Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ki hallott már információbrókerekről?. A legfontosabb kérdés, hogy a kérdésekre mit válaszolnak maguk az információbrókerek. Mi ez? Új szakma? Specializálódás?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ki hallott már információbrókerekről?. A legfontosabb kérdés, hogy a kérdésekre mit válaszolnak maguk az információbrókerek. Mi ez? Új szakma? Specializálódás?"— Előadás másolata:

1 Ki hallott már információbrókerekről?

2 A legfontosabb kérdés, hogy a kérdésekre mit válaszolnak maguk az információbrókerek. Mi ez? Új szakma? Specializálódás? Kinek, minek, mekkora értéket ad? Mekkora perspektívában gondolkodnak a szolgáltatók?

3 A második legfontosabb kérdés, hogy a kérdésekre adott válaszokat hogyan és honnan ismerik meg a megrendelők. Újsághirdetésből? Óriásplakátokról? DM levelekből? Szivarklubokból? A bulvárlapokból?

4 A harmadik legfontosabb kérdés, hogy mit mutat az információbrókerek közös és egyéni bizalmi folyószámláinak egyenlege. Kapnak-e hitelt? Kapnak-e lehetőséget, és ha igen, akkor mennyit kapnak arra, hogy dolgozzanak? Hiszen még azzal a feladattal is meg kell birkózniuk, hogy a legkülönbözőbb ügyek előkészítő szakaszában rájuk, mint igazi specialistákra tekintsenek.

5 Tisztában vannak-e bizalmi folyószámlájuk képességeivel? Hatással vannak-e erre az egyenlegre más információbrókerek? Mit tesznek együtt, vagy külön-külön az egyenleg gyarapításáért?

6 Támogatás Bizalom Elfogadás Megértés Tudatosítás Tájékoztatás

7 Az egyik következő fontos kérdés, hogy hányan vannak a fókák, és hogy össze tudnak-e fogni az eszkimók. Ez határozza meg a perspektívát, és ez jelöli ki a bejárható utat.

8 Mindenki szeretne feljutni a csúcsra.

9 …, de néha váratlan akadályokkal is számolni kell.

10 Hogy felismerjék, hogy megismerjék, hogy ismerjék, hogy elismerjék… … a szakma ismertségét és reputációját kell megteremteni. Az „eszkimókon” áll, hogy külön-külön, „oxigénpalack” nélkül, vagy összefogva, csapatban mekkora csúcsokat kívánnak meghódítani.


Letölteni ppt "Ki hallott már információbrókerekről?. A legfontosabb kérdés, hogy a kérdésekre mit válaszolnak maguk az információbrókerek. Mi ez? Új szakma? Specializálódás?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések