Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mit tehet értünk a víz?. A víz létfontosságú A víznek többet köszönhetünk, mint puszta létfenntartásunkat. Valójában javíthatja Egészségünket Erőnlétünket.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mit tehet értünk a víz?. A víz létfontosságú A víznek többet köszönhetünk, mint puszta létfenntartásunkat. Valójában javíthatja Egészségünket Erőnlétünket."— Előadás másolata:

1 Mit tehet értünk a víz?

2 A víz létfontosságú A víznek többet köszönhetünk, mint puszta létfenntartásunkat. Valójában javíthatja Egészségünket Erőnlétünket Megjelenésünket 1 Mit tehet értünk a víz?

3 Ha a szervezetben vízhiány lép fel 1 %-os vízhiány szomjúságot okoz 5%-os vízhiány enyhe lázat eredményez 8 %-os vízhiánytól a nyálmirigyek leállítják a nyáltermelést, a bőr elkékül. 10 %-os vízhiánynál a nyelv felduzzad, veseelégtelenség lép fel, az izmok begörcsölnek. A járás lehetetlenné válik. 20 %-os vízhiánynál a bőr megrepedezik, leáll a szervek működése, bekövetkezik a halál. 1 Mit tehet értünk a víz?

4 Mit tesz a víz a szervezetben? Vitaminokat és tápanyagokat szállít a sejtekbe, szövetekbe, szervekbe Nedvesíti a szemet, szájat és orrjáratokat Szabályozza a testhőmérsékletet. Oxigént szállít a sejtekbe 1 Mit tehet értünk a víz?

5 A szerveket kipárnázva lengéscsillapítóként funkcionál Kenést biztosít az ízületek számára Kiöblíti a vesékből a mérgező anyagokat Egyensúlyban tartja az elektroliteket, ami hozzájárul a vérnyomás szabályozásához Nem csupán ezt, hanem: 1 Mit tehet értünk a víz?

6 Még ennél is többet... Fenntartja a vér mennyiségét, ami viszont fenntartja a kellő energiaszintet A kellő vízfelvétel javítja a koncentrálóképességet és a reakcióidőt Növeli az elégetett kalóriamennyiséget Lehetővé teszi a gyógyszerek hatásának gyorsabb és jobb kifejtését A meghűléstől a rákig mindenfajta megbetegedés kockázatát csökkenti 1 Mit tehet értünk a víz?

7 A víz segíthet a fogyásban és javíthatja megjelenésünket Csillapítja az éhségérzetet Több energiát ad a testmozgáshoz, növeli a testmozgás alatt elégetett kalóriák számát Segíthet a zsírlerakódások csökkentésében Hidratálja a bőrt, miáltal az simább és lágyabb lesz 1 Mit tehet értünk a víz?

8 Mit tehet velünk a víz?

9 2 Mit tehet velünk a víz? A víz, ha jó minőségű, jót tesz nekünk.

10 Jó-e az ivóvizem? Tisztának néz ki. Tiszta a szaga. Tiszta az íze. Tisztának kell lennie. 2 Mit tehet velünk a víz?

11 Vegyi Mikrobiológiai Szervetlen vegyszerek Szerves vegyszerek Protozoonok - Giardia lamblia ciszták - Cryptosporidium oociszta Vírusok Baktériumok Részecskék Jó-e az ivóvizem? Iszap Homok Vízkő a csővezetékből 2 Mit tehet velünk a víz?

12 Mikroszkopikus szervezetekBaktériumok és vírusok Mikrobiológiai szennyeződés 2 Mit tehet velünk a víz?

13 A forrasztott csövekből származó ólom A csővezeték vagy tartály belsejében található mikrobiológiai képződmények A csövek vagy tároló tartályok belsejében folyó korrózióból és rozsdásodásból származó szemcsék PVC csövekből származó vinil-klorid Ipari folyadéklefolyások, kilúgozódások, növényvédő szerek Hogyan romolhat el a jó víz? 2 Mit tehet velünk a víz?

14 A klórozási eljárás trihalometánokat, mint pl. kloroformot hozhat létre Városi vízművek 2 Mit tehet velünk a víz?

15 Az ólom gyermekeknél vérszegénységet, alacsony születési súlyt, felnőtteknél magas vérnyomást eredményezhet A higany vesekárosodást okozhat A radon növelheti a gyomorrák kialakulásának kockázatát Az EPA becslései szerint a húgyhólyagrákos megbetegedések 2-10 %-át a szennyezett ivóvíz okozhatja Lehetséges egészségkárosító hatások 2 Mit tehet velünk a víz?

16 A víz, ha jó minőségű, jót tesz nekünk. 2 Mit tehet velünk a víz?

17 Hol szerezhetünk be? jó ivóvizet?

18 Előnyök Lehet, hogy jó minőségű Hátrányok Lehet, hogy nem jó minőségű Költséges Kényelmetlen 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet? Palackozott víz

19 Előnyök Hatástalanítani tudja a baktériumokat és vírusokat Hátrányok Kényelmetlen Szerves vegyületekkel szemben hatástalan Nem csökkenti a részecskéket Forralt víz 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

20 Előnyök Csökkenti a részecskéket Csökkent számos szervetlen vegyületet. Csökkenti a parazita cisztákat Hátrányok Nagy víznyomást igényel. Nem hatékony, vízpazarló Baktériumok ellen hatástalan védelem Fordított ozmózis 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

21 Előnyök Csökkenti a klórt. Javítja az ízt, szagot és színt Hátrányok Számos szerves vegyülettel szemben hatástalan A csatornák kialakulása csökkenti a hatékonyságot Gyakran nem rendelkezik szűrőcsere jelzővel Szemcsés (granulált) aktív szén 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

22 Előnyök Hatékonyan csökkenti a klór, a THM-ok és számos szerves vegyület mennyiségét Nagyon hatékonyan szűri ki a részecskéket Hátrányok Számos szervetlen vegyülettel szemben hatástalan Baktériumok, vírusok ellen hatástalan Préselt aktív szén tömb 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

23 Előnyök Hatástalanítja a baktériumokat és vírusokat. Hátrányok Szervetlen vegyületekkel szemben hatástalan Nem távolítja el a részecskéket Ultraibolya fény 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

24 nincs egy technológia sem, amely elvégezné az összes feladatot. mégis…

25 Van megoldás Van áttörés

26 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

27 Elektronikus kijelző 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza? Az víztisztító kombinált technológiája Szénszűrő UV fény

28 Az egyetlen rendszer, amely tanúsítványa szerint hatékonyan eltávolít több mint 140 egészségkárosító szennyeződést Szénszűrő 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

29 A szabadalmaztatott többfokozatú szénszűrő képes csapdába ejteni a hajszálnál 300-szor kisebb részecskéket csökkenti a szerves vegyszereket csökkenti az ólmot és a higanyt szénfelülete 446.000 négyzetméter (4.800.000 ft 2 ) Szénszűrő 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

30 Ez 69 futballpályánál nagyobb területet jelent 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

31 Akár 80 millijoule energia A vízben található kórokozó baktériumok és vírusok 99,99 %-át elpusztítja Az UV lámpa csak akkor kapcsol be, amikor folyik a víz - a víz hidegen folyik ki belőle Energiahatékony Ultraibolya-fény technológia 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

32 "Intelligens chip" technológia Figyelmezteti, ha probléma adódik Emlékezteti a szűrőcserére Elektronikus kijelző 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

33 7500 négyzetméternyi gyártóterület A technológia mögötti szakértelem 48 tudós és műszaki személyzet 270 bejegyzett vagy bejegyzés alatt álló szabadalom 7 laboratórium 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

34 Kívülálló szakértők NSF International A közegészség- és biztonságügyi társaság Water Quality Association (Vízminőségi Egyesület) Arany Pecsét tanúsítási program 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

35 1. Az első háztartási, felhasználási helyen használatos rendszer, amely tanúsítványa szerint megfelel a három fő minőségi normának: NSF/ANSI 42-es, 53-as, 55-ös 2. Tanúsítványa szerint több egészségre ártalmas szennyeződést szűr ki, mint a világon bármely más szénszűrős rendszer Az víztisztító készülékünk megkapta az NSF tanúsítványát 2 tény, amelyet érdemes megjegyezni 4 Miért a mi ajánlatunkat válassza?

36 Amennyiben sikerült érdeklődését felkeltenem, kérem hívjon a következő telefonszámon, Fedelin János 06-30- 932-8076 vagy keress meg e-mail-ben a fedelin.janos@officialitas.hu címen. fedelin.janos@officialitas.hu


Letölteni ppt "Mit tehet értünk a víz?. A víz létfontosságú A víznek többet köszönhetünk, mint puszta létfenntartásunkat. Valójában javíthatja Egészségünket Erőnlétünket."

Hasonló előadás


Google Hirdetések