Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

 Medjugorje.  Szt. János Templom A1981 júniusa óta egy gyerekekből és fiatalemberekből álló csapat látomások és hallomások sorozatát éli át a jugoszláviai.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: " Medjugorje.  Szt. János Templom A1981 júniusa óta egy gyerekekből és fiatalemberekből álló csapat látomások és hallomások sorozatát éli át a jugoszláviai."— Előadás másolata:

1  Medjugorje

2  Szt. János Templom

3 A1981 júniusa óta egy gyerekekből és fiatalemberekből álló csapat látomások és hallomások sorozatát éli át a jugoszláviai Medjugorje- ben. E különleges események hamarosan az egész világon feltűnést keltettek. A jelenések és szózatok a mai napig tartanak. Évről évre zarándokok seregei keresik fel Medjugorje-t a világ minden tájáról, annak ellenére, hogy az ottani események valódi okait még a mai napig nem tisztázták hivatalosan.

4

5 A templom fő oltára

6 A jelenések alapján készített „GOSPA” (Az Istenanya neve horvátul „Gospa” )

7 „Gospa” üzenetei a mai napig itt: http://www.bekekiralynoje.hu/news.php?item.3.2

8

9 Szabadtéri miséző

10 Indulunk a Križevac hegyre

11

12 a Križevac út sokan mezitláb mennek fel

13

14 II. stació

15 Szép kilátás

16 a Križevac kereszt 1933 –ban készült

17

18 Többen látták a Križevácon megjelenni a Szűzanyát. a hatalmas fogadalmi keresztet a tengelye körül forogni.

19 a Križevac kereszt nehéz túra volt, de megcsináltuk.

20 „Gospa” üzenetek még itt: http://www.medjugorjeportal.hu/ Alkonyatkor a Križevac felett a derült égen megjelent egy nagy felirat: MIR (BÉKE). A plébános is szemtanúja volt a jelenségnek, melyet így írt le: "A Križevac fölé hirtelen tűzcsóva ereszkedett le. Úgy tűnt, mintha az ítélet napja kö­zelegne, de a csóva hirtelen felirattá vált: BÉKE. A felírat mintegy tíz percig volt látható."


Letölteni ppt " Medjugorje.  Szt. János Templom A1981 júniusa óta egy gyerekekből és fiatalemberekből álló csapat látomások és hallomások sorozatát éli át a jugoszláviai."

Hasonló előadás


Google Hirdetések