Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bemutatjuk Comfort Bérelszámolási Szoftverünket. Komplex bér-, munkaügyi-, társadalombiztosítási és SZJA elszámolási rendszert.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bemutatjuk Comfort Bérelszámolási Szoftverünket. Komplex bér-, munkaügyi-, társadalombiztosítási és SZJA elszámolási rendszert."— Előadás másolata:

1 Bemutatjuk Comfort Bérelszámolási Szoftverünket

2 Komplex bér-, munkaügyi-, társadalombiztosítási és SZJA elszámolási rendszert

3 A Comfort Bér Számos, jogszabálynak megfelelő, gyári beállítással készül. Számos, jogszabálynak megfelelő, gyári beállítással készül. Több éves fejlesztési munka eredményeként, képes korlátlan gazdasági egység, akár több ezer dolgozó adatainak feldolgozására, számfejtésére és adatszolgáltatására Több éves fejlesztési munka eredményeként, képes korlátlan gazdasági egység, akár több ezer dolgozó adatainak feldolgozására, számfejtésére és adatszolgáltatására

4 A Comfort Bér Felépítése A több, mint 12 modulból álló rendszerben, a modulok - bér, munkaügy, táppénz, cafeteria, munkaruha, jelenlét…stb - egymástól függetlenül is használhatóak. A több, mint 12 modulból álló rendszerben, a modulok - bér, munkaügy, táppénz, cafeteria, munkaruha, jelenlét…stb - egymástól függetlenül is használhatóak. A közös adatbázissal biztosítjuk, hogy egy adatot csak egyszer viszünk be a rendszerbe, és az bármely modulból elérhetővé válik.

5 A Comfort Bér program néhány fontosabb ismérve

6 Használható önálló gépen és hálózatban egyaránt. Használható önálló gépen és hálózatban egyaránt. Képes több telephely és azon belül több szervezeti egység vonatkozásában kezelni a dolgozókat. Képes több telephely és azon belül több szervezeti egység vonatkozásában kezelni a dolgozókat. Alkalmas korlátlan számú cég számfejtésére. Alkalmas korlátlan számú cég számfejtésére. Ugyanakkor lehetőséget ad saját dolgozói csoportok kialakítására is. Ugyanakkor lehetőséget ad saját dolgozói csoportok kialakítására is. A program minden funkciója – a számfejtéstől a listázásig – elvégezhető ezen csoportosítások szerint A program minden funkciója – a számfejtéstől a listázásig – elvégezhető ezen csoportosítások szerint Időrendi analitikát tartalmaz a legtöbb adatról, mely alapján több év vonatkozásában is nyomon követhetőek a dolgozókat érintő változások. Időrendi analitikát tartalmaz a legtöbb adatról, mely alapján több év vonatkozásában is nyomon követhetőek a dolgozókat érintő változások. Felhasználó igényeinek megfelelően paraméterezhető. Felhasználó igényeinek megfelelően paraméterezhető. A program olyan alapbeállítással kerül telepítésre, mely azonnal lehetővé teszi a jogszabályok alapján történő munkát A program olyan alapbeállítással kerül telepítésre, mely azonnal lehetővé teszi a jogszabályok alapján történő munkát

7 Moduláris felépítésű, az egyes modulok egymástól függetlenül is használhatóak. Ugyanakkor közös adatállományból dolgoznak, tehát egy adatot elég egyszer felvinni a rendszerbe és az utána bármely modulokból, könnyen elérhető. Moduláris felépítésű, az egyes modulok egymástól függetlenül is használhatóak. Ugyanakkor közös adatállományból dolgoznak, tehát egy adatot elég egyszer felvinni a rendszerbe és az utána bármely modulokból, könnyen elérhető. Automatikus adatkitöltő funkciókkal segíti az adatrögzítési munkát. Automatikus adatkitöltő funkciókkal segíti az adatrögzítési munkát. Adóazonosító alapján kitölti a születési dátumot, irányítószám alapján a települést és viszont. Adóazonosító alapján kitölti a születési dátumot, irányítószám alapján a települést és viszont. Képes mind a sávos, mind a göngyölített adószámítási eljárást használni Képes mind a sávos, mind a göngyölített adószámítási eljárást használni Jogosultsági rendszere lehetőséget ad az illetéktelen elérések letiltására (cég, menüpont, funkció bontásban) Jogosultsági rendszere lehetőséget ad az illetéktelen elérések letiltására (cég, menüpont, funkció bontásban) Többféle lehetőséget is biztosít a dolgozók adatainak mentésére, illetve visszatöltésére. Lehetőség van automatikus mentést is beállítani (napi, heti, havi gyakorisággal) Többféle lehetőséget is biztosít a dolgozók adatainak mentésére, illetve visszatöltésére. Lehetőség van automatikus mentést is beállítani (napi, heti, havi gyakorisággal)

8 „Automatikus frissítés" funkciója lehetőséget ad arra, hogy a felhasználót a bérprogram értesítse, a honlapunkon megjelenő frissebb verziókról. „Automatikus frissítés" funkciója lehetőséget ad arra, hogy a felhasználót a bérprogram értesítse, a honlapunkon megjelenő frissebb verziókról. Kezelése megfelel, az egyéb Windows alapú programoknál megszokottakkal, ugyanakkor lehetőség van a bérprogram billentyűzetről történő kezelésére is Kezelése megfelel, az egyéb Windows alapú programoknál megszokottakkal, ugyanakkor lehetőség van a bérprogram billentyűzetről történő kezelésére is A listákat a hagyományos lista formátumon kívül többféle file- formátumba is elkészíti (excel, word, pdf, txt, rich text, kép file, stb.), míg meghagytuk a mátrix nyomtatóra történő listakészítés lehetőségét is. A listákat a hagyományos lista formátumon kívül többféle file- formátumba is elkészíti (excel, word, pdf, txt, rich text, kép file, stb.), míg meghagytuk a mátrix nyomtatóra történő listakészítés lehetőségét is. Lehetőség van többféle módon importálni adatot. Lehetőség van többféle módon importálni adatot. Illetve nagy tömegű kifizetési és levonási jogcím, a programba való egyidejű beemelésére. A program önmagán belül is ad lehetőséget csoportos jogcím felvitelre, így pl.: jutalmazáskor, ebédjegy felvitelekor, stb. nem kell dolgozónként rögzíteni az adatokat. Illetve nagy tömegű kifizetési és levonási jogcím, a programba való egyidejű beemelésére. A program önmagán belül is ad lehetőséget csoportos jogcím felvitelre, így pl.: jutalmazáskor, ebédjegy felvitelekor, stb. nem kell dolgozónként rögzíteni az adatokat.

9 Bérprogramunk különleges lehetőséget biztosít idő-, és jövedelem adatok beemelésére. Bérprogramunk különleges lehetőséget biztosít idő-, és jövedelem adatok beemelésére. Azon cégek, akik rendelkeznek elektronikus formátumban elkészített munkaidő nyilvántartással, vagy termelésirányító rendszerrel, azok számára lehetőség van ezeket az adatokat importálni a programba egy ‘CSV’ állományon keresztül. Azon cégek, akik rendelkeznek elektronikus formátumban elkészített munkaidő nyilvántartással, vagy termelésirányító rendszerrel, azok számára lehetőség van ezeket az adatokat importálni a programba egy ‘CSV’ állományon keresztül. Ez a megoldás biztosítja, hogy az egyes mezőket a fejlesztőtől függetlenül a Felhasználó definiálja és jelölje ki helyét a bérprogramban. Ez a megoldás biztosítja, hogy az egyes mezőket a fejlesztőtől függetlenül a Felhasználó definiálja és jelölje ki helyét a bérprogramban.

10 Hátterünk A Comfort Bér programrendszer hazai fejlesztője, egy 1998-ban alakult, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A Comfort Bér programrendszer hazai fejlesztője, egy 1998-ban alakult, magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A cég alapítói korábbi, évtizedes bérügyviteli tapasztalatukat felhasználva hozták létre a Comfort Bér programot, azzal a céllal, hogy olyan rendszert alkossanak, mely könnyen kezelhető funkciókkal oldja meg a bérszámfejtéssel kapcsolatos tevékenységeket. A cég alapítói korábbi, évtizedes bérügyviteli tapasztalatukat felhasználva hozták létre a Comfort Bér programot, azzal a céllal, hogy olyan rendszert alkossanak, mely könnyen kezelhető funkciókkal oldja meg a bérszámfejtéssel kapcsolatos tevékenységeket. A bérügyviteli programrendszer egy, a mai kor követelményeinek megfelelő környezetben kifejlesztett, Windows alapú programcsomag. A fejlesztéskor annak megvalósítása volt az irányadó, hogy a rendszer olyan eszközzel és platformon készüljön, ami hosszú időre garantálja, hogy a program technológiailag nem amortizálódik. Erre, a folyamatos jogszabálykövetéssel támogatott bérrendszerre, bártan mondhatjuk, hogy megfelel a hazai piaci elvárásoknak. A bérügyviteli programrendszer egy, a mai kor követelményeinek megfelelő környezetben kifejlesztett, Windows alapú programcsomag. A fejlesztéskor annak megvalósítása volt az irányadó, hogy a rendszer olyan eszközzel és platformon készüljön, ami hosszú időre garantálja, hogy a program technológiailag nem amortizálódik. Erre, a folyamatos jogszabálykövetéssel támogatott bérrendszerre, bártan mondhatjuk, hogy megfelel a hazai piaci elvárásoknak.

11 A Comfort Bér arculata Képek

12 Bér adatrögzítés

13 Bérkarton

14 Bérösszesítő

15 Fizetési jegyzék

16 Főkönyvi feladás

17 Szabadság lista

18 Ellenérték A Comfort Bér megvásárolható egy összegben vagy részletben, illetve bérelhető is. A Szoftver árát több tényező adja: A Számfejtendő személyek száma A Számfejtendő személyek száma A használni kívánt Modulok A használni kívánt Modulok A Gépek száma A Gépek száma Telephelyek száma, Telephelyek száma, A kezelendő cégek száma. A kezelendő cégek száma. A program ára tartalmazza a jogszabálykövetés díját a vásárlás évében A program ára tartalmazza a jogszabálykövetés díját a vásárlás évében

19 Köszönjük figyelmét! További információkért forduljon hozzánk bizalommal! E-mail: info@comfortber.hu info@comfortber.hu Honlap: www.comfortber.5mp.eu


Letölteni ppt "Bemutatjuk Comfort Bérelszámolási Szoftverünket. Komplex bér-, munkaügyi-, társadalombiztosítási és SZJA elszámolási rendszert."

Hasonló előadás


Google Hirdetések