Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A média minden évben hangoztatja, hogy évente 36 EZER ember meghal az influenza miatt. (Az USA-ban) Ez torz adat, nem sok köze van a valósághoz. „2001-ben.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A média minden évben hangoztatja, hogy évente 36 EZER ember meghal az influenza miatt. (Az USA-ban) Ez torz adat, nem sok köze van a valósághoz. „2001-ben."— Előadás másolata:

1 A média minden évben hangoztatja, hogy évente 36 EZER ember meghal az influenza miatt. (Az USA-ban) Ez torz adat, nem sok köze van a valósághoz. „2001-ben 62.034 haláleset volt Influenza gyanús megbetegedésekben. Csak 18 esetben tudták az influenzavírust egyértelműen azonosítani.” Peter Doshi (John Hoskins Orvostudományi Egyetem kutatója) A CDC (járványügyi hivatal) szerint Akkor most 36 EZER vagy csak 18? Amikor valaki megkérdőjelezi a CDC által közvetített adatokat, azzal jönnek, hogy az influenzavírus izolálása nagyon bonyolult feladat. A CDC éves költségvetése 10 milliárd dollár. Szóval ne legyen már olyan bonyolult.

2 Évtizedek óta gyógyítható. A beteg leggyakrabban magától meggyógyul. Ha beoltatod magad, azzal sokkal többet kockáztatsz: Több ember halt meg az oltástól, mint magától az influenzától. (A CDC amerikai járványügyi intézet szerint) A Novartis cég oltóanyaga az amerikai kormány saját definíciója szerint is biofegyvernek minősül. (21-en haltak meg miatta 2008 nyarán Lengyelországban) 2009-ben az angol orvosok 50%-a visszautasította, hogy beoltsák a H1N1 vakcinával, legtöbbjük mégis azt javasolta betegeinek, hogy oltassák be magukat. (A gyógyszeripar jól fizet) Amerikában 1976-ban H1N1 ellen oltottak embereket. Eredmény: 25 ember meghalt. Több mint 500-an lebénultak (Guillain-Barré szindróma miatt)

3 John Jacob Cannell orvos kórházi osztályán betegeinek rendszeresen nagy adag D-vitamint adagolt. Aztán jött a járvány, és csak az ő osztályán nem volt influenzás. (Járvány idején 1000–2000 NE D-vitamint kell bevinni) GyártóBevétel Sanofi-Pasteur690 millió dollár CSL180 millió dollár Medimmun450 millió dollár Vakcinagyártók bevételei az Influenzából : A bevétel az övék, a kockázat a tiéd.

4 1. indok: Régen a megölt vírusból eltávolították a szövődményeket okozó részecskéket, most meg az egész vírust teszik bele az „ellenszerbe”, annak minden szövődményével együtt. (orvosi vélemény) 2. indok: Minden oltásban legalább 25 mikrogram HIGANY van. (Thimerosal, vagy Mercury) Közismerten az egyik legveszélyesebb méreg, amit ismerünk. Agykárososdást, izombénulást okoz. Azért kockáztassunk agykárosodást, hogy ne legyünk influenzásak? (Magyar vakcinákban 50 mikrogram is lehet)

5 Bertrand Russel Nobel díjat nyert! "Higany és más agykárosító anyagokat tartalmazó oltások beadásával vegyi agykárosodást lehet előidézni"

6 Sorvasztja az idegszálakat. HIGANY Ha egy szem sónak megfelelő mennyiségű higanyt teszünk egy 190 m3-es úszómedencébe, a koncentráció bőven a Környezetvédelmi Minisztérium által megállapított határérték felett lesz. Oltassuk be vele az embereket!

7 A Baxter gyógyszergyártó H1N1 elleni vakcinát küldött Csehországba. Ott a BioTest cég tesztelte az „oltóanyagot”. Vadászgörényeknek adták be, mind megdöglöttek. (na ezzel oltasd be magad) A vakcinát mégsem vizsgálta ki se a WHO, se az EU. Pedig kötelező lett volna. Az is érdekes, hogy a Baxter már egy évvel az első H1N1 megjelenése előtt szabadalmat nyújtott be H1N1 oltóanyagra. Kérdés: ki „szülte” a H1N1-et?

8 Tolókocsis lett, órákkal azután, hogy megkapta a H1N1 elleni "védőoltást". Jordan McFarland, 14 éves (USA) (Guillain-Barré szindróma) A vakcinagyártók legnagyobb örömére sikerült a világot pánikba ejteni a H5N1 madárinfluenzával, holott az emberről emberre nem tud terjedni. 2010-ben az amerikai kormány elismeri a H1N1 szezonális influenza vakcina és a Guillain-Barré Szindróma közötti összefüggést. (izomgyengeség, bénulás, izmok fogyása)

9 Bill Gates Ez itt Bill Gates, hivatalosan a világ leggazdagabb embere. Megalapította a Vakcinagyártók Nemzetközi Szövetségét. (Gavi 1999) Nyilvános beszédében ezt mondta a „Ha jó munkát végzünk az új oltások terén, akkor le tudjuk vinni 10-15%-al.” föld népességéről: Érted?

10 Az embereket akaratuk, sőt tudtuk nélkül oltanák be szúnyogok által. „Szúnyogok, mint repülő injekcióstűk” (egy japán orvos, Hiroyuki Matsuoka ötlete, akit Bill Gates támogat) Bill Gates nyilvános előadásán szúnyogokat enged szabadon, miközben előadja a „repülő injekcióstűk” ötletet.

11 "A H1N1 elleni vakcina thimerosalt tartalmaz, ami egy olyan vízben oldódó higanyvegyület, amelyet a legtöbb védőoltásból már kivontak, mert idegrendszeri betegségeket okozhat" Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekorvos „Az első tesztoltás után 20 nappal jónak minősítik a vakcinát. 60 nap kéne ehhez„ Dr. Tóth Kálmán gyermekorvos és infektológus "Pár száz tesztoltás alapján nem lehet azokat a veszélyeket kizárni, amelyek csak minden ezredik embernél jelentkeznek" „A hosszú távú szövődményekről fogalmunk sincs” „Egyetlen vakcina sem biztonságos. A járvány csak kamu. Az állítólagos H1N1 fertőzések többségében nem is influenza, hanem egyszerű légúti megbetegedés.” Dr. Mercola "GSK vakcinához adott ismertető szöveg egyáltalán nem tartalmaz biztonságossági adatokat, közben a terhes nőknek és a gyermekeknek javasolják” Chris Shaw, a British Columbia Egyetem idegkutatója "Ha kivennék a nyereséget az oltások gyártásából, akkor még azok is elítélnék az oltásokat, akik most beadják őket.” Dr. George Starr White Végszónak: "A szezonális influenza elleni védőoltással beoltottak sokkal nagyobb valószínűséggel betegedtek meg a H1N1 vírustól, mint azok, akik nem lettek beoltva” Dr. Danuta Skowronski, a kanadai járványügyi hatóságtól.

12 Bill Gates Maradjon köztünk! Ne küld tovább!


Letölteni ppt "A média minden évben hangoztatja, hogy évente 36 EZER ember meghal az influenza miatt. (Az USA-ban) Ez torz adat, nem sok köze van a valósághoz. „2001-ben."

Hasonló előadás


Google Hirdetések