Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gyakran Ismételt Kérdések a mai konferencia előtt Hasznos vetítés a megjelent közönség részére.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gyakran Ismételt Kérdések a mai konferencia előtt Hasznos vetítés a megjelent közönség részére."— Előadás másolata:

1 Gyakran Ismételt Kérdések a mai konferencia előtt Hasznos vetítés a megjelent közönség részére

2 Ki ez a csávó, még életemben nem láttam? Litkai Gergely, ismert humorista, a Comedy Central és a Dumaszínház főszerkesztője. Aha.

3 Kik szervezték a konferenciát? A Neo Ineractive, a Kreatív és a Republic Group És a logójukat is megnézhetem? Meg.

4

5 Mi a mai konferencia címe?

6 Ki az esemény főtámogatója?

7 Miért várnak a jósdánál? Mert csokit és személyre szóló jóslatot is lehet kapni. Olyan mint a szerencse süti, csak külön.

8 Kik az annyira kiemelt támogatók, hogy itt is feltüntetjük őket? A Startlap, az IKO New Media, valamint a TorTer E-Design Ők ugye sikeres cégek, hiszen még támogatásra is futja, ezért megéri igénybe venni a szolgáltatásaikat? Bizony, bizony!

9 Kik azok a külföldi előadók, akik nem félnek a vulkántól és itt vannak? James Lanham – De Montfort University Piers Guilar – Siegel+Gale Claus Moseholm – GoViral Henry Cowling – the:viral:factory (fél – de van Skype-ja)

10 Miért különleges ez az alkalom? Mert két gigantikus szakmai rendezvény nem konkurenciaként, hanem összeforrva, szinergiáikat kihasználva, egyazon trambulinról elrugaszkodva mutat meg mindent, amit csak lehet.

11 Mi lesz a mai program? Márkák a jövőben, a jövő márkái külföldi előadók hazai előadók villámprezentációk: A Kreatív Magazin kutatása alapján melyek voltak azok a márkák, amelyek 2009-ben is sikeresek tudtak lenni – Kreatív Online szavazás élcsapata

12 Lehet-e kérdezni? Igen, de csak az időkorlátokon belül. (Nem társasházi közgyűlés.)

13 Mi történik velem, ha túllépem az előadás időtartamát? 1.Visszaszámolunk. 2.Csengetéssel jelzünk. 3. Két barátságtalan ember felmegy a színpadra, aki nem ijed meg az árnyékától.

14 Mikor hódolhatok az anyagcsere motiválta szenvedélyeimnek? 1. kávészünet: 11.05 Ebédszünet: 13.15 2. kávészünet: 16.00 Máskor nem? Nem.

15 Mit hol találok? Ennél konkrétabb kérdésre számítottunk diplomás emberektől.

16 De most tényleg… Mosdók: folyosón, oldalt Kávézó: Teremtől jobbra, balra, és fönt Dohányzó: egy szinttel lejjebb Kütyüsimogató: teremtől jobbra  eBookokat és egy iPad-et találnak ott Sajtósarok: egy szinttel lejjebb Internet: teremtől balra, oldalt és lent

17 What if I don’t speak English? In that unexpected case, you do not understand this question. Mit tegyek, ha nem értem a fenti tréfát? Tolmácsberendezést kérek a terem hátuljában, úgy, hogy ne vegyenek észre.

18 Hol kaphatok csomagot, ami minden konferencián van? Van-e benne golyóstoll? Minden résztvevő távozáskor kap egy good-bye csomagot, abban talál a Nagy Kreatív Könyv 2010-es friss, ropogós számához egy megrendelőt, ha a konferencia után egy héten belül megrendeli a könyvet, 3000 Forint kedvezményt kap

19 Mit csináljak este, ha nincs családom? Elmegyek a Hipnózis Kreatív Reklámverseny díjátadó ünnepségére, ami este 20:30-kor fog kezdődni a Toldi Moziban. Elmegyek a Hipnózis Kreatív Reklámverseny díjátadó ünnepségére, ami este 20:30-kor fog kezdődni a Toldi Moziban. Elmegyek a Hipnózis Kreatív Reklámverseny díjátadó ünnepségére, ami este 20:30-kor fog kezdődni a Toldi Moziban. Elmegyek a Hipnózis Kreatív Reklámverseny díjátadó ünnepségére, ami este 20:30-kor fog kezdődni a Toldi Moziban.

20 Kik fogják a szervezők közül köszönteni a közönséget? Vándor Ágnes a Kreatív Csoporttól Soós Gergely a Neo Interactive-tól Barna Tamás a Republic Grouptól De ugye nem lesz hosszú? Á.


Letölteni ppt "Gyakran Ismételt Kérdések a mai konferencia előtt Hasznos vetítés a megjelent közönség részére."

Hasonló előadás


Google Hirdetések