Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

AZ IDŐKERET VÁLTOZÁSA A KOZMIKUS SZÖVEDÉK TULAJDONSÁGAI: AZ EGÉSZ TEREMTETT VILÁGOT ÁTHATJA EGY ÁLTALUNK LÁTHATATLAN ENERGIA, MELYET SZÖVEDÉKNEK NEVEZNEK.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "AZ IDŐKERET VÁLTOZÁSA A KOZMIKUS SZÖVEDÉK TULAJDONSÁGAI: AZ EGÉSZ TEREMTETT VILÁGOT ÁTHATJA EGY ÁLTALUNK LÁTHATATLAN ENERGIA, MELYET SZÖVEDÉKNEK NEVEZNEK."— Előadás másolata:

1 AZ IDŐKERET VÁLTOZÁSA A KOZMIKUS SZÖVEDÉK TULAJDONSÁGAI: AZ EGÉSZ TEREMTETT VILÁGOT ÁTHATJA EGY ÁLTALUNK LÁTHATATLAN ENERGIA, MELYET SZÖVEDÉKNEK NEVEZNEK. „A SZÖVEDÉK NEM AZ ISTEN, CSAK EGYIKE A SZELLEM LÉTEZŐ LEGERŐSEBB ESZKÖZEINEK. A KOZMIKUS SZÖVEDÉK EGY KONZISZTENS ENERGIA, ÁTHAT MINDENT, KÖRÜLVESZI ÉS FELÖLELI A TELJES UNIVERZUMOT, BELEÉRTVE AZ ÖSSZES DIMENZIÓT. A KOZMIKUS SZÖVEDÉKBEN NINCS IDŐ. A KOZMIKUS SZÖVEDÉK NEM A MOSTBAN VAN, HANEM A NULL IDŐBEN. A NULL IDŐ A NULLÁVAL EGYENLŐ, MÍG A MOST IDŐ EGY KÖRBEN MOZGÁS. EZ A LEGNAGYOBB LÉTEZŐ ENERGIA. NINCS TISZTÁBB ENERGIAFORRÁS A SZÖVEDÉKNÉL.”

2 AZ IDŐKERET VÁLTOZÁSA „ÁTMEGY MINDEN ANYAGON, ÉS MINDEN IDŐBEN ELÉRHETŐ. A FÉNY LASSÚ, A SZÖVEDÉK KOMMUNIKÁCIÓJÁNAK SEBESSÉGÉHEZ KÉPEST. A KOMMUNIKÁCIÓ ALAPVETŐEN AZONNALI A SZÖVEDÉK MINDEGYIK RÉSZE KÖZÖTT. AZ ENERGIA TERJEDÉSE IS AZONNALI AZ UNIVERZUM EGYIK VÉGÉTŐL A MÁSIKIG – BÁR TULAJDONKÉPPEN NINCS VÉGE.” „A KOZMIKUS SZÖVEDÉK VÁLASZOL AZ EMBERI TUDATOSSÁGRA” „A LEGNAGYOBB ERŐ EZEN A BOLYGÓN ÉS AZ EGÉSZ UNIVERZUMBAN AZ EMBERI SZÁNDÉK. ENERGIA HOZHATÓ LÉTRE ÉS MEGVÁLTOZTATHATÓ AZ IDŐ AZ EMBERI SZÁNDÉKON KERESZTÜL. KÖZVETLEN KOMMUNIKÁCIÓ MŰKÖDIK AZ ÖSSZES ENTITÁS KÖZÖTT, AKIK ISMERIK A SZÖVEDÉKET MINDENKI, AKI KAPCSOLÓDIK A SZÖVEDÉKHEZ, ISMER TÉGED.”

3 AZ IDŐKERET VÁLTOZÁSA A KOZMIKUS SZÖVEDÉK NEM HÁLÓZAT - NINCSENEK CSOMÓPONTJAI, NEM IS AZ EGYIK DIMENZIÓ. VALÓDI FORMÁJA – SEJTEK, MELYEK ZÁRT CELLÁK (VAGY REKESZEK) MÉHSEJTSZERŰ FORMÁBAN HELYEZKEDNEK EL, ÉS MINDEN CELLÁNAK TIZENKÉT OLDALA VAN. A TIZENKÉT OLDALÚ MÉHSEJT-SZERŰ ENERGIACELLÁK, MELYEK MINDENÜTT OTT VANNAK, NEM ÉRINTIK EGYMÁST, BÁR OLDALAIK EGYMÁSSAL SZEMBEN ÁLLNAK, MINTHA ÉRINTENÉK EGYMÁST.” „A KOZMIKUS SZÖVEDÉK FORMÁJA: „AZ UNIVERZÁLIS SZÖVEDÉK FIZIKÁJÁNAK HÁROM SZABÁLYA: -AZ ENERGIA TERJEDÉSI SEBESSÉGE A SZÖVEDÉKBEN MINDIG UGYANAZ -MINDIG UGYANANNYI IDŐBE TELIK AZ ENERGIÁNAK ÁTHALADNI A CELLA BELSEJÉN -A CELLÁK VÁLTOZÓ MÉRETŰEK. AZ IDŐ EGYSÉGE VÁLTOZIK A CELLA MÉRETÉVEL ÖSSZEFÜGGÉSBEN” Az idézetek Kryon: Kozmikus szövedék c. előadásból származnak New Hampshire - 1997. november

4 AZ IDŐKERET VÁLTOZÁSA 2S LINEÁRIS GONDOLKODÁSSAL: V = 2S / t -AZ ENERGIA TERJEDÉSI SEBESSÉGE (V) A SZÖVEDÉKBEN MINDIG UGYANAZ -MINDIG UGYANANNYI IDŐBE (t) TELIK AZ ENERGIÁNAK ÁTHALADNI A CELLA BELSEJÉN -A CELLÁK VÁLTOZÓ MÉRETŰEK (S). AZ IDŐ EGYSÉGE VÁLTOZIK A CELLA MÉRETÉVEL ÖSSZEFÜGGÉSBEN S S NEM LINEÁRIS GONDOLKODÁSSAL: 2S S S AZAZ AZ IDŐKERET KÉTSZERESÉRE GYORSULT t =1= const V = S / t V = 2S/1 = S/1 = ??? V = 2S / 1 = S / 1 t = f (S) V = 2S / t = const 1 s + 1 s = 1 s t=1 V = S / t = const

5 AZ IDŐKERET VÁLTOZÁSA AZ IDŐKERET VÁLTOZÁSÁT AZ OKOZZA, HOGY A HOGY A FÖLD BOLYGÓ REZGÉS- SZÁMA NÖVEKSZIK. A REZGÉS-SZÁM NÖVEKEDÉSE MIATT A FÖLD BOLYGÓ A KOZMIKUS SZÖVEDÉK FINOMABB RÉTEGÉBE KERÜL, EZÉRT AZ IDŐKERET MÓDOSUL. EZ A FÖLDI IDŐ GYORSULÁSÁHOZ VEZET. A FÖLD BOLYGÓ REZGÉS-SZÁMÁNAK NÖVEKEDÉSÉT EMBERISÉG TUDATOSSÁGI SZINTJÉNEK EMELKEDÉSE OKOZZA. A REZGÉS-SZÁM NÖVEKEDÉSE ENNEK EREDMÉNYEKÉNT AZ IDŐ GYORSUL. A GYORSULÁST NEHÉZ ÉSZRE VENNI, MIVEL UGYAN ABBAN AZ IDŐKERETBEN ÉLÜNK. EZÉRT A BIOLÓGIAI FOLYAMATAINK UGYAN ÚGY GYORSULAK. 12345 1 2 3 4 s 1 2 34 t1t1 5

6 AZ IDŐKERET VÁLTOZÁSA ENNEK MEGFELELŐEN A MAGASABB SZELLEMI SZINTEN LEVŐ EMBERBEN MÁSKÉPP ÉRVÉNYESÜLNEK AZ ALACSONYABB FREKVENCIÁJÚ ESEMÉNYEK, EZEK JELENTÉSE MEGVÁLTOZIK. EZÉRT MIDEN EMBER ÉRTÉKELÉSÉT A BENNE JELEN LEVŐ REZGÉS-SZINT ALAPJÁN LEHET. AZ „A” ANYAGISÁG AZ „A” SUGÁRZÁST KÉPES FELFOGNI ÉS A „B” SUGÁRZÁS ÁTMEGY RAJTA (NEM ÉRZÉKELI), ADDIG A „B” ANYAGISÁG A „B” SUGÁRZÁST KÉPES FELFOGNI ÉS AZ „A” SUGÁRZÁS ÁTMEGY RAJTA (ÉRZÉKELI=TUDJA, DE MÁR NEM TUDATOS BENNE). A B A B MINDEN - A KOZMOSZ (BOLYGÓK) – SUGÁRZÁSA VÁLTOZATLAN MARADT, MÍG A FÖLD ÉS AZ EMBERISÉG BELSŐ TESTEI ANYAGISÁGÁNAK FINOMSÁGA MEGVÁLTOZOTT. EZ AZT JELENTI, HOGY BELSŐ TESTEINK REZGÉS-SZÁMA EGY (ZENEI) OKTÁVVAL (2-SZERESÉRE) NŐTT. ÚGY LEHET FELFOGNI, HOGY AZ EDDIG 8 ÁLTALÁNOS ISKOLAI TUDATOSSÁGGAL RENDELKEZŐ EMBERISÉG ELVÉGEZTE A KÖZÉPISOLÁT ÉS LEÉRETTSÉGIZETT, KORÁBBI ISMERETEI MEGMARADTAK, DE MAGASABB SZINTRE EMELKEDETT.

7 AZ IDŐKERET VÁLTOZÁSA GYAKORLATILAG EZ AZT JELENTI, HOGY A KORÁBBI REZGÉSEKRE ÉRVÉNYES JÖVENDÖLÉSEK JELENTÉS TARTALMA MEGVÁLTOZOTT, A MEGNÖVEKEDETT REZGÉSSZÁMÚ EMBERRE MÁR NEM ÉRVÉNYESEK, FÉLREVEZETŐEK. EZÉRT MINDEN OLYAN „JÓSLÁS”, AMELY AZ EMBER AKTUÁLIS REZGÉSÉN ALAPUL, A VALÓSÁGOT TÜKRÖZI. ILYENNEK MINŐSÜLNEK A KÖZVETLEN TESTET „ÉZÉKELŐ” „JÓSLÁSOK” MELYEK A TESTJELEKEN ALAPULNAK (PL. TENYÉR JÓSLÁS, TAROT JÓSLÁS, JI-GING, STB.). TERMÉSZETES, HOGY A VÁLTOZÁSOK AZ EGÉSZ FÖLDI ÉLŐVILÁGOT ÉRINTIK !


Letölteni ppt "AZ IDŐKERET VÁLTOZÁSA A KOZMIKUS SZÖVEDÉK TULAJDONSÁGAI: AZ EGÉSZ TEREMTETT VILÁGOT ÁTHATJA EGY ÁLTALUNK LÁTHATATLAN ENERGIA, MELYET SZÖVEDÉKNEK NEVEZNEK."

Hasonló előadás


Google Hirdetések