkahelyén az iroda kialakításáért felel. Tervezze meg az irodában milyen eszközök szükségesek ahhoz, hogy adminisztrációs munkáit pontosan."— Előadás másolata:

1 1. tétel Ön a munkahelyén az iroda kialakításáért felel. Tervezze meg az irodában milyen eszközök szükségesek ahhoz, hogy adminisztrációs munkáit pontosan elvégezze!

2 Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők honlapján 1. AZ IRODÁK BERENDEZÉSE (üzlethelyiség) A vonatkozó jogszabályi előíráson túl - telefon, felefax - ajánlott, hogy az utazási irodák a célnak megfelelő - a kínálat bemutatására, az utassal való tárgyalásra alkalmas - berendezéssel rendelkezzenek.

3 Utazási iroda tárgyi feltételei Vonalas telefon (szám) (Általában van mobil szám is) Fax. (Általában fénymásolós) Internetes elérhetőség (e-mail címmel) Ehhez: számítógép (nyomtató) Szoftverekkel (Pl.: NU3) Skenner

4 Működési engedély Tartsuk az utazási irodában

5 Nyilvántartási szám Elvárható, hogy az utazási vállalkozó irodájában ill. irodáiban a nyilvántartásba vételéről szóló határozatot jól látható helyen kifüggesztve, ennek hiányában a bejegyzési határozatot az utas kérésére be kell mutatnia.

6 TUI Utazási központ


Letölteni ppt "1. tétel Ön a munkahelyén az iroda kialakításáért felel. Tervezze meg az irodában milyen eszközök szükségesek ahhoz, hogy adminisztrációs munkáit pontosan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések