Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Eltérések és hasonlóságok a ptc oldalak között A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Eltérések és hasonlóságok a ptc oldalak között A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar”"— Előadás másolata:

1 Eltérések és hasonlóságok a ptc oldalak között A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar”

2 Néhány szót meg kell jegyezned ahhoz, hogy bármelyik oldalon megtaláld a lényeget. Surf Ads, Views Ads, Paid to Click – nagyjából ezek jelentik azt a részt, ahol a kattintani való hirdetéseket megtalálod. Account, My Account – számlád adatai Promote, Promote Tools – bannerek, linkek

3 Vannak, akik már nevetnek rajtam, de az az elvem, hogy ha egy oldalra feliratkozok, dolgozom is rajta egészen addig, míg elérem a kifizetési minimum összeget, vagy az oldal megszűnik, illetve kiderül róla, hogy nem fizet. Erről feltétlenül tájékozódj, mert saját döntésed, hogy regisztrálsz, vagy sem. Senkit sem szidhatsz, csak magadat, ha nem jön össze a dolog.

4 A következő néhány képen bemutatok még egy-két oldalt, ami segít eligazodni, ha az általad eddig ismert oldaltól eltérő felülettel találkozol. Sajnos nem tudok teljes képet nyújtani, mert ahány oldal, annyiféle. Hogy a mondásoknál maradjunk, ahány ház, annyi szokás.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 Remélem tényleg tudtam segíteni, ahogy szerettem volna. Üdv, borbolya Üdv, borbolya


Letölteni ppt "Eltérések és hasonlóságok a ptc oldalak között A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések