Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv. -Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv. -Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri,"— Előadás másolata:

1 1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv

2 -Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri, megtapasztalja Az addig csupán a filmekből, animékből vagy az olvasmányaikból ismert érdekességeket, élményeket? -És vajon hányak álmodoztak, álmodoznak arról, hogy az életben átéljék azokat a dolgokat amiket hőseik a képernyőn ? -Valószínűleg sokan és sokszor, különös tekintettel az úgynevezett „Fanservice” jelenetekre, melyek közül talán a legnépszerübbek a „gőzfürdős”jelenetek. De hát sajnos általában az álmok idővel ábrándokká silányulnak, és ahogy telnek az évek észre se vesszük és még azok is lassan elkopnak. Mi pedig szinte természetesnek veszük ezt. Van e hát remény arra, hogy álmaink valóra váljanak?

3 IGEN!!! Mert...” amiben az emberi elme hinni tud azt meg is tudja valósítani”. Napoleon Hill

4 A Miskolci aNime Klub már 6 éve küzd törtelenül azért, hogy nagyszerü élményekkel és új barátokkal gazdag odhasson az animéket-mangákat kedvelő fiatalok egyre növekvő tábora fiatalok egyre növekvő tábora. Most, egy ilyen nagy project előtt jól jön egy rövid áttekintés (ecchi)gőzfürdő témában. áttekintés (ecchi)gőzfürdő témában. Az elkövetkezendőkben sorba vesszük, hogy miért is lenne jó nekünk ez, miért jó álltalában és, hogy hol lehetne megvalósítani.

5 Hogy miért is lenne jó, ha lenne egy gőzfürdőnk?

6 Lenne hol pihentetni fáradt csontjainkat....

7 Lehetőség nyílna megismerni egymást...kívül.....

8 ......és belül... ^^

9 és nem utolsó sorban, remek lehetőség nyílna a társas összejövetelekre

10 Most pedig pár gondolat arról miért is jó ez úgy általában -A gőz-gyógy fürdők, nagyon fontos részét képezik a Japán kultúrának. Egyrészről ott van a kikapcsolódás, a testi ellazulás és a társas érintkezés élménye. Másrészről a Japán kultúrára olyannyira jellemző tisztaság, tisztaság eszmény kellemes módon történő gyakorlása. Ezeken felül remek védekezés a Japán éghajlati viszonyaiból adódó hőmérséglet és pára okozta kellemetlenségekre, valamint a forró vízben való megmártózás, különösen ha az gyógyvíz, az egészség megőrzés- gyógyítás szempontjából is az egyik legrégebbi és legelfogadottabb eljárásnak számít az egész világon.

11 Fontosabb Gőz-gyógyfürdők Japánban Noboribetsu Yufuin Kusatsu Hakone Dogo Onsen Beppu Onsen Ibusuki Onsen

12 Most pedig gondolkodjunk el a hazai lehetőségeken -A Kép ellenére azért valóban komoly lehetőségek vannak a hazai Gőz és gyógyfürdő szolgáltatásokban. Először is természeti adottságainknak köszönhetően több helyen is van lehetőség a termál és gyógyvíz felszínre hozatalára, valamint kultúránkba is már nagyon régen beépült és elfogadott a gyógyfürdüzés mint a kikapcsolódás és az egészségmegőrzés egy fontos eleme.

13 Bükkszékfürdő Mi számunkra mindenképp egy Miskolc vonzáskörzetében lévő fürdő építése lenne a megfelelő. Szerencsére a Bükk megfelelő adotságokkal rendelkezik e téren is, mivel renelkezik termálforrásokkal illetve a termálvíz fúrásának lehetőségével.

14 Természetesen nem ragaszkodunk feltétlenül igazi termál vízhez, mert az élményt nagyszerűen reprodukálhatja néhány egyszerü technikai megoldás. A következő prezentáció már ezen megoldások konkrét részleteit is fogja tartlamazni valamint a megvalósítás részleteit.

15 Köszönöm a figyelmet !!!


Letölteni ppt "1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv. -Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések