Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Comfort Bérelszámolási Szoftverünket

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Comfort Bérelszámolási Szoftverünket"— Előadás másolata:

1 Comfort Bérelszámolási Szoftverünket
Bemutatjuk Comfort Bérelszámolási Szoftverünket A Mely szót törölni !

2 Komplex bér-, munkaügyi-,
   társadalombiztosítási és SZJA elszámolási rendszert

3 A Comfort Bér Számos, jogszabálynak megfelelő, gyári beállítással készül. Több éves fejlesztési munka eredményeként, képes korlátlan gazdasági egység, akár több ezer dolgozó adatainak feldolgozására, számfejtésére és adatszolgáltatására

4 A Comfort Bér Felépítése
A több, mint 12 modulból álló rendszerben, a modulok - bér, munkaügy, táppénz, cafeteria, munkaruha, jelenlét…stb - egymástól függetlenül is használhatóak. A közös adatbázissal biztosítjuk, hogy egy adatot csak egyszer viszünk be a rendszerbe, és az bármely modulból elérhetővé válik.

5 A Comfort Bér program néhány fontosabb ismérve

6 Használható  önálló  gépen és hálózatban egyaránt. 
Képes több telephely és  azon  belül  több szervezeti egység vonatkozásában kezelni a dolgozókat. Alkalmas korlátlan számú cég számfejtésére. Ugyanakkor lehetőséget ad saját dolgozói csoportok kialakítására is.  A program minden funkciója – a számfejtéstől a listázásig – elvégezhető ezen csoportosítások szerint Időrendi  analitikát  tartalmaz  a legtöbb adatról, mely alapján több  év  vonatkozásában  is  nyomon követhetőek a dolgozókat érintő változások. Felhasználó igényeinek megfelelően paraméterezhető. A program olyan alapbeállítással kerül telepítésre,  mely  azonnal lehetővé  teszi a jogszabályok alapján történő munkát

7 Moduláris felépítésű, az egyes modulok egymástól függetlenül is használhatóak.  Ugyanakkor  közös adatállományból dolgoznak, tehát egy adatot elég egyszer felvinni a rendszerbe és az utána bármely modulokból, könnyen elérhető. Automatikus adatkitöltő funkciókkal segíti az adatrögzítési  munkát. Adóazonosító alapján kitölti a születési dátumot, irányítószám alapján a települést és viszont. Képes mind a sávos, mind a göngyölített adószámítási eljárást használni Jogosultsági  rendszere  lehetőséget  ad  az illetéktelen elérések letiltására (cég, menüpont, funkció bontásban) Többféle lehetőséget is biztosít a dolgozók adatainak mentésére, illetve visszatöltésére. Lehetőség van automatikus mentést is beállítani (napi, heti, havi gyakorisággal)

8 „Automatikus  frissítés"  funkciója  lehetőséget  ad  arra,  hogy  a felhasználót  a  bérprogram értesítse, a  honlapunkon  megjelenő frissebb verziókról. Kezelése megfelel, az egyéb Windows alapú programoknál megszokottakkal, ugyanakkor lehetőség van a bérprogram billentyűzetről történő kezelésére is A listákat a hagyományos lista formátumon kívül többféle file-formátumba is elkészíti (excel, word, pdf, txt, rich text, kép file, stb.), míg meghagytuk a mátrix nyomtatóra történő listakészítés lehetőségét is. Lehetőség van többféle módon importálni adatot. Illetve nagy tömegű kifizetési és levonási jogcím, a programba való egyidejű beemelésére.  A program önmagán belül is ad lehetőséget csoportos jogcím felvitelre, így pl.: jutalmazáskor, ebédjegy felvitelekor, stb. nem kell dolgozónként rögzíteni az adatokat.

9 Bérprogramunk különleges lehetőséget biztosít  idő-, és jövedelem adatok beemelésére.
Azon cégek, akik rendelkeznek elektronikus formátumban elkészített munkaidő nyilvántartással, vagy termelésirányító rendszerrel, azok számára lehetőség van ezeket az adatokat importálni a programba egy ‘CSV’ állományon keresztül. Ez  a   megoldás  biztosítja,  hogy   az  egyes  mezőket  a  fejlesztőtől függetlenül a Felhasználó definiálja és jelölje ki helyét a bérprogramban.

10 Hátterünk A Comfort Bér programrendszer  hazai fejlesztője, egy 1998-ban alakult, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A cég alapítói korábbi, évtizedes bérügyviteli tapasztalatukat felhasználva hozták létre a Comfort Bér programot, azzal  a  céllal,  hogy  olyan  rendszert  alkossanak,  mely könnyen kezelhető funkciókkal oldja meg a bérszámfejtéssel kapcsolatos tevékenységeket. A bérügyviteli programrendszer egy, a mai kor követelményeinek megfelelő környezetben kifejlesztett, Windows alapú programcsomag. A fejlesztéskor annak megvalósítása volt az irányadó, hogy a rendszer olyan  eszközzel és platformon készüljön, ami hosszú időre garantálja, hogy a program technológiailag  nem amortizálódik.  Erre, a folyamatos  jogszabálykövetéssel  támogatott bérrendszerre, bártan mondhatjuk, hogy megfelel a hazai piaci elvárásoknak.

11 A Comfort Bér arculata Képek

12 Bér adatrögzítés

13 Bérkarton

14 Bérösszesítő

15 Fizetési jegyzék

16 Főkönyvi feladás

17 Szabadság lista

18 Ellenérték A Comfort Bér megvásárolható egy összegben vagy részletben, illetve bérelhető is. A Szoftver árát több tényező adja: A Számfejtendő személyek száma A használni kívánt Modulok A Gépek száma Telephelyek száma, A kezelendő cégek száma. A program ára tartalmazza a jogszabálykövetés díját a vásárlás évében

19 Köszönjük figyelmét! További információkért forduljon hozzánk bizalommal! Honlap:


Letölteni ppt "Comfort Bérelszámolási Szoftverünket"

Hasonló előadás


Google Hirdetések