Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ezt a nagyon ritka fotót a NASA készítette Amiért ez nagyon kedves az, hogy ez az esemény csak 3000 évente történik. Ez a fotó már sok embernek okozott.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ezt a nagyon ritka fotót a NASA készítette Amiért ez nagyon kedves az, hogy ez az esemény csak 3000 évente történik. Ez a fotó már sok embernek okozott."— Előadás másolata:

1 Ezt a nagyon ritka fotót a NASA készítette Amiért ez nagyon kedves az, hogy ez az esemény csak 3000 évente történik. Ez a fotó már sok embernek okozott csodát

2 ú ú ú úgy hívják: Ezt a fotót a NASA Hubble távcsövével készítették “ ISTEN SZEME " Teljesít egy kívánságot... Amit látsz,

3 Oszd meg ezt legalább 7 emberrel, küld tovább. Valószínűleg az életben sok változást fogsz tapasztalni a napokban. Hiszel, vagy nem, Ne tartsd meg ezt az e-mailt.

4 Küld el ezt a fotót barátaidnak, és lásd mi történik. Túl hitetlen lennél, ha ezt kitörölnéd. A következő 60 másodpercben ne tégy semmit, csak nézz! Ne szakítsd meg a láncot. Küld tovább!


Letölteni ppt "Ezt a nagyon ritka fotót a NASA készítette Amiért ez nagyon kedves az, hogy ez az esemény csak 3000 évente történik. Ez a fotó már sok embernek okozott."

Hasonló előadás


Google Hirdetések