Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Yess Plus A magyar mlm rendszer. Mi az a Yess+? A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu) A Yess+

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Yess Plus A magyar mlm rendszer. Mi az a Yess+? A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu) A Yess+"— Előadás másolata:

1 Yess Plus A magyar mlm rendszer

2 Mi az a Yess+? A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu) A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu)http://www.yessplus.hu 2005 február 10-én alapította 4 magyar hálózatépítő. 2005 február 10-én alapította 4 magyar hálózatépítő. A cég fő profilja a Holt tenger ásványaiból készült krémek, táplálék kiegészítők, egészség megőrző termékek és web szolgáltatások értékesítése. A cég fő profilja a Holt tenger ásványaiból készült krémek, táplálék kiegészítők, egészség megőrző termékek és web szolgáltatások értékesítése.

3 A cég működése A Yess Plus egyedi hálózatos marketing rendszerben működik. A Yess Plus egyedi hálózatos marketing rendszerben működik. A hagyományos Multi Level Marketingtől (MLM) eltérően az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja. A hagyományos Multi Level Marketingtől (MLM) eltérően az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja. Tagjai elérhető áron (100Ft-6000Ft) vásárolnak minőségi termékeket és szolgáltatásokat, valamint ezt az áruházat tovább ajánlják másoknak és ezzel jövedelemre tesznek szert. Tagjai elérhető áron (100Ft-6000Ft) vásárolnak minőségi termékeket és szolgáltatásokat, valamint ezt az áruházat tovább ajánlják másoknak és ezzel jövedelemre tesznek szert.

4 Downliner A Downliner egy hálózatépítő weboldal: a tagok ezen az oldalon regisztráltak, és ezután mindenki megkapta a saját névre szóló downliner oldalát. A Downliner egy hálózatépítő weboldal: a tagok ezen az oldalon regisztráltak, és ezután mindenki megkapta a saját névre szóló downliner oldalát. A Downliner kizárólag a Yessplus üzlet tagjai számára épít hálózatot. A Downliner kizárólag a Yessplus üzlet tagjai számára épít hálózatot. Partnereink különböző tagsági számokkal rendelkeznek. Pl.: http://www.downliner.hu/H-04651 Partnereink különböző tagsági számokkal rendelkeznek. Pl.: http://www.downliner.hu/H-04651 Az leendő partneredet a saját weboldaladról regisztrálod, így automatikusan hozzád tartozik. Az leendő partneredet a saját weboldaladról regisztrálod, így automatikusan hozzád tartozik. Ebből következik: bárki, aki rátalál a weboldaladra és regisztrál – partnered lesz anélkül, hogy találkoznál vele. Ebből következik: bárki, aki rátalál a weboldaladra és regisztrál – partnered lesz anélkül, hogy találkoznál vele.

5 Downliner Hogyan működik? Első szinten 3-as szélességű csoportod lesz. Első szinten 3-as szélességű csoportod lesz. Az alattad lévő partnereidnek is 3 közvetlen munkatársa lesz. Az alattad lévő partnereidnek is 3 közvetlen munkatársa lesz.

6 Downliner Hogyan működik? Ha regisztrál a negyedik – ötödik stb. embered, azt a közvetlenül alattad lévő 3 partner valamelyike kapja. (ahol éppen van üres hely) Ha regisztrál a negyedik – ötödik stb. embered, azt a közvetlenül alattad lévő 3 partner valamelyike kapja. (ahol éppen van üres hely) Úgy is lesz partnered, hogy nem Te csatlakoztatod, hanem a szponzorod, aki fölötted van.

7 Downliner Mire jó ez? Hasonlítsuk össze a hagyományos mlm rendszert a Downliner-Yessplus rendszerrel! Hasonlítsuk össze a hagyományos mlm rendszert a Downliner-Yessplus rendszerrel! A hagyományos mlm rendszerben korlátlan szélességű csoportot lehet építeni. Vegyünk például egy 10-es szélességű csoportot első szinten. A hagyományos mlm rendszerben korlátlan szélességű csoportot lehet építeni. Vegyünk például egy 10-es szélességű csoportot első szinten.

8 Hagyományos mlm rendszer A gyakorlat azt mutatja, hogy csatlakozás után átlagosan 10 partnerből 3 dolgozik aktívan. A gyakorlat azt mutatja, hogy csatlakozás után átlagosan 10 partnerből 3 dolgozik aktívan. A többi 7 bent van ugyan, de sikertelen, nem talál új partnert, ezért elmegy a kedve, stb. A többi 7 bent van ugyan, de sikertelen, nem talál új partnert, ezért elmegy a kedve, stb. A szponzoruk nem tudja motiválni őket semmi kézzelfogható dologgal, így idővel eltűnnek a rendszerből. A szponzoruk nem tudja motiválni őket semmi kézzelfogható dologgal, így idővel eltűnnek a rendszerből.

9 Hagyományos mlm rendszer Szintén a gyakorlat mutatja, hogy átlagosan 10-ből 1 partnernek sikerül újabb 10 embert szponzorálni, akiknél ugyanez lesz az átlag. Szintén a gyakorlat mutatja, hogy átlagosan 10-ből 1 partnernek sikerül újabb 10 embert szponzorálni, akiknél ugyanez lesz az átlag.

10 Hagyományos mlm rendszer A maradék 7 ember tehát eljutott oda, hogy álmodott egy nagyot, befizette a csatlakozási díjat, megrendelte a kötelező termékcsomagot (70-100ezer Ft), tartott néhány termékbemutatót, majd mivel nem tudta eladni az ismerőseinek a termékeket és partnert sem talált – abbahagyta. A maradék 7 ember tehát eljutott oda, hogy álmodott egy nagyot, befizette a csatlakozási díjat, megrendelte a kötelező termékcsomagot (70-100ezer Ft), tartott néhány termékbemutatót, majd mivel nem tudta eladni az ismerőseinek a termékeket és partnert sem talált – abbahagyta. Belőlük épült fel hazánkban is az mlm-ellenzők népes tábora. Különös ismertetőjelük a „Jaj hagyjál már békén!” felkiáltás, amikor meghallanak egy újabb mlm ajánlatot. Belőlük épült fel hazánkban is az mlm-ellenzők népes tábora. Különös ismertetőjelük a „Jaj hagyjál már békén!” felkiáltás, amikor meghallanak egy újabb mlm ajánlatot.

11 Yess Plus hálózat A Yessplus üzletben az aktív tagok aránya sokkal magasabb, mint a hagyományos mlm hálózatokban. A Yessplus üzletben az aktív tagok aránya sokkal magasabb, mint a hagyományos mlm hálózatokban. Ez abból adódik, hogy a csoportodba többféle módon kerülhetnek be új partnerek: Ez abból adódik, hogy a csoportodba többféle módon kerülhetnek be új partnerek: 1.Saját magad által csatlakoztatott partnerek 2.A hozzád csatlakoztatott üzlettársak által behozott új tagok 3.A felső vonalad (szponzorod) által javasolt partnerek 4.A Downliner által csatlakoztatott érdeklődők

12 Yess Plus hálózat Nézzünk egy példát! Ha Te, mint szponzor behozol 10 embert, akkor így fog kinézni a hálózatod: Ha Te, mint szponzor behozol 10 embert, akkor így fog kinézni a hálózatod: Ez az üzlettárs kapott 3 embert. De csak akkor kap jutalékot a csoportja forgalma után, ha aktív. Az aktivitás személyes vásárlást jelent. A vásárlás pedig forgalmat.

13 Yess Plus hálózat Ha az előbb kiemelt üzlettárs a kezdéskor ugyanúgy érzi magát, mint a hagyományos mlm rendszerben (magyarul: nem talál új partnert - sikertelen), a tapasztaltabb szponzora ad neki egy embert. Ha az előbb kiemelt üzlettárs a kezdéskor ugyanúgy érzi magát, mint a hagyományos mlm rendszerben (magyarul: nem talál új partnert - sikertelen), a tapasztaltabb szponzora ad neki egy embert. Ez óriási motiváció az új tagoknak és először nem is hiszik el, hogy ilyen létezik. Elkapja őket az „ilyen nincs és mégis van” érzés – aztán elindulnak ők is hálózatot építeni. Ez óriási motiváció az új tagoknak és először nem is hiszik el, hogy ilyen létezik. Elkapja őket az „ilyen nincs és mégis van” érzés – aztán elindulnak ők is hálózatot építeni. Amikor egy megfelelő nagyságú hálózat van kialakulóban – megvásárolják az aktivitáshoz szükséges mennyiségű terméketforgalom keletkezik! Amikor egy megfelelő nagyságú hálózat van kialakulóban – megvásárolják az aktivitáshoz szükséges mennyiségű terméketforgalom keletkezik! Ha valaki nem vásárol az adott hónapban – nem kerül ki a rendszerből. Ha valaki nem vásárol az adott hónapban – nem kerül ki a rendszerből. Később a jutalék fedezi az aktivitáshoz szükséges termékek árát, azon felül keletkezik a biztos jövedelem, vagy a termékek továbbértékesítéséből. Később a jutalék fedezi az aktivitáshoz szükséges termékek árát, azon felül keletkezik a biztos jövedelem, vagy a termékek továbbértékesítéséből.

14 Yess Plus hálózat előnyei Az inaktív tagokat aktivizálni tudjuk. Az inaktív tagokat aktivizálni tudjuk. Forgalom generálódik, mivel személyes vásárlás a jutalék-jogosultság feltétele. Forgalom generálódik, mivel személyes vásárlás a jutalék-jogosultság feltétele. Havi kötelező rendelés nincs. Havi kötelező rendelés nincs. Unilevel mélységi jutalékok vannak. (nem különbözeti!) Unilevel mélységi jutalékok vannak. (nem különbözeti!) A cég termékek árából 48%-ot oszt szét a munkatársak között 8 szinten. A cég termékek árából 48%-ot oszt szét a munkatársak között 8 szinten. Karrier terv itt: http://www.yessplus.hu/karrier

15 Honnan jön a pénz? A jövedelmed a csoportod termékforgalmából keletkezik. A jövedelmed a csoportod termékforgalmából keletkezik. A tagok a Yessplus webáruház termékeit vásárolják. A tagok a Yessplus webáruház termékeit vásárolják. A termékek árát magyar viszonyokra szabták. A termékek árát magyar viszonyokra szabták. A webáruházban a saját forgalmazású (exkluzív) termékek mellett megtalálhatóak már ismert márkás termékek, amelyeket egyébként is nap, mint nap használunk. A webáruházban a saját forgalmazású (exkluzív) termékek mellett megtalálhatóak már ismert márkás termékek, amelyeket egyébként is nap, mint nap használunk. Regisztráció itt: http://www.downliner.hu/H-04651 Néhány termék a kínálatból:

16 Exkluzív termékek Ezüst kolloid A legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum Az ezüst kiváló antibakteriális hatása már az ókor óta ismert. Az ezüst kiváló antibakteriális hatása már az ókor óta ismert. Az ezüst kolloid oldat világszerte népszerű, és széles körben használt természetes antibakteriális készítmény. Az ezüst kolloid oldat világszerte népszerű, és széles körben használt természetes antibakteriális készítmény. Orvostudományilag bizonyított, hogy a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Orvostudományilag bizonyított, hogy a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Míg az antibiotikumok legjobb esetben is csak 5-10 organizmust képesek elpusztítani, addig az ezüst kolloid közel 650-et! Míg az antibiotikumok legjobb esetben is csak 5-10 organizmust képesek elpusztítani, addig az ezüst kolloid közel 650-et!

17 Exkluzív termékek Ezüst kolloid A legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum Használata javasolt az összes testfelszínen lévő és a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén, Használata javasolt az összes testfelszínen lévő és a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén, hatásos csontregeneráló, hatásos csontregeneráló, elősegíti a bőr újraképződését. elősegíti a bőr újraképződését. Alkalmazható herpesz, gombásodás, szifilisz, napégés, ekcéma, allergia, torokgyulladás, influenza, reuma, pattanások, gyomorfekély, szemgyulladás, horzsolás esetén külsőleg és belsőleg is. Alkalmazható herpesz, gombásodás, szifilisz, napégés, ekcéma, allergia, torokgyulladás, influenza, reuma, pattanások, gyomorfekély, szemgyulladás, horzsolás esetén külsőleg és belsőleg is. Nem tartalmaz vegyszert, stabilizátort, kötőanyagot, festéket vagy bármilyen más adalékot sem! Nem tartalmaz vegyszert, stabilizátort, kötőanyagot, festéket vagy bármilyen más adalékot sem!

18 Exkluzív termékek Dr. Hummel Zoltán – Mikrorostos Biogél Mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost tartalmú élelmiszer készítmény Hatása: regenerálja az élő bélflórát (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz), regenerálja az élő bélflórát (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz), nyálkahártyapótló probiotikum, nyálkahártyapótló probiotikum, méregtelenít, méregtelenít, elősegíti a hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódást, elősegíti a hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódást, a patogén kórokozók szaporodását gátolja, a patogén kórokozók szaporodását gátolja, erősíti az immunrendszert a „jótékony” bélflóra megerősítése által, erősíti az immunrendszert a „jótékony” bélflóra megerősítése által, a vastagbélben semlegesíti a szabadgyököket, így kisebb az esélye a ráknak és az öregedésnek! a vastagbélben semlegesíti a szabadgyököket, így kisebb az esélye a ráknak és az öregedésnek!

19 Exkluzív termékek Dr. Dörnyei József: Vitamin komplexum és Tajga aranya Vitamin komplexum homoktövis gyümölcshús olaj, szőlőmag olaj, tökmag olaj egy kapszulában homoktövis gyümölcshús olaj, szőlőmag olaj, tökmag olaj egy kapszulában magas vitamin- és ásványi anyag tartalom (A,E,F,C,D,K vitamin, kalcium, cink) magas vitamin- és ásványi anyag tartalom (A,E,F,C,D,K vitamin, kalcium, cink) kedvező hatása van a gyomor- és nyombélfekélyre kedvező hatása van a gyomor- és nyombélfekélyre erősíti az immunrendszert, fokozza a vérkeringést erősíti az immunrendszert, fokozza a vérkeringést Tajga aranya szibériai fenyőmagliszt granulátum szibériai fenyőmagliszt granulátum ideális növényi fehérjeforrás (12szer több fehérje, mint a csirkehúsban) ideális növényi fehérjeforrás (12szer több fehérje, mint a csirkehúsban) tartalmaz ásványokat tartalmaz ásványokat növeli a potenciát, javítja a vér összetételét növeli a potenciát, javítja a vér összetételét

20 Exkluzív termékek Jericho Holt tengeri kozmetikumok Jericho éjszakai vitalizáló krém Holt tengeri ásványi és növényi anyagokat tartalmazó, gazdag krém, minden bőrtípusra. Holt tengeri ásványi és növényi anyagokat tartalmazó, gazdag krém, minden bőrtípusra. Visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát, Visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát, serkenti a vér mikrokeringését. serkenti a vér mikrokeringését. Természetes olajok, fehérjék, fekete iszap és sók tökéletes kombinációja. Természetes olajok, fehérjék, fekete iszap és sók tökéletes kombinációja. Fekete iszap testre Természetes iszap és ásványi anyag tartalmú. Természetes iszap és ásványi anyag tartalmú. Testre tisztító, gyógyító hatású, revitalizálja a bőrt, Testre tisztító, gyógyító hatású, revitalizálja a bőrt, stimulálja a vérkeringést és hatásosnak bizonyult a reuma kezelésében. stimulálja a vérkeringést és hatásosnak bizonyult a reuma kezelésében.

21 További termékek a webáruházból Exkluzív termékek: Jericho Holt tengeri kozmetikumok Jericho Holt tengeri kozmetikumok Yess száj és arc kozmetikumok Yess száj és arc kozmetikumok Yess háztartási felület fertőtlenítők Yess háztartási felület fertőtlenítők Étrend kiegészítők Étrend kiegészítők Minden termék és szolgáltatás ára illetve pontértéke megtekinthető itt: http://www.yessplus.hu http://www.yessplus.hu Webáruház termékek: Reformélelmiszerek Reformélelmiszerek Wellnes termékek Wellnes termékek Szépség ápoló termékek Szépség ápoló termékek Könyvek Könyvek Cd, DVD Cd, DVD Üzletépítési segédletek Üzletépítési segédletek Szolgáltatások Szolgáltatások

22 Szolgáltatás Web Plus weblapkészítő Szeretnél egy saját honlapot az Interneten? A WebPlus a YessPlus Üzletrendszer részeként olyan komplett szolgáltatást kínál, amely teljes értékű Internetes megjelenést biztosít Neked. A WebPlus a YessPlus Üzletrendszer részeként olyan komplett szolgáltatást kínál, amely teljes értékű Internetes megjelenést biztosít Neked. Tetszés szerinti célra használhatod, legyen az személyes, családi, hobbi vagy üzleti honlap. Tetszés szerinti célra használhatod, legyen az személyes, családi, hobbi vagy üzleti honlap. Saját magad készítheted el, szerkesztheted, módosíthatod bármikor - anélkül, hogy bármiféle programozói szaktudásra vagy közreműködésre lenne szükséged. Saját magad készítheted el, szerkesztheted, módosíthatod bármikor - anélkül, hogy bármiféle programozói szaktudásra vagy közreműködésre lenne szükséged. Havi díjas szolgáltatás (1200Ft), aminek a pontértéke beleszámít a havi személyes aktivitásba és állandó, biztos forgalmat jelent a hálózatodban. Havi díjas szolgáltatás (1200Ft), aminek a pontértéke beleszámít a havi személyes aktivitásba és állandó, biztos forgalmat jelent a hálózatodban.

23 Szolgáltatás Web Plus weblapkészítő Miért jó az internetes megjelenés? Lehetőséget ad arra, hogy a honlapod akkor is dolgozzon, amikor Te éppen alszol, eszel, mással foglalkozol. Lehetőséget ad arra, hogy a honlapod akkor is dolgozzon, amikor Te éppen alszol, eszel, mással foglalkozol. Látogatók százai találhatnak rá az oldaladra, ahol a saját ízlésed szerint mutatod be az üzletedet, vállalkozásodat, legyen az akár YessPlus, akár más vállalkozás. Látogatók százai találhatnak rá az oldaladra, ahol a saját ízlésed szerint mutatod be az üzletedet, vállalkozásodat, legyen az akár YessPlus, akár más vállalkozás. Manapság kétféle üzleti vállalkozás létezik: az egyik ott van az interneten, a másik nincs. Manapság kétféle üzleti vállalkozás létezik: az egyik ott van az interneten, a másik nincs. A lehetőség a kezedben van. Dönts okosan! További információ itt: http://www.yessplus.hu/webplus

24 Költségek és feladatok Összehasonlítás Hagyományos hálózat Belépési költségek: Belépési költségek: csatlakozási díj,csatlakozási díj, első kötelező termékcsomag,első kötelező termékcsomag, első rendezvény részvételi díja,első rendezvény részvételi díja, mappa, termékkatalógus stb.mappa, termékkatalógus stb. 50ezer – 150ezer (jobb esetben) Feladatok: Feladatok: névlistanévlista telefonálástelefonálás termékbemutatótermékbemutató (hirdetés, internetes ügyfélszerzés kizárva!!)(hirdetés, internetes ügyfélszerzés kizárva!!)

25 Költségek és feladatok Összehasonlítás Yessplus Üzletrendszer Belépési költségek Belépési költségek 16 pont értékű vásárlás az exkluzív termékekből16 pont értékű vásárlás az exkluzív termékekből4000Ft Mit kapsz ezért a pénzért? Mit kapsz ezért a pénzért? 16 pont értékű exkluzív terméket (pl.: 1db Holt tengeri kozmetikumot vagy 2db ezüst kolloidot stb. Te választod ki – lényeg, hogy 16 pont legyen!),16 pont értékű exkluzív terméket (pl.: 1db Holt tengeri kozmetikumot vagy 2db ezüst kolloidot stb. Te választod ki – lényeg, hogy 16 pont legyen!), névre szóló Downliner hálózatépítő honlapot,névre szóló Downliner hálózatépítő honlapot, névre szóló Yessplus webáruházat,névre szóló Yessplus webáruházat, lehetőséget internetes partnerszerzésre, reklámra, termékajánlásra,lehetőséget internetes partnerszerzésre, reklámra, termékajánlásra, lehetőséget arra, hogy egy olyan hálózat tagja légy (még az elején), ami erős konkurenciája lesz a nagy amerikai hálózatoknak.lehetőséget arra, hogy egy olyan hálózat tagja légy (még az elején), ami erős konkurenciája lesz a nagy amerikai hálózatoknak.

26 Költségek és feladatok Összehasonlítás Feladatok: Feladatok: Mutasd meg az üzletet minél több embernek. Partnereket nagyon sokféleképpen kereshetsz, mert nincs megkötés: személyesen, interneten, apróhirdetésekben, telefonon, e- mail-ben és minden egyéb módon, ami eszedbe jut.Mutasd meg az üzletet minél több embernek. Partnereket nagyon sokféleképpen kereshetsz, mert nincs megkötés: személyesen, interneten, apróhirdetésekben, telefonon, e- mail-ben és minden egyéb módon, ami eszedbe jut. A lényeg, hogy a leendő partnered a te downliner lapodon lévő regisztráció gombra kattintson és regisztráljon!A lényeg, hogy a leendő partnered a te downliner lapodon lévő regisztráció gombra kattintson és regisztráljon! Tedd látogatottá a saját downliner lapodat, vagy ha nem értesz hozzá – csatlakoztass magad alá néhány olyan embert (pl.: informatikus), aki tudja hogyan kell. Ők elkezdik építeni a saját hálózatukat – ami egyben a tiéd is lesz!Tedd látogatottá a saját downliner lapodat, vagy ha nem értesz hozzá – csatlakoztass magad alá néhány olyan embert (pl.: informatikus), aki tudja hogyan kell. Ők elkezdik építeni a saját hálózatukat – ami egyben a tiéd is lesz! A szponzoraid nem hagynak magadra, mindenben segíteni fognak – nem csak azért mert jófejek vagyunk, hanem mert nekünk is érdekünk, hogy te sikeres legyél.A szponzoraid nem hagynak magadra, mindenben segíteni fognak – nem csak azért mert jófejek vagyunk, hanem mert nekünk is érdekünk, hogy te sikeres legyél.

27 3-2-1-Start! Első lépés tehát a regisztráció! Első lépés tehát a regisztráció!regisztráció Ezt a lenti linkre kattintva tedd, utána felveszem veled a kapcsolatot e-mail-ben vagy telefonon!Ezt a lenti linkre kattintva tedd, utána felveszem veled a kapcsolatot e-mail-ben vagy telefonon! Ha még bizonytalankodsz és tele vagy kérdéssel („akkor most mennyi az annyi?” „tényleg működik ez?” stb.), kérdezz bátran! Válaszolni fogok!Ha még bizonytalankodsz és tele vagy kérdéssel („akkor most mennyi az annyi?” „tényleg működik ez?” stb.), kérdezz bátran! Válaszolni fogok! Néhány adat a létszámról: 2005 november 27.: 465 fő 2005 november 27.: 465 fő 2005 december 20.: 584 fő 2005 december 20.: 584 fő 2006 február 02.: 1007 fő 2006 február 02.: 1007 fő 2006 március 27.: 1890 fő 2006 március 27.: 1890 fő Ez a tagsági számokból derül ki. Még nagyon az elején járunk, de látszik mekkora dinamikával nő a hálózat. Ott leszel az első 5000-ben? Regisztráció: http://www.downliner.hu/H-04651

28 Véleményedet, kérdéseidet erre a címre várom: blazsesz@t-online.hu @t-online.hu Köszönöm, hogy végignézted ezt a bemutatót! Üdvözlettel: Blazsó Péter http://www.downliner.hu/H-04651


Letölteni ppt "Yess Plus A magyar mlm rendszer. Mi az a Yess+? A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu) A Yess+"

Hasonló előadás


Google Hirdetések