Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját."— Előadás másolata:

1 Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját

2 Tulajdonságok? Milyen tulajdonsággal kell rendelkeznie egy új munkatársnak? Mit kell megtudnom? - mi a célja? - mi az én célom? - mi a közös érdek? Kit érdemes elindítani?

3 Mindenki jó … Biztos pont, hogy kudarcot vallunk Mit tegyünk ha valaki be akar lépni, de nem csinál semmit? Csak a vásárlási kedvezmény érdekli A terméket el tudja adni

4 Majd akkor kezdik el ha mindent megtanultak Vannak akik a vállalkozás iránt érdeklődnek. Milyen kérdéseket tegyünk fel?

5 A kérdések nem örökérvényüek Volt-e már olyan munkád amiben benne volt a kudarc lehetősége? Van-e benned szándék, hogy sikeres legyél? Van-e tapasztalatod M.L.M. –NM üzletben? Hajlandó-e eljönni rendezvényre?

6 Ki mennyire mobil? Van-e telefonja? Van-e internete? Van-e kocsija, jogsija? Névlistája? Vannak-e ismerősei? Elfogadják-e a környezetében?

7 Jó példákat mutassunk, mi hogyan csináljuk - indítsuk el az úton Figyelj! (3 napon belül konzultáció) Félelmek,kételyek (esetleg megbánta) 1. Milyen elképzelései vannak? 2. Hogyan tudja ezeket elérni? (stratégia) 3. Hogyan tudunk együttműködni? (egyéni)

8 Túl alacsony célok Konkrét legyen Ne mondd, hogy ő mit akarjon Komoly céljai vannak (mondd el hogyan lehetséges) Ne minősítsd! Gyorsan elérhető A jövővel törődj …

9 Túl magas célok Oké a félmilliós jövedelem, azt jelenti… Ennyi üzleti vonalad van, ennyi ember van a hálózatodban aki vásárol. Feltételei vannak a sikernek Aktív vonalakért meg kell dolgozni Aktív munka, napi 2-3 órában Korrigálni kell a célokat (irreális)

10 Ha az ember abbahagyja a problémái miatt, a problémái akkor is megmaradnak. Siker az ha a tevékenységünk eredményes és elismerik. Kudarc az ha a tevékenységünk eredménytelen, vagy az eredménnyel magunkra maradunk. A névlista hossza egyenes arányban van az üzleti bátorságunkkal

11 A kudarc elkerülhető? Csendes tengeren nem lesznek tapasztalt tengerészek Ellenvetések várhatóak különböző okok miatt – ez visszahúzó erő Írja össze - megbeszéljük

12 A legelismertebb, legsikeresebb emberek tettek a legtöbbet másokért. Az optimista ember a problémában is a lehetőséget keresi A pesszimista ember a lehetőségben is a problémát látja.

13 Köszönöm a megtisztelő figyelmeteket! Következő előadás a Biyovis web- konferencián: 2014. május 26 – án Jendt Imréné-Edit: A sikeres értékesítés eszközei …


Letölteni ppt "Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját."

Hasonló előadás


Google Hirdetések