Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz."— Előadás másolata:

1

2 Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A sajtóban legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor alig felismerhető kép önmagában sajnos nem elég egy poszthoz. Ez lenne Budapest legburzsujabb lakása ?

3 Most viszont itt van egy igazi budapesti gyöngyszem: 766 millió forintos vételár, 430 m2 (plusz 480 m2 terasz), 214 ezer forintos a havi közös költség. Ennyiért ugyanis csak egy (két) lakást kapunk!

4 A környék ráadásul elsőre nem is a legdrágább. A Boráros tér és az új Nemzeti Színház között épült Duna-Pest Rezidenciák egyik tehermentes (a mai világban ez ugye nagy szó) penthouse lakásáról van szó.

5 A ház 2004-ben épült, és már messziről látszik, hogy a kilátás elég jó, egészen a Gellért-hegyig és a Várig ellátni. Ez utóbbi persze még oké, de mondjuk a Lágymányosi-híd vagy az egyetemi rész azért nem feltétlenül indok ahhoz, hogy azonnal költözzünk.

6 Az alapterület összesen 430 m2, többek között 6 szoba, valamint a hozzájuk tartozó fürdők, gardróbok és mosókonyha, amihez jön még 484 m2 terasz, ahol van természetesen jakuzzi és automata locsolórendszer a komplett kerthez. (A HÉV ilyen magasra biztos nem hallatszik fel, ami jó pont.)

7 A vételár a lakásért és a 7 db kocsi beállóért a teremgarázsban mindössze 766,36 millió forint, de fizethetünk euróban is 2,8 milliót. A jó hír viszont, mivel a legfelső 9. emeleten van, ide csak kódkártyával lehet feljutni, eredetileg 2 lakásból alakították ki az ingatlant, így akár külön is megvehető.

8 A nagyobbik lakás 4 hálószobával, 400 m2-es tetőkerttel és 4 kocsi beállóval mindössze 1,6 millió euró, a maradékért pedig csak 1,2 millió eurót kérnek. Az összegben benne van a beépített konyhabútor, a kandalló, a speciális üvegezés, a falfűtés, a mennyezethűtés, valamint rengeteg márvány és tölgyfa burkolat.

9 Az építtető a Trigánit volt, így a madarak azt csiripelik, hogy a házban Demján Sándorral is össze lehet(ett) futni.

10 A társasház egyébként szolgáltatásokban nem marad el a Burzsuj blogon más posztokban szereplő több milliárd forintba kerülő külföldi ingatlanoktól. A porta-, és őrszolgálat 24 órás, de van beltéri nagy úszómedence, gyerek medence, természetes termálvizes medence, jakuzzi, szauna, squash pályák, klub-, és kártyaszoba, valamint jól felszerelt tornaterem, az edző és masszőr pedig külön díjazás nélkül vehető igénybe. Ehhez jönnek még olyanok, mint a bérelhető vendéglakás vagy a bortrezor (személyesen lezárható tárolókkal) és a szivarsarok.

11 Ezeknek a szolgáltatásoknak persze ára is van, nem véletlen, hogy a havi közös költség 214 ezer forint a lakás után. A szolgáltatásokon viszont osztozni kell a többiekkel is, az épületben ugyanis 310 lakás van. Az eladás oka egyébként prózai: túl nagy a lakás, mivel már kirepültek a gyerekek...

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21


Letölteni ppt "Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések