Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Yess Plus A magyar mlm rendszer. Mi az a Yess+?  A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona.  2005 nyarán alapította 4 magyar.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Yess Plus A magyar mlm rendszer. Mi az a Yess+?  A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona.  2005 nyarán alapította 4 magyar."— Előadás másolata:

1 Yess Plus A magyar mlm rendszer

2 Mi az a Yess+?  A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona.  2005 nyarán alapította 4 magyar hálózatépítő.  A cég fő profilja a Holt tenger ásványaiból készült krémek, táplálék kiegészítők, egészség megőrző termékek és web szolgáltatások értékesítése.

3 A rendszer működése  A Yess Plus egyedi hálózatos marketing rendszerben működik.  A hagyományos Multi Level Marketingtől (MLM) eltérően az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja.  Tagjai elérhető áron (100Ft-tól6000Ft-ig) vásárolnak minőségi termékeket és szolgáltatásokat, valamint ezt az áruházat tovább ajánlják másoknak és ezzel jövedelemre tesznek szert.

4 Yess PLus MLM  Első szinten 3-as szélességű csoportod lesz.  Az alattad lévő partnereidnek is 3 közvetlen munkatársa lesz.

5 Downliner  A Downliner egy hálózatépítő weboldal: a tagok ezen az oldalon regisztráltak, és ezután mindenki megkapta a saját névre szóló downliner oldalát.  A Downliner kizárólag a Yessplus üzlet tagjai számára épít hálózatot.  Partnereink különböző tagsági számokkal rendelkeznek: www.downliner.hu/H-”tagságiszám” www.downliner.hu/H-”tagságiszám pl. www.downliner.hu/H-01887 pl. www.downliner.hu/H-01887www.downliner.hu/H-01887 Az leendő partneredet a saját weboldaladról regisztrálod, így automatikusan hozzád tartozik.  Ebből következik: bárki, aki rátalál a weboldaladra és regisztrál – partnered lesz anélkül, hogy találkoznál vele.

6 Downliner Hogyan működik?  Ha regisztrál a negyedik – ötödik stb. embered, azt a közvetlenül alattad lévő 3 partner valamelyike kapja. (ahol éppen van üres hely) Úgy is lesz partnered, hogy nem Te csatlakoztatod, hanem a szponzorod, aki fölötted van.

7 Downliner Mire jó ez?  Hasonlítsuk össze a hagyományos mlm rendszert a Downliner-Yessplus rendszerrel!  A hagyományos mlm rendszerben korlátlan szélességű csoportot lehet építeni. Vegyünk például egy 10-es szélességű csoportot első szinten.

8 Hagyományos mlm rendszer  A gyakorlat azt mutatja, hogy csatlakozás után átlagosan 10 partnerből 3 dolgozik aktívan.  A többi 7 bent van ugyan, de sikertelen, nem talál új partnert, ezért elmegy a kedve, stb.  A szponzoruk nem tudja motiválni őket semmi kézzelfogható dologgal, így idővel eltűnnek a rendszerből.

9 Hagyományos mlm rendszer  Szintén a gyakorlat mutatja, hogy átlagosan 10-ből 1 partnernek sikerül újabb 10 embert szponzorálni, akiknél ugyanez lesz az átlag.

10 Hagyományos mlm rendszer  A maradék 7 ember tehát eljutott oda, hogy álmodott egy nagyot, befizette a csatlakozási díjat, megrendelte a kötelező termékcsomagot (70-100ezer Ft), tartott néhány termékbemutatót, majd mivel nem tudta eladni az ismerőseinek a termékeket és partnert sem talált – abbahagyta.  Belőlük épült fel hazánkban is az mlm-ellenzők népes tábora. Különös ismertetőjelük a „Jaj hagyjál már békén!” felkiáltás, amikor meghallanak egy újabb mlm ajánlatot. 

11 Yess Plus hálózat  A yessplus üzletben az aktív tagok aránya sokkal magasabb, mint a hagyományos mlm hálózatokban.  Ez abból adódik, hogy a csoportodba többféle módon kerülhetnek be új partnerek: 1.Saját magad által csatlakoztatott partnerek 2.A hozzád csatlakoztatott üzlettársak által behozott új tagok 3.A felső vonalad (szponzorod) által javasolt partnerek 4.A Downliner által csatlakoztatott érdeklődők

12 Yess Plus hálózat Nézzünk egy példát!  Ha Te, mint szponzor behozol 10 embert, akkor így fog kinézni a hálózatod: Ez az üzlettárs kapott 3 embert. De csak akkor kap jutalékot a csoportja forgalma után, ha aktív. Az aktivitás személyes vásárlást jelent. A vásárlás pedig forgalmat.

13 Yess Plus hálózat  Ha az előbb kiemelt üzlettárs a kezdéskor ugyanúgy érzi magát, mint a hagyományos mlm rendszerben (magyarul: nem talál új partnert - sikertelen), a tapasztaltabb szponzora ad neki egy embert.  Ez óriási motiváció az új tagoknak és először nem is hiszik el, hogy ilyen létezik. Elkapja őket az „ilyen nincs és mégis van” érzés – aztán elindulnak ők is hálózatot építeni.  Amikor egy megfelelő nagyságú hálózat van kialakulóban – megvásárolják az aktivitáshoz szükséges mennyiségű terméketforgalom keletkezik!  Ha valaki nem vásárol az adott hónapban – nem kerül ki a rendszerből.  Később a jutalék fedezi az aktivitáshoz szükséges termékek árát, azon felül keletkezik a biztos jövedelem, vagy a termékek továbbértékesítéséből.

14 Yess Plus hálózat előnyei  Az inaktív tagokat aktivizálni tudjuk.  Forgalom generálódik, mivel személyes vásárlás a jutalék-jogosultság feltétele.  Havi kötelező rendelés nincs.  Unilevel mélységi jutalékok vannak. (nem különbözeti!)  A cég termékek árából 48%-ot oszt szét a munkatársak között 8 szinten.  Vezetői Bónusz rubin szinttől 2-11 % ig teljes mélységig az alap Unilevel jutalékon felül!  Jogdíjas jövedelem 3%

15 Honnan jön a pénz?  A jövedelmed a csoportod termékforgalmából keletkezik.  A tagok a Yessplus webáruház termékeit vásárolják.  A termékek árát magyar viszonyokra szabták.  A webáruházban a saját forgalmazású (exkluzív) termékek mellett megtalálhatóak már ismert márkás termékek, amelyeket egyébként is nap, mint nap használunk. Néhány termék a kínálatból:

16 Exkluzív termékek Ezüst kolloid A legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum  Az ezüst kiváló antibakteriális hatása már az ókor óta ismert.  Az ezüst kolloid oldat világszerte népszerű, és széles körben használt természetes antibakteriális készítmény.  Orvostudományilag bizonyított, hogy a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat.  Míg az antibiotikumok legjobb esetben is csak 5-10 organizmust képesek elpusztítani, addig az ezüst kolloid közel 650-et!

17 Exkluzív termékek Ezüst kolloid A legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum  Használata javasolt az összes testfelszínen lévő és a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén,  hatásos csontregeneráló,  elősegíti a bőr újraképződését.  Alkalmazható herpesz, gombásodás, szifilisz, napégés, ekcéma, allergia, torokgyulladás, influenza, reuma, pattanások, gyomorfekély, szemgyulladás, horzsolás esetén külsőleg és belsőleg is.  Nem tartalmaz vegyszert, stabilizátort, kötőanyagot, festéket vagy bármilyen más adalékot sem!

18 Exkluzív termékek Dr. Hummel Zoltán – Mikrorostos Biogél Mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost tartalmú élelmiszer készítmény Hatása:  regenerálja az élő bélflórát (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz),  nyálkahártyapótló probiotikum,  méregtelenít,  elősegíti a hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódást,  a patogén kórokozók szaporodását gátolja,  erősíti az immunrendszert a „jótékony” bélflóra megerősítése által,  a vastagbélben semlegesíti a szabadgyököket, így kisebb az esélye a ráknak és az öregedésnek!

19 Exkluzív termékek Vitamin komplexum és Tajga aranya Vitamin komplexum  homoktövis gyümölcshús olaj, szőlőmag olaj, tökmag olaj egy kapszulában  magas vitamin- és ásványi anyag tartalom (A,E,F,C,D,K vitamin, kalcium, cink)  kedvező hatása van a gyomor- és nyombélfekélyre  erősíti az immunrendszert, fokozza a vérkeringést Tajga aranya  szibériai fenyőmagliszt granulátum  ideális növényi fehérjeforrás (12szer több fehérje, mint a csirkehúsban)  tartalmaz ásványokat  növeli a potenciát, javítja a vér összetételét

20  „TAJGA ARANYA” (PINUS SIBIRICA DU TOUR) SZIBÉRIAI FENYŐMAGOLAJ természetes, nem finomított zsirosolaj.  Az olajban lévő vitaminok elősegítik az emberi szervezet növekedését. Tartalmaz A vitamint.  A korszerű medicina sokra értékeli a fenyőmagolajat a benne található B és D vitaminkomplexek miatt. Ezek normalizálják az idegrendszer müködését, elősegítik az emberi szervezet növekedését, javitják a vér összetételét és előnyösen hatnak a bőrszövetre. Különösen értékes a B1 vitamin (tiamin), amely az idegrendszer működését szabályozza, és a B6 vitamin.  A fenyőmagolaj E-vitamin tartalma 55-70 mg/100g. E- vitaminhiány esetén felborul az anyagcsere, a zsírfeldolgozás, megnő az érelmeszesedés veszélye, terhesség esetén nő az idő elötti szülés veszélye, szoptató anyáknál megszűnik az anyatej termelődése. Tajga Arany Fenyőmagolaj

21  Az Orosz Orvostudományi Akadémia intézeteiben és klinikáin  végzett vizsgálatok sokasága bizonyítja a FENYŐMAGOLAJ magas terápiás hatékonyságát a következő betegségek komplex gyógyításában: megfázás, influenza, laringitis, pszoriázis, csalánkiütés, bőrbetegségek, felfekvés, eróziók, fekélyek, gyomor és nyombélfekély. Jó hatása van különböző allergiák, égések, fagyások kezelésénél. Segíti leküzdeni a krónikus fáradtságot. Fogyasztása előnyös kopaszodás, száraz, törékeny haj és köröm esetén, rossz ökologiai és klimatikus viszonyok között dolgozóknál, nagy fizikai és pszihikai terhelés, stressz esetén.  A fenyőmagolaj fontosabb forrása az F vitaminnak, mint a halolajok. A linolsav elérheti a 71%-ot, a linolén a 27,75%-ot is. Mivel ezen zsírsavak nem szintetizálódnak a szervezetben, a fenyőmagolaj rendkívül értékes. A többszörösen telítetlen zsírsavak (F-vitamin) hiánya onkológiai megbetegedéskhez, ateroszklerózishoz, immungyengeséghez, korai öregedéshez is vezethet. Különösen érzékenyek a vitamin hiányára a csecsemők és a gyermekek.  A FENYŐMAGOLAJAT mint delikatesszt is fogyaszthatjuk.  Az olaj alján természetes üledék megengedett.

22 Exkluzív termékek Jericho Holt tengeri kozmetikumok Jericho éjszakai vitalizáló krém  Holt tengeri ásványi és növényi anyagokat tartalmazó, gazdag krém, minden bőrtípusra.  Visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát,  serkenti a vér mikrokeringését.  Természetes olajok, fehérjék, fekete iszap és sók tökéletes kombinációja. Fekete iszap testre  Természetes iszap és ásványi anyag tartalmú.  Testre tisztító, gyógyító hatású, revitalizálja a bőrt,  stimulálja a vérkeringést és hatásosnak bizonyult a reuma kezelésében.

23 További termékek a webáruházból Exkluzív termékek:  Jericho Holt tengeri kozmetikumok  Yess száj és arc kozmetikumok  Yess háztartási felület fertőtlenítők  Étrend kiegészítők

24 Reformélelmiszerek:  Gaboák, lisztek, örlemények  Méz  Aszalt gyümölcsök  Pelyhek, műzlik  Olajok, ecetek  Magvak  Tésztafélék  Magkrémek  Természetes édesítők, édességek  Zöldség, gyümölcslevek, szörpök  Hüvelyesek  Egyéb  Egyéb italok  Diabetikus élelmiszerek  Ásványvizek  Teák  Fűszerek, ételízesítők Üzletépítési segédletek Szolgáltatások További termékek a webáruházból Wellness termékek:  Egészségügyi tapaszok  Táplálék-kiegészítők  Gyógykrémek  Egyéb  Testgyertyák, Fülgyertyák  Lordi tartásjavító párnák Szépségápolás:  Higiénia  Parfüm  Fog és szájápolók  Sebtapaszok  Lábápolószerek Könyv:  Aforizma  Kulcs könyvek  Anyagi függetlenség  Network Marketing Otthon, hobbi:  Illatosítók, füstölők

25 Szolgáltatás Web Plus weblapkészítő Szeretnél egy saját honlapot az Interneten?  A WebPlus a YessPlus Üzletrendszer részeként olyan komplett szolgáltatást kínál, amely teljes értékű Internetes megjelenést biztosít Neked.  Tetszés szerinti célra használhatod, legyen az személyes, családi, hobbi vagy üzleti honlap.  Saját magad készítheted el, szerkesztheted, módosíthatod bármikor - anélkül, hogy bármiféle programozói szaktudásra vagy közreműködésre lenne szükséged.  Havi díjas szolgáltatás (1200Ft), aminek a pontértéke beleszámít a havi személyes aktivitásba és állandó, biztos forgalmat jelent a hálózatodban.

26 Szolgáltatás Web Plus weblapkészítő Miért jó az internetes megjelenés?  Lehetőséget ad arra, hogy a honlapod akkor is dolgozzon, amikor Te éppen alszol, eszel, mással foglalkozol.  Látogatók százai találhatnak rá az oldaladra, ahol a saját ízlésed szerint mutatod be az üzletedet, vállalkozásodat, legyen az akár YessPlus, akár más vállalkozás.  Manapság kétféle üzleti vállalkozás létezik: az egyik ott van az interneten, a másik nincs. A lehetőség a kezedben van. Dönts okosan!

27 Költségek és feladatok Összehasonlítás Hagyományos hálózat  Belépési költségek: •csatlakozási díj, •első kötelező termékcsomag, •első rendezvény részvételi díja, •mappa, termékkatalógus stb. 50ezer – 150ezer (jobb esetben)  Feladatok: •névlista •telefonálás •termékbemutató •(hirdetés, internetes ügyfélszerzés kizárva!!)

28 Költségek és feladatok Összehasonlítás Yessplus Üzletrendszer  Belépési költségek •16 pont értékű vásárlás az exkluzív termékekből 4000Ft  Mit kapsz ezért a pénzért? •16 pont értékű exkluzív terméket (pl.: 1db Holt tengeri kozmetikumot vagy 2db ezüst kolloidot stb. Te választod ki – lényeg, hogy 16 pont legyen!), •névre szóló Downliner hálózatépítő honlapot, •névre szóló Yessplus webáruházat, •lehetőséget internetes partnerszerzésre, reklámra, termékajánlásra, •lehetőséget arra, hogy egy olyan hálózat tagja légy (még az elején), ami erős konkurenciája lesz a nagy amerikai hálózatoknak.

29 Költségek és feladatok Összehasonlítás  Feladatok: •Mutasd meg az üzletet minél több embernek. Partnereket nagyon sokféleképpen kereshetsz, mert nincs megkötés: személyesen, interneten, apróhirdetésekben, telefonon, e- mail-ben és minden egyéb módon, ami eszedbe jut. •A lényeg, hogy a leendő partnered a te downliner lapodon lévő regisztráció gombra kattintson és regisztráljon! •Tedd látogatottá a saját downliner lapodat, vagy ha nem értesz hozzá – csatlakoztass magad alá néhány olyan embert (pl.: informatikus), aki tudja hogyan kell. Ők elkezdik építeni a saját hálózatukat – ami egyben a tiéd is lesz! •A szponzoraid nem hagynak magadra, mindenben segíteni fognak – nem csak azért mert jófejek vagyunk, hanem mert nekünk is érdekünk, hogy te sikeres legyél.

30 Yess Plus összefoglaló – Karrierterv 1.Eladható termék – pl. Ezüstkolloid fogy. Ár 2500 Ft Értékesítés: A termékek ajánlott eladási ára a tagi ár + 25%, így a termékek értékesítéséből azonnal árrés realizálódik. 2. Jövedelem = 1. Exkluzív termékek értékesítésének árrése 2. Jutalékok (alapjutalék és vezetői minősülések utáni jutalék) 3. Start plus 4. Tagi kedvezmény 5. vásárlási kedvezmények (BonuszPlusz rendszerben %) +6. ajándékok, lakásprogram, autóprogram……ha valaki nagyon ügyes 3. Terméket, jutalékot pontokban számítják pl. 1 db Ezüstk. 8 pont 4. Regisztráció: -Tagként vagy Törzsvásárlóként (törzsvásárló nem foglalkozik hálózatépítéssel) -Tagi min. regisztráció 4000 Ft + kb. 750 Ft postaköltség (vagy Bp-n személyesen) = 16 pont = pl. 2 db ezüstkolloid 5. Nincs kötelező rendelés; Downliner; Webplus; Bővülő termékkínálat, Ajándékok, Telefon, …….. 6. Tagi kedvezmény: min. rendelés (60 pont – a minősülési aktivitástól függően) feletti vásárlásra 30% jutalék 7. Start Plus kezdőknek regisztrációtól számított két hónapig: 100.000 – 500.000 Ft keretösszeg kiosztása új csatlakozók között, akik egy hónapon belül legalább 2 új aktív tagot csatlakoztatnak (2 új aktív tag után 1 rész, 4 új aktív tag után 2 rész jár)

31 Ha a 8 szintes hálózat teljesen fel van töltve és feltételezzük, hogy csak 20 pontért vásárolnak munkatásaink átlagosan, akkor a következő képen alakul a jutalék (havi) 8. Jutalék: - Jutalék a csoport forgalma után - Jutalékszámítás alapja: 1 pont = 200 Ft - Havi jutalékelszámolás, havi zárás - Jutalék levásárolható a következő hónapban vagy számla! ellenében felvehető - Jogosultság az alapjutalékra = Aktivitás = havonta min. saját személyes forgalom teljesítése 60 pont (Ezüst vezetői szintig), de - 40 pont, ha első két szinten a csoport 150 pontot teljesít - 20 pont, ha első három szinten a csoport 300 pontot teljesít - 8 aktív mélység szintjének forgalma után feltétel nélkül jár jutalék - Kezdők!: belépéstől számított második hónap végéig: 20 pont forgalom esetén első két szint után jár jutalék 40 pont forgalom esetén első három aktív mélység szintjéig Ezüst minősüléstől: 75 pont Arany és felette: 120 pont

32 Szint létszám jutalék% jutalékjut. Összegejut. Összege 1 emberre szintenként göngyölítve 1 emberre szintenként göngyölítve  1szint3fő 6% 240Ft/fő 720Ft 720Ft  2szint9fő 7% 280Ft/fő 2 520Ft 3 240Ft  3szint27fő 8% 320Ft/fő 8 640Ft 11 880Ft  4szint81fő 7% 280Ft/fő 22 680Ft 34 560Ft  5szint243fő 6% 240Ft/fő 58 320Ft 92 880Ft  6szint729fő 5% 200Ft/fő 145 800Ft 238 680Ft  7szint2187fő 5% 200Ft/fő 437 400Ft 676 080Ft  8szint6561fő 4% 160Ft/fő1 049 760Ft1 725 840Ft  Ezek az összegek nem tartalmazzák a rubin szinttől kapható vezetői bonuszt, ami az alap jutalékon felül jár teljes mélységben ami 2-11% vezetői jutalék  Ezen felül duplagyémánt szinttől 3% jogdíjjellegű jutalék jár 9. Bonusz Plus rendszer %-kedvezmény: 10%-kal kedvezményesebb termék, szolgáltatás vásárlás Feltétel: ha az Alaprendszerben a tag teljesít 20 pontot az adott hónapban + Bonusz Plus 10%-nál nagyobb kedvezmény: - 15% kedvezmény, ha a tag 3 hónap alatt saját vásárlásával elér 100 pontot - 20% kedvezmény, ha a tag 6 hónap alatt saját vásárlásával elér 200 pontot (akár egy hónap alatt is lehet teljesíteni) + Tagi kedvezmény: itt a 40 pont feletti rész 30%-t megkapod! + Jutalék: B onusz+ jutalék a plus rendszerben képződött csoportforgalom után jár. Jutalékjogosultság: ha az alap jutalékrendszerben és Plusban is megvan az aktivitás (40 (aranytól 60) pont, de Kezdőknek 20 pontért 3 mélység után jár)

33 A minősüléshez szükséges csoportforgalom (nem feltétele a 8 Unilevel szint után járó jutalék kifizetésének) Minősülési szintForgalomAjándékok 1. Bronz Partner összesen: 300 pont 1. mélység: 80 pont Könyv + oklevél 2. Ezüst Partner összesen: 1.200 pont 1-2. mélység: 300 pont 5 db üzleti CD 3. Arany Partner összesen: 4.000 pont 1-3. mélység: 1.200 pont belföldi hétvége vagy fittness bérlet 4.Platina Partner összesen: 9.000 pont 1-4. mélység: 2.400 pont számítógép, Palmtop vagy 1 hét nyaralás 5.Rubin Manager összesen: 16.000 pont 1-5. mélység: 4.800 pont (2*6 hónapon belül) + 2% a teljes mélységre vagy lakás-program (2 év) 6.Zafír Manager összesen: 24.000 pont 1-6. mélység: 7.200 pont (2*6 hónapon belül) + 2% a teljes mélységre vagy lakás-autó autóprogram (2év) 7. Smaragd Manager összesen: 40.000 pont 1-7. mélység: 9.600 pont (2*6 hónapon belül) + 1% a teljes mélységre vagy lakás-autó autóprogram (2év) 8.Gyémánt Manager összesen: 60.000 pont 1-8. mélység: 12.000 pont (3*12 hónapon belül) 2 millió (36 hónapon keresztül havi egyenlő részletekben)

34 3-2-1-Start! Első lépés tehát a regisztráció! •Ezt annak a partnernek a linkjéről tedd, akitől ezt a bemutatót kaptad – ő lesz a szponzorod! •Ha még bizonytalankodsz és tele vagy kérdéssel („akkor most mennyi az annyi?” „tényleg működik ez?” stb.), kérdezz a leendő szponzorodtól! Válaszolni fogunk! Néhány adat a létszámról:  2005 november 27.: 465 fő  2005 december 20.: 584 fő  2006 február 02.: 1007 fő  2006 március 27.: 1890 fő A tagsági számokból látszik mekkora dinamikával nő a hálózat. Amennyiben most regisztrálsz a rendszerünkbe, bónuszt adunk ajándékba. Egy hónapon keresztül díjtalanul használhatod a Web Plus szolgáltatásunkat.

35 Yess Plus garanciák Termékcsere garancia: Amennyiben bármilyen probléma merülne fel a termékekkel kapcsolatban, a kifogásolt terméket természetesen kicseréljük. Üzleti visszafizetési garancia: Annak a munkatársnak, aki 5 hónap alatt a legalább 50 ismerősének megmutatja a Yess Plus üzleti lehetőséget (továbbá ha ezen ismerősei által kitöltött toborzó kérdőívet, ill. a konzultációs lapot aláírva eljuttatja a központunkba), majd ennek ellenére ez idő alatt nem tud új üzlettársat csatlakoztatni, akkor kérésére a csatlakozáskor kifizetett 16 pontnyi termék árát visszafizetjük.

36 Kérdéseidet erre a címre várom: mcvicke@freemail.hu Üdvözlettel Molnár Szilvia Ajánló H-01887 YESS+ Regisztráció tagként v. törzsvásárlóként YESS+


Letölteni ppt "Yess Plus A magyar mlm rendszer. Mi az a Yess+?  A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona.  2005 nyarán alapította 4 magyar."

Hasonló előadás


Google Hirdetések