Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bankautomatás lopások Első látásra ez a személy egy tranzakciót szeretne végrehajtani.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bankautomatás lopások Első látásra ez a személy egy tranzakciót szeretne végrehajtani."— Előadás másolata:

1 Bankautomatás lopások Első látásra ez a személy egy tranzakciót szeretne végrehajtani

2  De tulajdonképpen egy csapdát helyez az automatába hogy megszerezze a következő ügyfél bankkártyáját. Csapda elhelyezése

3 Valaki őrködik  Mivel ez egy kockázatos üzlet, az elkövetők csapatban játszanak. Aki őrködik, az figyeli az esetleges szemtanúkat vagy a következő áldozat érkezését.

4  Itt látható a következő ügyfél aki használja az automatát miután be lett helyezve a csapda. Behelyezi a kártyáját és elkezdi a tranzakciót. Íme az áldozat !

5 Aktiválódik “a csapda”  Az automata nem adja vissza a kártyát, az ügyfél nem érti hogy miért? Minden esetben érkezik a felmentő sereg segítséget „nyújtani” !

6 „Oh, én is így jártam…”  Itt látható a tolvaj mintha segíteni szeretne. Viszont csak a PIN kód megszerzése a célja, most hogy a kártyát már „befogta”.

7 A PIN kódhoz vezető út  A tolvaj meggyőzi az áldozatát hogy segít a kártya visszaszerzésében. Például: „Csak üsse be a PIN kódot, én addig nyomva tartom a többi gombot, így kiadja a kártyát.”

8 Sikertelen próbálkozás után mindketten elmennek  Több kísérlet után az áldozat beletörődött hogy az automata visszatartotta a kártyáját. Az áldozat és a jó tündér távoznak.

9 Kártya visszaszerzés  Miután tiszta a levegő, a tolvaj visszalép és megszerzi a kártyát. Most van egy ajándék kártyája PIN kóddal együtt.

10 Siker !  Az eltulajdonított kártyával és pin- kóddal elhagyja az automatát, miután levett a számláról 4000$.

11 A csapda !  A csapda egy röntgen filmből készült eszköz, amely fekete színű ezért kedvelt a tolvajok által mivel azonos színű az automata nyílásának színével.

12 A csapda elhelyezése  A csapda a kártya olvasó nyílásba van helyezve. Hogy ne csússzon be az eszköz, a végei be vannak hajlítva, és ragasztóval bekenve kívül és belül hagy a kártya is ragadjon hozzá.

13 Láthatatlan  Mivel a végei be vannak hajlítva és ragasztva, szinte észrevehetetlen a gyanútlan ügyfelek által.

14 Hogyan tartja vissza ?  Mind a két oldalán bevágások vannak. Ez megakadályozza hogy az automata kiadja a kártyát, vagy bevonja a sok sikertelen próba miatt.

15 A kártya megszerzése  Amint az ügyfél lelépett, kihúzza a beragadt kártyát, és a ragasztó letörlése után már használni tudja a kártyát.

16 Javaslatok  1. Ha nem jön ki a kártya, ellenőrizd a nyílást, és ha szokatlan részeket, találsz vagy látható a film vége, húzd ki és vedd vissza a kártyádat.  2. Célszerű mindezt úgy tenni hogy vonalban vagy a bankkal, és jelented az esetet, mivel a kamera lát téged.

17 Küld tovább ezt az üzenetet, és ha tudod fordítsd le más nyelvekre is.


Letölteni ppt "Bankautomatás lopások Első látásra ez a személy egy tranzakciót szeretne végrehajtani."

Hasonló előadás


Google Hirdetések