Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az eSpring története kérdések. Mit tehet értünk a víz? Mit tehetvelünk a víz? Hol szerezhetünk bejó ivóvizet? Miért eSpring víz? Az eSpring története.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az eSpring története kérdések. Mit tehet értünk a víz? Mit tehetvelünk a víz? Hol szerezhetünk bejó ivóvizet? Miért eSpring víz? Az eSpring története."— Előadás másolata:

1 Az eSpring története kérdések

2 Mit tehet értünk a víz? Mit tehetvelünk a víz? Hol szerezhetünk bejó ivóvizet? Miért eSpring víz? Az eSpring története 4 kérdésben

3 Előre összeállított eSpring prezentáció Megjegyzés: A következő diák prezentáció céljára szolgálnak, és a szöveg nélkül nem teljesek. Jelölje ki a “Megjelenítés”-t a PowerPoint menüben, és kattintson a “Jegyzetlap”-ra a szöveg megtekintéséhez.

4 Az eSpring története kérdések

5 Mit tehet értünk a víz?

6 A víz létfontosságú A víznek többet köszönhetünk, mint puszta létfenntartásunkat. Valójában javíthatja Egészségünket Erőnlétünket Megjelenésünket 1 Mit tehet értünk a víz?

7 Ha a szervezetben vízhiány lép fel 1 %-os vízhiány szomjúságot okoz 5%-os vízhiány enyhe lázat eredményez 8 %-os vízhiánytól a nyálmirigyek leállítják a nyáltermelést, a bőr elkékül. 10 %-os vízhiánynál a nyelv felduzzad, veseelégtelenség lép fel, az izmok begörcsölnek. A járás lehetetlenné válik. 20 %-os vízhiánynál a bőr megrepedezik, leáll a szervek működése, bekövetkezik a halál. 1 Mit tehet értünk a víz?

8 Mit tesz a víz a szervezetben? Vitaminokat és tápanyagokat szállít a sejtekbe, szövetekbe, szervekbe Nedvesíti a szemet, szájat és orrjáratokat Szabályozza a testhőmérsékletet. Oxigént szállít a sejtekbe 1 Mit tehet értünk a víz?

9 A szerveket kipárnázva lengéscsillapítóként funkcionál Kenést biztosít az ízületek számára Kiöblíti a vesékből a mérgező anyagokat Egyensúlyban tartja az elektroliteket, ami hozzájárul a vérnyomás szabályozásához Nem csupán ezt, hanem: 1 Mit tehet értünk a víz?

10 Még ennél is többet... Fenntartja a vér mennyiségét, ami viszont fenntartja a kellő energiaszintet A kellő vízfelvétel javítja a koncentrálóképességet és a reakcióidőt Növeli az elégetett kalóriamennyiséget Lehetővé teszi a gyógyszerek hatásának gyorsabb és jobb kifejtését A meghűléstől a rákig mindenfajta megbetegedés kockázatát csökkenti 1 Mit tehet értünk a víz?

11 A víz segíthet a fogyásban és javíthatja megjelenésünket Csillapítja az éhségérzetet Több energiát ad a testmozgáshoz, növeli a testmozgás alatt elégetett kalóriák számát Segíthet a zsírlerakódások csökkentésében Hidratálja a bőrt, miáltal az simább és lágyabb lesz 1 Mit tehet értünk a víz?

12 Mit tehet velünk a víz?

13 2 Mit tehet velünk a víz? A víz, ha jó minőségű, jót tesz nekünk.

14 Jó-e az ivóvizem? Tisztának néz ki. Tiszta a szaga. Tiszta az íze. Tisztának kell lennie. 2 Mit tehet velünk a víz?

15 Vegyi Mikrobiológiai Szervetlen vegyszerek Szerves vegyszerek Protozoonok - Giardia lamblia ciszták - Cryptosporidium oociszta Vírusok Baktériumok Részecskék Jó-e az ivóvizem? Iszap Homok Vízkő a csővezetékből 2 Mit tehet velünk a víz?

16 Mikroszkopikus szervezetekBaktériumok és vírusok Mikrobiológiai szennyeződés 2 Mit tehet velünk a víz?

17 A forrasztott csövekből származó ólom A csővezeték vagy tartály belsejében található mikrobiológiai képződmények A csövek vagy tároló tartályok belsejében folyó korrózióból és rozsdásodásból származó szemcsék PVC csövekből származó vinil-klorid Ipari folyadéklefolyások, kilúgozódások, növényvédő szerek Hogyan romolhat el a jó víz? 2 Mit tehet velünk a víz?

18 A klórozási eljárás trihalometánokat, mint pl. kloroformot hozhat létre Városi vízművek 2 Mit tehet velünk a víz?

19 Az ólom gyermekeknél vérszegénységet, alacsony születési súlyt, felnőtteknél magas vérnyomást eredményezhet A higany vesekárosodást okozhat A radon növelheti a gyomorrák kialakulásának kockázatát Az EPA becslései szerint a húgyhólyagrákos megbetegedések 2-10 %-át a szennyezett ivóvíz okozhatja Lehetséges egészségkárosító hatások 2 Mit tehet velünk a víz?

20 A víz, ha jó minőségű, jót tesz nekünk. 2 Mit tehet velünk a víz?

21 Hol szerezhetünk be? jó ivóvizet?

22 Előnyök Lehet, hogy jó minőségű Hátrányok Lehet, hogy nem jó minőségű Költséges Kényelmetlen 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet? Palackozott víz

23 Előnyök Hatástalanítani tudja a baktériumokat és vírusokat Hátrányok Kényelmetlen Szerves vegyületekkel szemben hatástalan Nem csökkenti a részecskéket Forralt víz 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

24 Előnyök Csökkenti a részecskéket Csökkent számos szervetlen vegyületet. Csökkenti a parazita cisztákat Hátrányok Nagy víznyomást igényel. Nem hatékony, vízpazarló Baktériumok ellen hatástalan védelem Fordított ozmózis 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

25 Előnyök Csökkenti a klórt. Javítja az ízt, szagot és színt Hátrányok Számos szerves vegyülettel szemben hatástalan A csatornák kialakulása csökkenti a hatékonyságot Gyakran nem rendelkezik szűrőcsere jelzővel Szemcsés (granulált) aktív szén 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

26 Előnyök Hatékonyan csökkenti a klór, a THM-ok és számos szerves vegyület mennyiségét Nagyon hatékonyan szűri ki a részecskéket Hátrányok Számos szervetlen vegyülettel szemben hatástalan Baktériumok, vírusok ellen hatástalan Préselt aktív szén tömb 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

27 Előnyök Hatástalanítja a baktériumokat és vírusokat. Hátrányok Szervetlen vegyületekkel szemben hatástalan Nem távolítja el a részecskéket Ultraibolya fény 3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet?

28 nincs egy technológia sem, amely elvégezné az összes feladatot. mégis…

29 Van megoldás Van áttörés

30 Miért eSpring TM víz?

31 Elektronikus kijelző 4 Miért eSpring víz? Az eSpring kombinált technológiája Szénszűrő UV fény

32 Az egyetlen rendszer, amely tanúsítványa szerint hatékonyan eltávolít több mint 140 egészségkárosító szennyeződést Szénszűrő 4 Miért eSpring víz?

33 A szabadalmaztatott többfokozatú szénszűrő képes csapdába ejteni a hajszálnál 300-szor kisebb részecskéket csökkenti a szerves vegyszereket csökkenti az ólmot és a higanyt szénfelülete 446.000 négyzetméter (4.800.000 ft 2 ) Szénszűrő 4 Miért eSpring víz?

34 Ez 69 futballpályánál nagyobb területet jelent 4 Miért eSpring víz?

35 Akár 80 millijoule energia A vízben található kórokozó baktériumok és vírusok 99,99 %-át elpusztítja Az UV lámpa csak akkor kapcsol be, amikor folyik a víz - a víz hidegen folyik ki belőle Energiahatékony Ultraibolya-fény technológia 4 Miért eSpring víz?

36 "Intelligens chip" technológia Figyelmezteti, ha probléma adódik Emlékezteti a szűrőcserére Elektronikus kijelző 4 Miért eSpring víz?

37 7500 négyzetméternyi gyártóterület A technológia mögötti szakértelem 48 tudós és műszaki személyzet 270 bejegyzett vagy bejegyzés alatt álló szabadalom 7 laboratórium 4 Miért eSpring víz?

38 eSpring létesítmények4 Miért eSpring víz?

39 eSpring létesítmények4 Miért eSpring víz?

40 eSpring létesítmények4 Miért eSpring víz?

41 eSpring létesítmények4 Miért eSpring víz?

42 Kívülálló szakértők NSF International A közegészség- és biztonságügyi társaság Water Quality Association (Vízminőségi Egyesület) Arany Pecsét tanúsítási program 4 Miért eSpring víz?

43 1. Az első háztartási, felhasználási helyen használatos rendszer, amely tanúsítványa szerint megfelel a három fő minőségi normának: NSF/ANSI 42-es, 53-as, 55-ös 2. Tanúsítványa szerint több egészségre ártalmas szennyeződést szűr ki, mint a világon bármely más szénszűrős rendszer Az eSpring megkapta az NSF tanúsítványát 2 tény, amelyet érdemes megjegyezni 4 Miért eSpring víz?

44 A jelen PowerPoint prezentáció teljes tartalma az Alticor Corporation vagy valamely leányvállalata 2003-ban bejegyzett szerzői jogának védelme alatt áll, és az Alticor Corporation kifejezett írásbeli engedélye nélkül nem módosítható. A független vállalkozók számára az Alticor-hoz kapcsolódó vállalkozásuk üzemeltetésében a PowerPoint prezentáció letöltése, reprodukálása és terjesztése azzal a feltétellel engedélyezett, hogy az utánnyomáson feltüntetik a fenti első mondatban szereplő szerzői jogtulajdonról szóló figyelmeztetést. A PowerPoint prezentáció a BSM (üzlettámogatási anyag) adminisztráció felülvizsgálata és írásbeli engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem vehető fel Internetes honlap vagy vállalattámogatási anyag tartalmába. Valamennyi felhasználó tudomásul veszi, hogy a PowerPoint prezentáció minden elérése és felhasználása a felhasználó saját kockázatára történik. Az Alticor Corporation és leányvállalatai a PowerPoint prezentáció tartalmában fellelhető hibákért vagy kihagyásokért, továbbá a felhasználó részéről a PowerPoint prezentáció eléréséből, felhasználásából vagy felhasználására való képtelenségből eredő semminemű kárért nem vállalnak felelősséget. SZERZŐI JOGI MEGÁLLAPODÁS

45


Letölteni ppt "Az eSpring története kérdések. Mit tehet értünk a víz? Mit tehetvelünk a víz? Hol szerezhetünk bejó ivóvizet? Miért eSpring víz? Az eSpring története."

Hasonló előadás


Google Hirdetések