Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Elektromágneses terek, ártó-káros sugárzások az ember környezetében Élet és Energia Kft.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Elektromágneses terek, ártó-káros sugárzások az ember környezetében Élet és Energia Kft."— Előadás másolata:

1 Elektromágneses terek, ártó-káros sugárzások az ember környezetében Élet és Energia Kft.

2 Az emberiség a Föld bolygón ma már egy elektromágneses ködben éli le az életét, ennek sok hátrányával és némi előnyével együtt. Tapasztaljuk és tudjuk, hogy láthatatlan, de valóságos sugárzások és erőhatások özönében élünk. Élet és Energia Kft.

3 Az emberre ható sugárzások fajtái Természetes -ionizáló: Radioaktív sugárzás Radon sugárzás (α,β,γ) -nem ionizáló: A föld mágneses tere Negatív vízér Geológiai törésvonal Kozmikus sugárzás (napkitörés, fénysugárzás) Mesterséges Háztartási gépek(mikrosütők, képernyők stb.) Épületen belüli elektromos vezetékek Távközlési hálózatok Nagyfeszültségű hálózatok Rádió,TV, telefon átjátszók Transzformátor állomások Vasúti közlekedés hálózatai Élet és Energia Kft.

4 Természetes sugárzások Radon, Radioaktív sugárzás Élet és Energia Kft.

5 Természetes sugárzás Föld mágneses tere,negatív vízér, geológiai törésvonal. Élet és Energia Kft.

6 Természetes sugárzások Kozmikus sugárzás Fény, Napkitörés Élet és Energia Kft.

7 Mesterséges sugárzások Falban lévő villamos vezetékek, Háztartási villamos készülékek, (képernyők, mikrohullámú sütők) Élet és Energia Kft.

8 Mesterséges sugárzások Távközlési hálózat, Rádió, TV- átjátszó állomás. Transzformátor állomások. Élet és Energia Kft.

9 Elektromágneses terek egészségügyi hatásai Az emberi testben áramokat kelthetnek, ha ezek az áramok eléggé erősek, úgy idegeket, izmokat, ill. biológiai folyamatokat befolyásolhatnak.

10 Sugárzások mérése Az elektroszmog nem tapintható, szagtalan, íztelen, hangtalan és nem látható, ezért mérése csak speciális műszerekkel lehetséges. Élet és Energia Kft.

11 Káros sugárzások elleni védekezés Sok évig tartó feltárás, technológiai elemzés segítségével az Élet és Energia Kft. létrehozott egy műszaki újdonságot, a CALMA RADAR védelmi rendszert, mely CALMA RADAR védelmi rendszert, mely kiszűri, csökkenti az ártó sugárzásokat, a radon sugárzást, az elektroszmogot, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket. kiszűri, csökkenti az ártó sugárzásokat, a radon sugárzást, az elektroszmogot, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket. A műszaki találmány magyar termék, alkalmazásának alapja bejegyzett szabadalom tárgyát képezi. Élet és Energia Kft.

12 Bővebb felvilágosítás az alábbi telefonszámokon: Tel: +36/20/592-5069; +36/20/592-5269 Élet és Energia Kft. Élet és Energia Kft.


Letölteni ppt "Elektromágneses terek, ártó-káros sugárzások az ember környezetében Élet és Energia Kft."

Hasonló előadás


Google Hirdetések