Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mosonmagyaróvár november 25.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mosonmagyaróvár november 25."— Előadás másolata:

1 Mosonmagyaróvár 2011. november 25.
Projekt : HUSK/0901/1.2.1/0010 Az ökológiai gazdálkodás aktuális kérdései Ökológiai gazdálkodás a vidékstratégiában Dr. Ángyán József Vidékfejlesztési Minisztérium, Parlamenti államtitkár Mosonmagyaróvár 2011. november 25.

2 Magyarország Alaptörvénye XX. cikk
„(1) Mindenkinek joga van a testi és lelki egészséghez. (2) Az (1) bekezdés szerinti jog érvényesülését Magyarország genetikailag módosított élőlényektől mentes mezőgazdasággal, az egészséges élelmiszerekhez és az ivóvízhez való hozzáférés biztosításával, a munkavédelem és az egészségügyi ellátás megszervezésével, a sportolás és a rendszeres testedzés támogatásával, valamint a környezet védelmének biztosításával segíti elő.”

3 Kormányzati cél: jó minőségű, biztonságos élelemmel történő élelmiszerellátás, a tájfenntartás, a jó környezeti állapot megőrzése valamint a vidéki élet, a helyi közszolgáltatások előfeltételeinek megteremtése Vidékfejlesztési programra, stratégiára van szükség!

4 Agrár-élelmiszertermelés helyzete Ökológiai gazdálkodás program

5 1. Akcióterv 2. Támogatás 3. Ösztönzés 4. Integráció
Stratégiai teendők:

6 5. Kutatás 6. Növényvédelem 7. Technológiai módszer 8. Tájfajták

7 9. Feldolgozás 10. Hazai piac, közétkeztetés 11
9. Feldolgozás 10. Hazai piac, közétkeztetés 11. Szemléletformálás, reklám 12. Képezés, szaktanácsadás 13. Környezetbarát csomagolás

8 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Mosonmagyaróvár november 25."

Hasonló előadás


Google Hirdetések