Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lélek-központú asztrológia. Lélek: olyan egyesítő és kollektivizáló energia, amelynek elbűvölő vonzereje a SZERETET!!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lélek-központú asztrológia. Lélek: olyan egyesítő és kollektivizáló energia, amelynek elbűvölő vonzereje a SZERETET!!"— Előadás másolata:

1 Lélek-központú asztrológia

2 Lélek: olyan egyesítő és kollektivizáló energia, amelynek elbűvölő vonzereje a SZERETET!!

3 Az emberi tudat minőségét befolyásolja: -történelmi korszak -generáció, amelybe beleszülettünk -generáció, amely felnevelt

4 Egyéni szinten meghatározó : -faji és nemzeti eredetünk -biológiai karma -személyes fejlődésünk ált. szintje

5 Az emberi tudat és a kultúra fejlődése párhuzamos az adott társadalomban alkalmazott asztrológiával.

6 Az európai középkor asztrológiája tele volt a gyász, a pestis, a halál és egyéb negatív asztrális hatások előrejelzéseivel.

7 Az ókori Görög asztrológia rendezettebb és logikusabb volt. A bolygó istenek együtt éltek az emberekkel és aktív szerepet játszottak az élet kibontakozásában.

8 A Káldeusok és az ősi Zsidóság elmerült a Kozmikus Törvények értelmezésében. A Viktoriánus asztrológia tele van morális elfojtásokkal. Ők szigorú erkölcsi ítéletek és figyelmeztetések formájában értelmezték a születési horoszkóp és a tranzitok fényszögeit.

9 A modern, humanista, pszichológiai irányultságú asztrológia megmutatja, hogyan tekinthetünk magunkra kicsit objektívebb módon- hogyan tekinthetjük saját magunkat energiának- sőt esetleg hogyan érthetjük meg némileg lényünk egyetemességét.

10 A Lélek központú asztrológia középpontjáb an az áll, hogy mi a célja, milyen a szerkezete a Léleknek, és hogyan nyilvánul meg a személyiség külső életében.

11 Az Új Kor asztrológiájának megalapozója a Tibeti Mester Djwhal Khul

12 Alapelvek: Exoterikus asztrológia: személyiség szempontú Ezoterikus asztrológia: Lélek szintű Út: az intuitív képesség, hogy felismerjük azt a szintet, amelyen ezek az energiák kifejeződnek.

13 Az asztrológus feladata: Megfigyelje, hogy az alacsonyabb rendű egót, hogyan lehet úgy alakítani, hogy végül harmóniába kerüljön a Lélek energiáival.

14 A horoszkóp bemutatja: Lélektani igényeinket Teendőinket Spirituális tudnivalóinkat Képességeinket Hajlamainkat

15 Ábrázolja: a nagyobb egészhez tartozásun k minőségét és az egyéni lét értelmét és összes előző életünk összegző dik.

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53


Letölteni ppt "Lélek-központú asztrológia. Lélek: olyan egyesítő és kollektivizáló energia, amelynek elbűvölő vonzereje a SZERETET!!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések