Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Aaron Russo (ex-politikus) Nicholas Rockefeller (Dollár Milliárdos, David Rockefeller fia) Aaron Russo elmondása alapján idézve: „Lesz egy esemény, Aaron,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Aaron Russo (ex-politikus) Nicholas Rockefeller (Dollár Milliárdos, David Rockefeller fia) Aaron Russo elmondása alapján idézve: „Lesz egy esemény, Aaron,"— Előadás másolata:

1 Aaron Russo (ex-politikus) Nicholas Rockefeller (Dollár Milliárdos, David Rockefeller fia) Aaron Russo elmondása alapján idézve: „Lesz egy esemény, Aaron, ami után Afganisztánba megyünk, és olajat vezetünk a Kaszpi-tenger felé” „Azután Irakba megyünk az olajért, és bázist építünk a Közel-Keleten” „Aztán bemegyünk Venezuelába és megszabadulunk Chavez-től” „Olyan embereket fognak barlangokban keresni, akiket sosem találnak meg” „Nevetett a terror elleni háborún. Azon, hogy valójában nincs is ellenség” Majd azt mondta „Ezt a háborút nem lehet megnyerni, mert ez egy örökös háború, így állandóan el lehet venni az emberek szabadságát” Azt kérdeztem: Hogy győzitek meg erről az embereket? „A média mindenkit meg tud győzni, hogy ez a valóság. Csak sokszor kell ismételni, újra és újra, és az emberek beveszik” „Mint ahogy az 1913-as Szövetségi Tartalék Törvényt is hazugság alapján hozták létre... „úgy a 9/11-et is létrehozták ami szintén hazugság volt” „Aztán a 9/11 kapcsán indították a terror ellenes háborút, majd pillanatokon belül Irakban voltunk, ami egy másik hazugság” „és most mennek és szétlövik Iránt.” Mondtam neki: Miért csináljátok? Mi értelme van ennek az egésznek? Az összes pénz a tiétek, minden hatalom a kezetekben van, és embereket bántotok. Ez nem jó dolog...

2 Azt mondta: " Mit törődsz az emberekkel? Törődj magaddal és a családoddal" Majd azt kérdeztem: És mi a végső célotok? „A végső cél az, hogy mindenkibe RFID chipet ültetünk” "Ezen lesz a pénzük és minden más is, és ha valaki ellenáll, vagy fellázad ellenünk, egyszerűen kikapcsoljuk a chipjét."

3 Az amerikai útlevelek már most tartalmaznak ID chip-et. Sorra fognak előállni a legkülönbözőbb ötletekkel, hogy meggyőzzenek róla, hogy a Chip beültetése a Te érdekedet szolgálja.

4 "Az én kérdésem csak az lenne, és tényleg nagyon rövid leszek... hogy hallottam, hogy e hónap 17-én George beiktatott egy elnöki rendeletet mely alapján ha tüntetsz az iraki háború ellen, akkor minden vagyonod el lehet... VONALSZAKADÁS! "Bocsánat, elnézést hogy kikapcsoltuk"


Letölteni ppt "Aaron Russo (ex-politikus) Nicholas Rockefeller (Dollár Milliárdos, David Rockefeller fia) Aaron Russo elmondása alapján idézve: „Lesz egy esemény, Aaron,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések