Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Yess Plus A magyar mlm rendszer. Mi az a Yess+?  A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu/H-14661.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Yess Plus A magyar mlm rendszer. Mi az a Yess+?  A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu/H-14661."— Előadás másolata:

1 Yess Plus A magyar mlm rendszer

2 Mi az a Yess+?  A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu/H-14661 )  2005 február 10-én alapította 4 magyar hálózatépítő.  A cég fő profilja: - magyar termelők és kutatók által előállított egészségmegőrző termékek, táplálék-kiegészítők, élelmiszerek, háztartási anyagok, - a Holt-tenger ásványaiból készült kozmetikumok, - internetes és egyéb szolgáltatások értékesítése.

3 A cég működése  A Yess Plus egyedi hálózatos marketing rendszerben működik.  A hagyományos Multi Level Marketingtől (MLM) eltérően az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja.  Tagjai elérhető áron vásárolnak minőségi termékeket és szolgáltatásokat, valamint ezt az áruházat tovább ajánlják másoknak és ezzel jövedelemre tesznek szert.

4 Downliner  A Downliner egy hálózatépítő szoftver és weboldal: a tagok ezen az oldalon regisztráltak, és ezután mindenki megkapta a saját névre szóló downliner oldalát.  A Downliner kizárólag a Yessplus üzlet tagjai számára épít hálózatot.  Tagjaink saját tagsági számra kódolt weboldalakat kapnak: www.downliner.hu/tagságiszám, www.yessplus.hu/tagságiszám www.downliner.hu/tagságiszámwww.yessplus.hu/tagságiszám  Az leendő partneredet a saját weboldaladról regisztrálod, így automatikusan hozzád tartozik.  Ebből következik: bárki, aki rátalál a weboldaladra és regisztrál – partnered lesz, akár anélkül, hogy találkoznál vele.

5 Downliner Hogyan működik?  Első szinten 3-as szélességű csoportod lesz.  Az alattad lévő partnereidnek is 3 közvetlen munkatársa lesz.

6 Downliner Hogyan működik?  Ha regisztrál a negyedik – ötödik stb. embered, azt a közvetlenül alattad lévő 3 partner valamelyike kapja. (ahol éppen van üres hely) Úgy is lesz partnered, hogy nem Te csatlakoztatod, hanem a szponzorod, aki fölötted van.

7 Downliner Mire jó ez?  Hasonlítsuk össze a hagyományos mlm rendszert a Downliner-Yessplus rendszerrel!  A hagyományos mlm rendszerben korlátlan szélességű csoportot lehet építeni. Vegyünk például egy 10-es szélességű csoportot első szinten.

8 Hagyományos mlm rendszer  A gyakorlat azt mutatja, hogy csatlakozás után átlagosan 10 partnerből 3 dolgozik aktívan.  A többi 7 bent van ugyan, de sikertelen, nem talál új partnert, ezért elmegy a kedve, stb.  A szponzoruk nem tudja motiválni őket semmi kézzelfogható dologgal, így idővel eltűnnek a rendszerből.

9 Hagyományos mlm rendszer  Szintén a gyakorlat mutatja, hogy átlagosan 10-ből 1 partnernek sikerül újabb 10 embert szponzorálni, akiknél ugyanez lesz az átlag.

10 Hagyományos mlm rendszer  A maradék 7 ember tehát eljutott oda, hogy álmodott egy nagyot, befizette a csatlakozási díjat, megrendelte a kötelező termékcsomagot (50-100ezer Ft), tartott néhány termékbemutatót, majd mivel nem tudta eladni az ismerőseinek a termékeket és partnert sem talált – abbahagyta.  Belőlük épült fel hazánkban is az mlm-ellenzők népes tábora. Különös ismertetőjelük a „Jaj hagyjál már békén!” felkiáltás, amikor meghallanak egy újabb mlm ajánlatot. 

11 Yess Plus hálózat  A YessPlus üzletben az aktív tagok aránya sokkal magasabb, mint a hagyományos mlm hálózatokban.  Ez abból adódik, hogy a csoportodba többféle módon kerülhetnek be új partnerek: 1. Saját magad által csatlakoztatott partnerek 2. A hozzád csatlakoztatott üzlettársak által behozott új tagok 3. A felső vonalad (szponzoraid) által javasolt partnerek 4. A Downliner által csatlakoztatott érdeklődők

12 Yess Plus hálózat Nézzünk egy példát!  Ha Te, mint szponzor behozol 10 embert, akkor így fog kinézni a hálózatod: Ez az üzlettárs kapott 3 embert. De csak akkor kap jutalékot a csoportja forgalma után, ha aktív. Az aktivitás személyes vásárlást jelent. A vásárlás pedig forgalmat.

13 Yess Plus hálózat előnyei  Az inaktív tagokat aktivizálni tudjuk.  Forgalom generálódik, mivel személyes vásárlás a jutalék- jogosultság feltétele.  Havi kötelező rendelés nincs.  Unilevel mélységi jutalékok vannak. (nem különbözeti!)  A cég termékek pontértéke alapján 49%-ot oszt szét a munkatársak között 7 szinten. Karrier terv itt: http://www.yessplus.hu/H-14661

14 Honnan jön a pénz?  A jövedelmed a csoportod termékforgalmából keletkezik.  A tagok a Yessplus webáruház termékeit vásárolják.  A termékek árát magyar viszonyokra szabták.  A webáruházban a saját forgalmazású (exkluzív) termékek mellett megtalálhatóak már ismert márkás termékek, amelyeket egyébként is nap, mint nap használunk. Néhány termék a kínálatból:

15 Exkluzív termékek Ezüst kolloid A legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum  Az ezüst kiváló antibakteriális hatása már az ókor óta ismert.  Az ezüst kolloid oldat világszerte népszerű, és széles körben használt természetes antibakteriális készítmény.  Orvostudományilag bizonyított, hogy a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat.  Míg az antibiotikumok legjobb esetben is csak 5- 10 organizmust képesek elpusztítani, addig az ezüst kolloid közel 650-et!

16 Exkluzív termékek Ezüst kolloid A legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum  Használata javasolt az összes testfelszínen lévő és a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén,  hatásos csontregeneráló,  elősegíti a bőr újraképződését.  Alkalmazható herpesz, gombásodás, szifilisz, napégés, ekcéma, allergia, torokgyulladás, influenza, reuma, pattanások, gyomorfekély, szemgyulladás, horzsolás esetén külsőleg és belsőleg is.  Nem tartalmaz vegyszert, stabilizátort, kötőanyagot, festéket vagy bármilyen más adalékot sem!

17 Exkluzív termékek Dr. Hummel Zoltán – Mikrorostos Biogél Mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost tartalmú élelmiszer készítmény Hatása:  regenerálja az élő bélflórát (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz),  nyálkahártyapótló probiotikum,  méregtelenít,  elősegíti a hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódást,  a patogén kórokozók szaporodását gátolja,  erősíti az immunrendszert a „jótékony” bélflóra megerősítése által,  a vastagbélben semlegesíti a szabadgyököket, így kisebb az esélye a ráknak és az öregedésnek!

18 Exkluzív termékek Dr. Dörnyei József - Vitamin komplexum Vitamin komplexum  homoktövis gyümölcshús olaj, szőlőmag olaj, tökmag olaj egy kapszulában  magas vitamin- és ásványi anyag tartalom (A,E,F,C,D,K vitamin, kalcium, cink)  kedvező hatása van a gyomor- és nyombélfekélyre  erősíti az immunrendszert, fokozza a vérkeringést

19 Exkluzív termékek Jericho Holt tengeri kozmetikumok Jericho éjszakai vitalizáló krém  Holt tengeri ásványi és növényi anyagokat tartalmazó, gazdag krém, minden bőrtípusra.  Visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát,  serkenti a vér mikrokeringését.  Természetes olajok, fehérjék, fekete iszap és sók tökéletes kombinációja. Fekete iszap testre  Természetes iszap és ásványi anyag tartalmú.  Testre tisztító, gyógyító hatású, revitalizálja a bőrt,  stimulálja a vérkeringést és hatásosnak bizonyult a reuma kezelésében.

20 További termékek a webáruházból Exkluzív termékek:  Jericho Holt tengeri kozmetikumok  Yess száj és arc kozmetikumok  Yess háztartási felület fertőtlenítők  Étrend kiegészítők Minden termék és szolgáltatás ára illetve pontértéke megtekinthető itt: http://www.yessaruhaz.hu/H-14661 Webáruház termékek:  Reformélelmiszerek  Wellnes termékek  Szépség ápoló termékek  Könyvek  Cd, DVD  Üzletépítési segédletek  Szolgáltatások

21 Szolgáltatás Web Plus weblapkészítő Szeretnél egy saját honlapot az interneten?  A WebPlus a YessPlus Üzletrendszer részeként olyan komplett szolgáltatást kínál, amely teljes értékű Internetes megjelenést biztosít Neked.  Tetszés szerinti célra használhatod, legyen az személyes, családi, hobbi vagy üzleti honlap.  Saját magad készítheted el, szerkesztheted, módosíthatod bármikor - anélkül, hogy bármiféle programozói szaktudásra vagy közreműködésre lenne szükséged.  Havi díjas szolgáltatás (1200Ft), aminek a pontértéke beleszámít a havi személyes aktivitásba és állandó, biztos forgalmat jelent a hálózatodban.

22 Szolgáltatás Web Plus weblapkészítő Miért jó az internetes megjelenés?  Lehetőséget ad arra, hogy a honlapod akkor is dolgozzon, amikor Te éppen alszol, eszel, mással foglalkozol.  Látogatók százai találhatnak rá az oldaladra, ahol a saját ízlésed szerint mutatod be az üzletedet, vállalkozásodat, legyen az akár YessPlus, akár más vállalkozás.  Manapság kétféle üzleti vállalkozás létezik: az egyik ott van az interneten, a másik nincs. A lehetőség a kezedben van. Dönts okosan!

23 Költségek és feladatok Összehasonlítás Hagyományos hálózat  Belépési költségek:  csatlakozási díj,  első kötelező termékcsomag,  első rendezvény részvételi díja,  mappa, termékkatalógus stb. 50ezer – 150ezer (jobb esetben)  Feladatok:  névlista  telefonálás  termékbemutató  (hirdetés, internetes ügyfélszerzés többnyire kizárva!)

24 Költségek és feladatok Összehasonlítás Yessplus Üzletrendszer  Belépési költségek  20 pont értékű vásárlás az exkluzív termékekből 7500Ft  Mit kapsz ezért a pénzért?  exkluzív termékeket, CD lemezt, prospektust. (Te választod ki a csomagot!),  névre szóló Downliner hálózatépítő honlapot,  névre szóló Yessplus webáruházat,  lehetőséget internetes partnerszerzésre, reklámra, termékajánlásra,  lehetőséget arra, hogy plusz jövedelemre tegyél szert korlátozás nélkül.

25 Költségek és feladatok Összehasonlítás  Feladatok:  Mutasd meg az üzletet minél több embernek. Partnereket nagyon sokféleképpen kereshetsz, mert nincs megkötés: személyesen, interneten, apróhirdetésekben, telefonon, e-mail- ben és minden egyéb módon, ami eszedbe jut.  A lényeg, hogy a leendő partnered a te downliner vagy yessplus lapodon lévő regisztráció gombra kattintson és regisztráljon!  Tedd látogatottá a saját downliner és yessplus lapodat, vagy ha nem értesz hozzá – csatlakoztass magad alá néhány olyan embert (pl.: informatikus), aki tudja hogyan kell. Ők elkezdik építeni a saját hálózatukat – ami egyben a tiéd is lesz!  A szponzoraid nem hagynak magadra, mindenben segíteni fognak – nem csak azért mert jó fejek vagyunk, hanem mert nekünk is érdekünk, hogy te sikeres legyél.

26 3-2-1-Start!  Első lépés tehát a regisztráció!  Ezt annak a partnernek a linkjéről tedd, akitől ezt a bemutatót kaptad – ő lesz a szponzorod: http://www.yessplus.hu/H-14661.  Ha még bizonytalankodsz és tele vagy kérdéssel („akkor most mennyi az annyi?” „tényleg működik ez?” stb.), kérdezz a leendő szponzorodtól! Válaszolni fogunk! Email: vemike1932@gmail.com@gmail.com  Néhány adat a létszámról:  2005 november 30.: 500 fő  2006 január 31.: 1000 fő  2006 szeptember 30. : 4500 fő  2006 december 31.: 5500 fő  2007 május 31: 10300 fő  2007 december 31: 16700 fő  2008 február 15.: 18000 fő Ez a tagsági számokból derül ki. Még nagyon az elején járunk, de látszik mekkora dinamikával nő a hálózat. Ne halogasd a döntést, ha tetszik, amit láttál, olvastál, vágj bele! Segítünk. Nincs kockázat.


Letölteni ppt "Yess Plus A magyar mlm rendszer. Mi az a Yess+?  A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. (http://www.yessplus.hu/H-14661."

Hasonló előadás


Google Hirdetések