Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt."— Előadás másolata:

1 Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt.

2 A veje habozás nélkül a folyóba veti magát és kimenti.
Az első nap, mikor a legidősebb lánya férjével kettesben a hídon mennek, az anyós úgy tesz mintha megcsúszott volna és a vízbe esik. A veje habozás nélkül a folyóba veti magát és kimenti. A következő napon ahogy a vej kinéz az ablakon látja, hogy egy Peugeot 206 áll a házuk előtt, szélvédőjén a következő felirattal:

3 Köszönettel Anyósodtól!

4 Másnap az anyós ugyanezt eljátssza a középső lánya férjével is
Másnap az anyós ugyanezt eljátssza a középső lánya férjével is. Ez a veje is a vízbe ugrik és kimenti. A következő napon ez a vej is egy Peugeot 206-ot talál a házuk előtt, szélvédőjén a következő felirattal:

5 Köszönettel Anyósodtól!

6 A harmadik napon a legfiatalabb lánya férjével próbálja ugyanazt a trükköt. A vej érdeklődve nézi az anyóst a vízben, és elégedetten felkiált: Ezt vártam egész életemben! A következő reggel a háza előtt egy Porsche Carrera GT-t talál, rajta a felirattal:

7 Köszönettel Apósodtól!


Letölteni ppt "Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések