Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”."— Előadás másolata:

1

2 Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.

3 Mit jelent valójában SZERETNI egy nőt, vagy szeretni egy férfit?

4 Eszünkbe juthatnak azok a szerelmeink, akik felé a múltban mi mondtuk ki azt a szót, hogy „szeretlek”, és aztán egy hónap múlva már nem így gondoltuk.

5 Azután ott vannak a szüleink vagy a barátaink, szerencsés esetben a nagyszüleink, akiket megint csak „szeretünk”.

6 De a csokoládét is „szeretjük”, és amikor erre gondolunk, akkor tudhatjuk, hogy nagyon gyakran rendelkezni akarunk azzal amit „szeretünk”.

7 …és azután ott van a masszázs, amelyre valójában azért mondjuk, hogy „szeretjük”, mert élvezzük.

8 Sok-sok különböző szituáció… A „szeretet” sok különböző jelentése
Sok-sok különböző szituáció… A „szeretet” sok különböző jelentése... Mindez jól összekeveredhet a fejünkben és akkor egyszer csak: valaki, akit mi (állítólag) „szeretünk”, el akar menni a közelünkből. És akkor máris lesz egy problémánk…

9 Birtokolni akarjuk azt, akit „szeretünk”, miközben Ő nem csokoládé.

10 De ha összekeverjük a SZERETET®-et a saját érdekeink érvényesítésével, vagy azzal a szándékunkkal, hogy a szükségleteink és az igényeink kielégüljenek, akkor a SZERETET® legfontosabb jelentése el fog tűnni, és akkor már nem csak a szótárból, nem csak a gondolkodásunkból, hanem az életünkből is.

11 Akkor csak az marad, hogy „szeretjük” azokat, akiket épp kedvünk van „szeretni”, de csak addig, amíg ez nekünk éppen örömet vagy élvezetet okoz, illetve kényelmes.

12 …és ha eljutunk idáig, hogy valójában egy „adás-vételre” mondjuk azt, hogy az SZERETET®, akkor bizony jól átverjük egymást.

13 Nem állítom, hogy ez nem egy nagyon izgalmas játék:
Nagyon hasznos volna, ha a nők és a férfiak, a szülők és a gyermekek nem vernék át egymást (és önmagukat) a „SZERETLEK” táblát magasra tartva. Nem állítom, hogy ez nem egy nagyon izgalmas játék: elbújni a „szeretet” szó álarca mögé és közben a saját érdekeinket nézni… …de sajnos túl sok fájdalmat okoz.

14 Az érdek, a szükséglet és a vonzalom anélkül is megjelenik, hogy bármit tennünk kéne érte. A SZERETET® viszont nem ilyen… A SZERETET® a mi saját közreműködésünk és szándékunk nélkül egyszerűen nem jön létre. Mi vagyunk azok, akik teremteni tudjuk.

15 Valódi SZERETET® nélkül a családok nem tudnak fennmaradni
Valódi SZERETET® nélkül a családok nem tudnak fennmaradni. A jó hír az, hogy az Ember egy szabad döntéssel bármikor elkezdhet SZERETNI®, HA PONTOSAN ÉRTI, hogy mi az.

16 Ez a szó: SZERETET® - egy védjegy
Ez a szó: SZERETET® - egy védjegy. A szó félreértése vagy félremagyarázása kárt okoz. Ismerje meg a SZERETET® eltűnt jelentését!

17 Ismerje meg a valódi SZERETET® pontos jelentését
Ismerje meg a valódi SZERETET® pontos jelentését. Töltse le ingyenesen és hallgassa meg Paeli Suutari A SZERETET® – mint védjegy c. 1,5 órás előadását. A teljes hanganyag + a 21 oldalas, írott PDF változat is INGYENESEN letölthető a Szerző honlapján: Paeli Suutari honlapja Ha ez a bemutató tetszett Önnek, küldje tovább a barátainak! Copyright © Paeli Suutari. Minden jog fenntartva. Zene: Charles Littleleaf -


Letölteni ppt "Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”."

Hasonló előadás


Google Hirdetések