Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Elektromágneses terek, ártó-káros sugárzások az ember környezetében Fény és Szeretet Kft.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Elektromágneses terek, ártó-káros sugárzások az ember környezetében Fény és Szeretet Kft."— Előadás másolata:

1 Elektromágneses terek, ártó-káros sugárzások az ember környezetében Fény és Szeretet Kft.

2 Az emberiség a Föld bolygón ma már egy elektromágneses ködben éli le az életét, ennek sok hátrányával és némi előnyével együtt. Tapasztaljuk és tudjuk, hogy láthatatlan, de valóságos sugárzások és erőhatások özönében élünk. Fény és Szeretet Kft.

3 Az emberre ható sugárzások fajtái Természetes -ionizáló: Radioaktív sugárzás Radon sugárzás (α,β,γ) -nem ionizáló: A föld mágneses tere Negatív vízér Geológiai törésvonal Kozmikus sugárzás (napkitörés, fénysugárzás) Mesterséges Háztartási gépek(mikrosütők, képernyők stb.) Épületen belüli elektromos vezetékek Távközlési hálózatok Nagyfeszültségű hálózatok Rádió,TV, telefon átjátszók Transzformátor állomások Vasúti közlekedés hálózatai Fény és Szeretet Kft.

4 Természetes sugárzások Radon, Radioaktív sugárzás Fény és Szeretet Kft.

5 Természetes sugárzás Föld mágneses tere,negatív vízér, geológiai törésvonal. Fény és Szeretet Kft.

6 Természetes sugárzások Kozmikus sugárzás Fény, Napkitörés Fény és Szeretet Kft.

7 Mesterséges sugárzások Falban lévő villamosvezetékek, Háztartási villamos készülékek, (képernyők, mikrohullámú sütők) Fény és Szeretet Kft.

8 Mesterséges sugárzások Távközlési hálózat, Rádió, TV- átjátszó állomás. Transzformátor állomások. Fény és Szeretet Kft.

9 Elektromágneses terek egészségügyi hatásai Az emberi testben áramokat kelthetnek, ha ezek az áramok eléggé erősek, úgy idegeket, izmokat, ill. biológiai folyamatokat befolyásolhatnak. Fény és Szeretet Kft.

10 Sugárzások mérése Az elektroszmog nem tapintható, szagtalan, íztelen, hangtalan és nem látható, ezért mérése csak speciális műszerekkel lehetséges. Fény és Szeretet Kft.

11 Káros sugárzások elleni védekezés Sok évig tartó feltárás, technológiai elemzés segítségével a Fény és Szeretet Kft. készít egy műszaki újdonságot, a Spaceharmony védelmi rendszert, mely Spaceharmony védelmi rendszert, mely kiszűri, csökkenti az ártó sugárzásokat, a radon sugárzást, az elektroszmogot, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket. kiszűri, csökkenti az ártó sugárzásokat, a radon sugárzást, az elektroszmogot, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket. A műszaki találmány magyar termék, alkalmazásának alapja bejegyzett szabadalom tárgyát képezi. Fény és Szeretet Kft.

12 Bővebb felvilágosítás az alábbi telefonszámokon: Tel: +36-30/453-2972; +36-20/240-8441 FÉNY és SZERETET Kft. Fény és Szeretet Kft.


Letölteni ppt "Elektromágneses terek, ártó-káros sugárzások az ember környezetében Fény és Szeretet Kft."

Hasonló előadás


Google Hirdetések