Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SHAPE PREMIUM „A SZÖGLETES GÉNIUSZ” 80 és 100 literes űrtartalmú szögletes villanybojler.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SHAPE PREMIUM „A SZÖGLETES GÉNIUSZ” 80 és 100 literes űrtartalmú szögletes villanybojler."— Előadás másolata:

1 SHAPE PREMIUM „A SZÖGLETES GÉNIUSZ” 80 és 100 literes űrtartalmú szögletes villanybojler

2 80 és 100 literes űrtartalmú villanybojlerrel egyszerre 3 csaptelepet is kiszolgálunk

3 A maximális megtakarítás miatt született! Az ECO funkciónak köszönhetően a villanybojler folyamatosan újratanulja, hogy a végfelhasználó mikor és milyen hőmérsékleten használta a készüléket. ECO funkció minden esetben legalább 45 fokon tartja a készülék hőmérsékletét, hogy minden pillanatban elegendő melegvíz álljon rendelkezésre. 10% energia megtakarítás az ECO funkcióval!

4 A SHAPE PREMIUM napi és heti programozással rendelkezik, ezzel is csökkentve az energiafelhasználást. A készülék pontosan tudni fogja a vezérlésnek köszönhetően a pontos zuhanyozási időpontot. Ezzel a megoldással további 10%-ot lehet megtakarítani. NAPI HETI PROGRAMOZÁS = -10% ENERGIAMEGTAKARÍTÁS !

5 -20% energia megtakarítás az öntanuló ECO funkció és napi-heti programozásnak köszönhetően.

6 HAGYOMÁNYOS TECHNOLÓGIA NANOMIX RENDSZER NANOMIX RENDSZER és BEST TECHNOLÓGIA: melegvíz elvételkor az utcáról bejövő víz hűti vissza a felmelegített vizet. A NANOMIX rendszernek köszönhetően a bejövő ágba egy deflektor van beépítve, amely csökkenti a vízsugár erősségét és ezzel a víz visszahűlését. A készülék NTC érzékelőt tartalmaz és egy vezérlőpanelt, ami a hagyományos termosztáttal szemben 10%-kal pontosabb szabályozást eredményez.

7 ANTILEGIONELLA FUNKCIÓ SZÁRAZ INDÍTÁSI VÉDELEM HIBAKIJELZÉS ABS védelmi rendszer: a készülék rendelkezik antilegionella funkcióval, ami meggátolja a baktériumok kialakulását és a víz szagosodását. A bojler az NTC szondának köszönhetően gátolja a tároló elektromos ellátását és indítását amennyiben az üres.

8 1.- Program mód: napi vagy heti programozás 2.- Manuális mód 3.- Holiday mód: kikapcsolva tartja a bojlert az adott időszakra, csak az antilegionella aktív 4: fagymentesítő funkció 5: antilegionella funkció 6: vészjelző 7: hőmérséklet digit 8: időpont jelzés 9: programóra jelzés 10: napok jelzése

9 Űrtartalom Kialakítás TD/TS Méret Telj. Feszültség Fűtési idő Fűtési veszteség Maximális működési nyomás Max. műk. Hőmérséklet Tömeg Villamos védettség

10 Befoglaló méretek:

11


Letölteni ppt "SHAPE PREMIUM „A SZÖGLETES GÉNIUSZ” 80 és 100 literes űrtartalmú szögletes villanybojler."

Hasonló előadás


Google Hirdetések