Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes Süveges Brigitta 2009. április 16.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes Süveges Brigitta 2009. április 16."— Előadás másolata:

1 Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes Süveges Brigitta 2009. április 16.

2  A TTK mellett található.  Nyitva-tartás: a legtöbb étterem hétfőn tart szünnapot, míg a Paulus vasárnap, hisz ez nem tanítási nap.  Törzsvendégek: egyetemisták és kollégisták. Nincs saját parkoló sem az autóval, sem a kerékpárral érkezők részére. A közelben nincs hasonlóan színvonalas szolgáltatást nyújtó étterem.

3 Kiemelkedik környezetéből. Modern stílus. Hatalmas üvegajtók, belátható. Mozgáskorlátozottak számára egy külön feljáró. Hiányosság: egy kint elhelyezett árlista.

4 Jól berendezett, igényes, kellemes hely. Hatalmas tér, egyéni megoldások is lehetségesek (összetolható asztalok). Jó időben teraszon való fogyasztás lehetősége. A konyha jól elkülönített. Mosdók tiszták, Jól felszereltek.

5 Kényelmes, modern, jó állapotú bútorok. Kellemes illat, hőmérséklet (légkondicionált berendezéssel felszerelt). Erős, jó megvilágítás. Internetezés lehetősége: 3-3db laptop és falba beépített monitorral rendelkező számítógép. Nem volt feltűntetve hogy lehet-e őket használni, ha igen akkor mennyi ideig.

6  Uralkodóak a pasztellszínek, fa bútorzat.  Néha halk zene hallható. Az étteremnek nincs honlapja, de…. Különböző internetes fórumokon kedvező vélemények az étteremről.

7 Asztalfoglalási lehetőség telefonon vagy személyesen. Rendezvények lebonyolítása 50 főig. Étlap: Egyértelműen fel vannak tüntetve az ételek és italok árai, illetve összetevői, azaz mi miből áll. Az árakat magasnak találtuk, de az ételekből fél adagokat is felszolgálnak.

8  Fogyasztásunk: Blue Melon koktél, Forró csokoládé, Jeges kakaó, 4 db melegszendvics.  Összetevői: (vanília fagylalt, hideg kakaó, tejszínhab, roletti). A várakozási időt hosszúnak találtuk. Hiányosság: poháralátét.

9 Kihozott ital poharának széle meg volt repedezve. A jeges kakaóhoz beígért roletti hiányzott. A forró csokoládéhoz nem mellékeltek külön zacskós, csomagolt cukrot, s süteményt. A szendvicsek egyszerűek voltak. Hatalmas adagok az ételekből, ízletesek.

10 Udvarias, figyelmes pincérek. Pontos kiszolgálás. Hibamentes számlakezelés. Egységes ruházat, megjelenés. Lassú felszolgálás.

11  Valami egyéni hozzávalóval vagy kiegészítővel felpezsdíthették volna a csupasz szendvicseket.  Dohányzók számára egyértelműen kijelölt éttermi rész.  Jól hallható zene: (fontos lehet a vendégek fogyasztásának befolyásolásánál).  Egy weblap létrehozása.

12


Letölteni ppt "Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes Süveges Brigitta 2009. április 16."

Hasonló előadás


Google Hirdetések