Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

KOHLER. Cégtörténet •A KOHLER vállalat •Az 1873-ban alapított KOHLER vállalat, melynek székhelye Kohler-ben (Wisconsin, USA) található, a legrégebbi és.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "KOHLER. Cégtörténet •A KOHLER vállalat •Az 1873-ban alapított KOHLER vállalat, melynek székhelye Kohler-ben (Wisconsin, USA) található, a legrégebbi és."— Előadás másolata:

1 KOHLER

2 Cégtörténet •A KOHLER vállalat •Az 1873-ban alapított KOHLER vállalat, melynek székhelye Kohler-ben (Wisconsin, USA) található, a legrégebbi és legnagyobb amerikai magánvállalatok közé tartozik. A Kohler cég világszerte vezető szerepet tölt be fürdőszobai és konyhai termékek, gépek és generátorok, formatervezett bútorok, csempék és beltéri megoldások gyártásában, valamint díjazott nemzetközi hotelek és világszínvonalú golfpályák fenntartásában. •További érdekes információkat olvashat a vállalatról és annak termékeiről a KOHLER GmbH honlapján: www.kohlerco.de vagy az amerikai honlapon: www.kohler.com www.kohlerco.de www.kohler.com

3 Modellcsalád „Puristic” Letisztult formákból építkező wellness oázis az otthoni emocionális feltöltődés érdekében: Ellazulás, felfrissülés, nyugalom Magas funkcionalitás modern technológiával ötvözve Egyesíti az egyedi anyagokat különleges dizájnnal: természetes lávakőlap, mosdópult művészien kialakított vizes felületekkel és a tükrös szekrényben szinte láthatatlanul besüllyesztett csap. A 26 cm átmérőjű tál francia Limoges porcelánból készül.

4 Modellcsalád „Puristic” „SOK” 190x104 cm-es szögletes kád a kádban, túlfolyó csatornával, pezsgőfürdővel és színterápiával. A minimál stílusú fürdőszobabútorok masszívfa furnérból, teljesen kihúzható fiókokkal készülnek, sötét „fekete dió” vagy matt világos „fehér tölgy” színkivitelben.

5 Modellcsalád „Puristic” A tiszta dizájnú, tökéletes toalett mindenkit meghökkent. Alig emlékeztet már hagyományos WC-re. Optikailag és műszakilag tiszta esztétikáját az öblítőtartály nélküli innovatív dizájnnak köszönheti. Puristic Hatbox – szépség és funkcionalitás A Kohler által kifejlesztett Power Lite technológiának köszönhető a halk, 2 lóerős, WC-csészébe épített, erős teljesítményű, 5 l öblítésű elektromos pumpa. A WC oldalán elhelyezett elektronikus érintőgombbal és a csésze aljába beépített víz be- és elvezetéssel sima, áramvonalas külsőt nyert. Ezáltal hihetetlenül könnyen tisztítható és szokatlan benyomást kelt.

6 Modellcsalád „Escale” Ez a kollekció az eleganciát puha kontúrokkal bűvöli el, innovatív, időszerű és dizájnorientált. Klasszikus és modern elemek funkcionális együttessé egészítik ki egymást – mintha a fürdőszobába teremtődtek volna.

7 Modellcsalád „Stillness” Vizuális szimfónia a fürdőben Legendás dizájn harmónikus formákkal, elegáns stílusban, nem hivalkodó, funkcionális technikával. Láthatatlan mosdó túlfolyó és rejtett WC és bidé felfüggesztések jellemzik ezt a modell kollekciót. A sötét fa, natúr tölgy, magasfényű fehér és sötétkék színű bútorok slow-close lassan záródó-behúzó mechanizmussal csukódnak.

8 Egy új modellcsalád: „Réve” Új elegáns szanitercsalád, modern visszafogott esztétikával Geometriai dizájnú, időtálló elegancia Az új formák egyenes vonalúak, áramvonalas formájú kontúrokkal, amelyek egyidejűleg konzekvenciát és könnyedséget sugároznak. Réve tervezésekor a szigorúan minimál eleganciát átgondolt komponensekkel kombinálták a maximális komfort érdekében. Fehér és matt fekete (Igneous Black) színben

9 Artist Editions: művészet a fürdőben A művészet és a kézművesség különválasztásának feloldása volt az angol „Arts and Crafts” mozgalom célja, amely az 1870-es évektől befolyásolta a művészeket és kézműveseket munkáikban. Kohler ezt a hagyományt folytatja ezzel a kollekcióval, amely a művészi innovációt a kézműves tudással ötvözi. Olyan emberek számára tervezték, akik fürdőikbe egy kis művészi szabadságot szeretnének csempészni. Európában az Artist Editions jelenleg 30-féle objektumot foglal magába, amelyek különféle formákban, anyagokban és színekben kaphatók.

10 Artist Editions: művészet a fürdőben A híres Rio de Janeiro-i strandról elnevezett színpompás dizájnú „Ipanema” mosdópult pozitív energiát és játékosságot sugároz a környezetére. Afrika sűrű erdejeire, lombjaira emlékeztet a „Congo” nevű mosdó,a közeledő alkonyat árnyékában. A Tanzánia partjai előtti szigetcsoportról elnevezett „Zanzibar” mosdótál trópusi- egzotikus keveréke a természetes motívumoknak az állat- és növényvilágból. Vad szépséget sugároz, amit csak a megzabolázatlan természetben találunk.

11 Artist Editions: művészet a fürdőben ROYAL Soliloquy és Stripes limitált kiadású zománcozott öntöttvas fürdőkádak 1974-ben indult az Arts & Industry program, amelyben nemzetközileg elismert művészek saját ötleteiket 6 hónapon keresztül kidolgozhatják és kikísérletezhetik a kerámiaműhelyben, öntödében és zománcműhelyben.

12 Moxie és Tableau mosdópultok Zománcozott öntöttvas mosdótál csillogó üvegcsepekkel és fémelemekkel kombinált díszfüggönnyel. Kohler ezzel folytatja a teljesen új, dizájn elképzelésekben gazdag trendet és megkérdőjelezi a szokásos elképzeléseket a fürdőszobai termékek esztétikájával kapcsolatosan.

13 Kamala mosdótálak „Kamala” nagyszerű példa arra, amikor az anyag jellemző tulajdonságai meghatározzák egy termék dizájnját. A felület patinája idővel természetes módon öregszik és a kezeletlen bronz szépségét őrzi. Az egyetlen bronzötvözetből kézzel gyártott mosdótál 20 cm magas és 50 cm átmérőjű. A mosdótál tiszta formáját az esőt jelző dob inspirálta, amely DK-Ázsia több kultúrájában a kiteljesedett szépség szent szimbóluma.

14 Üveg mosdótálak

15 DTV Water Tile - 2007 DTV = Digitális Termosztátos Ventil (szelep) 6 felhasználói program: Válassza ki a kívánt hőmérsékletet, a zuhanyfúvókák számát és a megfelelő programot, majd ezt mentse el. Egyéni pulzáló testzuhanyok gondoskodnak a feszült izmok fellazításáról, az intenzitás is szabályozható. Skótzuhany: hideg/meleg vízsugár váltakozása. A zuhany előmelegítő funkciója: a zuhanyfejeket vízzel tölti fel, míg a kívánt hőfokot el nem éri, a rendszer csak ezután kapcsol be a kieresztésre. Érintőgombos fő- és kiegészítő kezelőpanelek 3 színben Digitális keverőszeleppel és irányítópanellel rendelkezik, segítségével a vizet kedvünk szerint irányíthatjuk

16 DTV II Water Tile - 2009 A DTV-rendszer második generációja Keverőszeleppel, média modullal és irányítópanellel rendelkezik, egy vezérlőről irányíthatjuk: - a vizet - a világítást/színterápiát - zenét -gőzt (2010 közepétől Európában is)

17 Flipside - 4 funkciós kézi zuhany Az új Flipstream™ technológia egyedülálló vízsugár beállítást és nagyszerű élményt biztosít egyszerű használat mellett. A zuhanyfej alapvető innovációjával Kohler-nak sikerült négy teljesen egyedülálló zuhanyozási élményt teremtenie, egyetlen kézi zuhannyal.

18 Fürdőszoba bútorok A Kohler fürdőszoba bútorok egy különlegesen kiegyensúlyozott kapcsolatot tükröznek forma és funkció közt, a mosdóhely koncepcióját újra definiálják. Válogatott, I. osztályú keményfa és furnér, valamint villás kötések jelentik a tiszta eleganciát, kézművességet és egy olyan minőséget, amelyet amúgy csak örökségekből ismerünk.

19 Karbon mosogató csaptelep Az új mosogató csaptelep az ultimatív funkcionalitást elbűvőlő dizájnnal köti össze: magas kifolyója egyúttal alkalmas a mély fazekakhoz és olyan pontos öblítést tesz lehetővé, mint egy kihúzható zuhanyfej. A kifolyó megtartja a beállított pozícióját, így mindkét kéz szabaddá válik. Karbon – hajlítható csaptelep, áttörés a konyhai szektorban Összetétele: klasszikus sárgaréz innovatív szénrosttal kombinálva. A szénrost használatát átlagon felüli keménysége indokolja, könnyű súlya mellett. Ezek a tulajdonságok teszik lehetővé a csaptelep karjának pontos és stabil pozícionálását.

20 Kérdések? Köszönjük figyelmüket!

21 Copyright Ez az előadás a US és a nemzetközi szerzői jogok védelme alatt áll. Másolása, szétosztása, előadása és használata a Kohler Co. írásbeli engedélye nélkül tilos. Kohler Co. 2009


Letölteni ppt "KOHLER. Cégtörténet •A KOHLER vállalat •Az 1873-ban alapított KOHLER vállalat, melynek székhelye Kohler-ben (Wisconsin, USA) található, a legrégebbi és."

Hasonló előadás


Google Hirdetések