Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás. Munkaidő nyilvántartás Szabadságok, Betegség, távollét Munkavállalók Jogosultságok Munkakör, munkarend Mozgások, Műveletek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás. Munkaidő nyilvántartás Szabadságok, Betegség, távollét Munkavállalók Jogosultságok Munkakör, munkarend Mozgások, Műveletek."— Előadás másolata:

1 Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás

2 Munkaidő nyilvántartás Szabadságok, Betegség, távollét Munkavállalók Jogosultságok Munkakör, munkarend Mozgások, Műveletek Fizetett ünnepnapok és ledolgozások

3 Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás A Winbelépő segítségével a korszerű munkaidő nyilvántartás olyan szervezeteknél is megvalósítható, ahol még nem rendelkeznek kártyás vagy biometrikus (ujjlenyomat olvasó) beléptető rendszerrel. A szoftverrendszer számos munkaidő nyilvántartási funkciót támogat. Többféle beléptető eszközzel való on- line együttműködés mellett, lehetőség van a munkaidő adatok perbit.insight HR rendszerbe való beleintegrálására is. Megoldható a szükséges információk közvetlen átadása bármely bérügyviteli szoftver számára.

4 Modulok, Funkciók Munkavállalók: a munkavállalók személyi adatainak nyilvántartását tartalmazza, a felvételtől egészen a kilépésig. Lehetővé teszi több belépőkártya alkalmazását. A rendszer bevezetéskor lehetőséget biztosít a tömeges adatfelvitelre. A program tartalmazza a munkaidő rugalmas kezelését, illetve a speciális munkarend felvitelét és kezelését.

5 Modulok, Funkciók Szabadságok: itt történik a munkavállalók szabadságainak rögzítése és kezelése. Engedélyezés esetén a rendszer automatikusan kitölti a mozgásnaplót az aktuális dátum és a szabadságnapok összehasonlításakor. A rendszer lehetőséget biztosít szabadságterv elkészítésére is táblázatos formában. Betegség, távollét: a munkavállaló külső munkahelyen történő munkavégzésének, illetve betegállományának kezelése, és rögzítése.

6 Modulok, Funkciók Munkakör, munkarend: a szoftver lehetőséget biztosít változó munkarendben dolgozók nyilvántartására, kezelésére. Mozgások: A modulban a rögzített munkavállalók mozgás adatait lehet kézzel módosítani, karbantartani, speciális eseteket lekezelni.

7 Modulok, Funkciók Fizetett ünnepnapok és ledolgozások: a modulban megvalósítható az éves, teljes munkaidőnaptár létrehozása, ezáltal a program automatikusan kezeli az ünnepnapokat és egyéb fizetett napokat. Műveletek: a modulban a lekérdezhető adatok nyomtatása lehetséges. Jogosultságok: a rendszer működését három jogosultsági szint teszi teljessé; a munkavállaló, vezető és rendszeradminisztrátor.

8 Előnyök A Winbelépő magas színvonalú megoldásai minimálisra csökkentik az adminisztratív feladatokkal járó időt, feleslegessé válhat a jelenléti ív, illetve a szabadság kimutatás.

9 Ajánlás A Winbelépő ideális beléptető és munkaidő nyilvántartó eszköz a kis- és középvállalatok részére. A rendszer ágazat függetlenül, széles körben használható. Telepíthető egy gépen, vagy hálózaton. 10 főnél nagyobb munkavállalói szervezetek számára ajánljuk, a felső létszámhatár 5000 fő. Több telephelyes megoldás is lehetséges.

10 A Winbelépő integrációja Professzionális HR Bérszámfejtés Winbelépő Roger beléptető eszközök

11 Referenciáink Schoen + sandt Hungary Kft. B-Braun Kft. Firth Rixson Hungária Kft.

12 Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás Reméljük, hogy hamarosan Partnerünkként köszönthetjük! Reméljük, hogy hamarosan Partnerünkként köszönthetjük!


Letölteni ppt "Winbelépő - Munkaidő nyilvántartás. Munkaidő nyilvántartás Szabadságok, Betegség, távollét Munkavállalók Jogosultságok Munkakör, munkarend Mozgások, Műveletek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések