Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás szállodák számára TISZTA MATRAC www.potema.hu.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás szállodák számára TISZTA MATRAC www.potema.hu."— Előadás másolata:

1 ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás szállodák számára TISZTA MATRAC www.potema.hu

2 MI VAN A MATRACBAN? Az ágyak matracaiban a legkülönbözőbb szennyeződések fordulnak elő izzadság pollenek házipor penészgomba spórák vírusok emberi felhám Mindezek elégségesek ahhoz, hogy a házipor atka megéljen a matracokban! A házipor atka allergiát okoz, ami légúti- és asztmatikus betegségben szenvedő vendégeiknek kellemetlen éjszakákat szerezhet. (1980 óta az asztmás megbete- gedések száma 75%-kal nőtt.)

3 A HATÉKONY MEGOLDÁS A több mint 20 éve több kontinensen működő német POTEMA-cég egyedi szabadalma kielégíti az alábbi elvárásokat: tartós, mérhető eredmény környezetbarát technológia kockázatmentes gyors költségkímélő beruházást nem igényel minősített szolgáltatás A POTEMA-technológia nem okoz fennakadást a napi üzemelésben és nem igényel többlet munkaerőt!

4 TECHNOLÓGIA A hordozható matracporszívó közvetlenül a szállodai szobákban használható. A szívóerőt ultrahang-közeli frekvenciájú rezgés egészíti ki, így az organikus szennyeződés apró részecskékre bomlik. A készülék a matrac legmélyéről is képes eltávolítani a poratkákat és egyéb szennyeződéseket. Ezzel egy időben a beépített UV- fényt sugárzó egység fertőtleníti a matrac felületét. szívóerő 20 cm mélységig vegyszermentes száraz technológia tisztítás a helyszínen azonnal ágyazható tartós (min. féléves) hatás 90 cm széles matrac 12 perc 99,6%-os hatékonyság szennyeződés begyűjtése

5 ÉRDEMES TUDNI… HOTELSTARS PROGRAM A POTEMA-technológiával végzett rendszeres matractisztítás az új szállodai kategória-besorolásnál értékes pontokat jelent. MARKETING-ELŐNYÖK A nemzetközi utazók a szálloda- választásnál egyre gyakrabban veszik figyelembe ezen szempontokat. Az antiallergén megoldások sokak számára egyenlőek az éjszakai nyugalommal, pihenéssel.

6 ÁRAK, KONSTRUKCIÓK Akár egyösszegű költségben, akár havi részlet-fizetésben gondolkozik, többféle fizetési konstrukciót kínálunk: 1.2.400 HUF/matrac (SGL) -10% engedmény - egyösszegű kifizetésnél -alapár - 12 havi részlet- fizetésnél 2.2.700 HUF/matrac (SGL) -24 hónapos részlet- fizetés (A kategória-besorolás 24-havi rendszerességet követel meg.) 2.400 HUF/matrac 10% engedmény részletfizetés tervezhető kiadás rugalmasság egyeztetett ütem Pl. 300 ágy, 24 havi gyakoriság: csak 30.000 HUF/hó

7 REFERENCIÁINK

8 TANUSÍTVÁNYOK


Letölteni ppt "ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás szállodák számára TISZTA MATRAC www.potema.hu."

Hasonló előadás


Google Hirdetések