Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Teremtés és dimenzióváltás A „Világvége mítosz”, avagy a korszakváltás rövid története.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Teremtés és dimenzióváltás A „Világvége mítosz”, avagy a korszakváltás rövid története."— Előadás másolata:

1 Teremtés és dimenzióváltás A „Világvége mítosz”, avagy a korszakváltás rövid története

2 Teremtés, 1. Napkör Messiási sík, elsőd teremtett szellemi lények, duál – szellemek, akiket a szeretet ereje tart össze, adó – és elfogadó. Messiási sík, elsőd teremtett szellemi lények, duál – szellemek, akiket a szeretet ereje tart össze, adó – és elfogadó.

3 2.Napkör kialakulása 1. Napkör. 1. Napkör. 2.Napkör. 2.Napkör. A Paradicsomi sík… A Paradicsomi sík…

4 3. napkör kialakulása 1.Napkör Messiási sík 2.Napkör Paradicsomi sík. 3 Napkör Első bukás, beledermedés a sűrű energiába. Szellemi lények életre ébredése Isteni segítséggel, felemelkedés és a 2.bukás, ellenerős szellemi lények kialakulása.

5 Emelkedés, visszatérés és ellenszegülés Messiási sík 3. Napkör 5%

6 2. Teremtés 1. Napkör. Messiási sík 2. Napkör. Paradicsomi sík Második teremtés Második teremtés 3. Napkör. Bukott szellemek világa 33.3%

7 Bukássorozat 1 Napkör Messiási sík 2.Napkör Paradicsomi sík. 3.Napkör4.Napkör5.Napkör 6.Napkör Kozmoszok milliárdjai, Naprendszer és a Föld. Naprendszer és a Föld.

8 Fizikai sík kialakulása Mentális sík, a szellemi lények hazája Asztrálsík, a „mennyország”, másvilág, szellemvilág. Fizikai sík

9 Test – lélek - szellem A szellem ereje, a lélek költözik a fizikai testbe A lélek ereje az anyagiasított fluid.

10 Halál után.. Mentál sík Asztrál sík, szellemi szférák Fizikai sík

11 Bűnbeesés

12 Bűnbeesés eredménye

13 A csalogatás tűzkarikái…

14

15

16

17 A duálszellemek szétszakadtak

18 Duál - felek Jézus leszületése előtt a duál – felek nem lehettek egy bolygón, de Jézus megjelenése óta kötelezőszerűen egymás mellett élnek láthatatlanul, valahol közvetlen a másik közelében. Jézus leszületése előtt a duál – felek nem lehettek egy bolygón, de Jézus megjelenése óta kötelezőszerűen egymás mellett élnek láthatatlanul, valahol közvetlen a másik közelében. Ritkán ismerik fel egymást, csak a szellemi vezetés képes felismertetni a két felet, fizikai vonzódás nem lép fel közöttük. Ritkán ismerik fel egymást, csak a szellemi vezetés képes felismertetni a két felet, fizikai vonzódás nem lép fel közöttük.

19 Lélek osztódása 7-es rendszerben 1000 évenkénti leszületés a fizikai síkra részenként

20 Lélek osztódása Jézus leszületése után a várható dimenzióváltás és karma feltorlódások miatt. Egyidőben egyszerre mindegyik lélekdarabka testetölthet a fizikai síkon.

21 Duál –felenként egyszerre minden lélekrész testetölthet a fizikai síkon Asztrálsík Fizikai sík LÉLEK Jin LÉLEK Jang

22 A lélekrészek különböző fizikai testben vannak jelen duál – felenként. LÉLEK

23 Szellemi szférák az asztrálsíkon 7. Szféra Duálok egyesülnek, angyalok szférája 6. Szféra 5. Szféra 4. Szféra A „menny” előcsarnoka, innen már nem kötelező a visszaszületés 3. Szféra 2. Szféra Vallásosok szférája 1. Szféra Bűnösök szférája

24 Térben elhelyezkedve a Föld körül

25 Dimenzióváltás, korszakváltás A 6.napkör rezgése megemelkedik, és kiveti magából az összes alacsony rezgésű szellemi lényt. A 6.napkör rezgése megemelkedik, és kiveti magából az összes alacsony rezgésű szellemi lényt.

26 És kialakul a 7.napkör. 6. Napkör 7. Napkör. A kivetett szellemi lények geológiai szférákba kerülnek több milliárd évre, mire az Isteni Törvény alapján újra életre ébredhetnek.

27 1. Szféra lakói a 7. Napkörbe kerülnek Napkör 7. Napkör 1.Szféra lakói

28 3. Szféra lakói mély álomba kerülnek, majd visszaszületnek az átatalakult Földre az „1000 éves béke” időszakára Napkör 7. Napkör 1.Szféra lakói

29 2. Szféra lakói „megpecsételtetnek”, kb. egyharmad része megmenekül, kétharmad része a 7. Napkörbe kerül Napkör 7. Napkör 1.Szféra lakói

30 3. Szféra lakói a mély álom után visszaszületnek a megtisztult Földre, és a 4.szféra lesz ekkor a Föld körül, majd szép lassan kialakul újra a 7 szellemi szféra 4

31 1000 év után a „Sátán eloldatik fogságából”, azaz a 2.szféra lakói visszaköltözhetnek a Földre és újra megmérettetnek.

32 Később, több százezer vagy millió év múlva lesz egy következő dimenzióváltás (korszakváltás), és akik ott megbuknak, azok a 7. Napkörbe kerülnek le, de itt nem a geológiai szférába, hanem az addigra a 7. Napkörben életre kelt szellemi lényeknek lesznek a szellemi vezetőik, és felkészítik őket a 6. Napkörbe való átjutáshoz. A IDŐ nagyon közel van a dimenzióváltáshoz, a „pontos időt az Atya tudja egyedül”, szellemi közlések szerint kb környéke lesz.

33 Jézus az ajtónk előtt áll, és kopog nekünk, kéri, hogy engedjük be. Az ajtó a szívünk!

34

35 VÉGE Készítette: Karsay István e.mail: Telefon:


Letölteni ppt "Teremtés és dimenzióváltás A „Világvége mítosz”, avagy a korszakváltás rövid története."

Hasonló előadás


Google Hirdetések