Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással"— Előadás másolata:

1 CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással

2 Jelentkezésem előtti utolsó munkahelyem,egyébként dolgoztam, csak csődbe ment.
Szívesen írnék önéletrajzot, de annyiszorvoltam részeg, hogy nem emléxem semmire... Két nyelven folyékonyan beszélek és további három nyelven tudok káromkodni. Nincs bennem tartás, és a pénz is kell. 45 éves vagyok. Ez nem baj?

3 3 éve Hiv pozitiv vagyok, szeretnék újra egy jól funkcionálló csapatban dolgozni...
Szüleim egyszerű, kétkezű emberek... Az előző munkahelyemről azért rúgtak ki, mert dugtam a főnökkel... Mindent tudok, hazudni is! Én dolgozni nem szeretek de, ha más csinálja, órákig eltudom nézni.

4 Eddig beképzelt voltam, most már tökéletes vagyok.
Szívesen vállalok munkát az Unióban. Nyelvtudásom remek tudok románul és ukránul. Csak felfüggesztett bűntetésemm van, de hazudtak ellenem a bíróságon... Harmincöt vagyok, de csak husznak látszom! Hobbim: Haverok, Buli, Fanta

5 Teljesen mentes vagyokmindenféle előítélettől
Teljesen mentes vagyokmindenféle előítélettől. Mindenkitegyformán útálok! Térdelek ha kell és persze szeretni is tudok. Mindig szerettem a kanapékat... Én egy 22 éves frissdiplomás fiatalember vagyok és az álláshirdetésben megjelölt 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezem. Kiskoromban legtöbbször rádióval játszottam a vízben.

6 Már gyerekkorom óta erről az állásról álmodozom!
Édesapám édesanyám férje, édesanyám édesapám felesége. Mindketten házasok. Jó megjelenésű megbízható zsebtolvaj vagyok. Én is ember vagyok csak eddig nem tudtam rola… Titkárnő: Mellékesen megállapítom hogy egyéb szolgáltatást is elvállalok.

7 Az ott az a szőrös muksó a képen sörösüveggel a kezében én vagyok nem egy majom...
Soha nem voltam képes semmi befejzni, de most Csak 8 évet ültem... Igen ez én vagyok... Sosem ellenkezem a fönökömmel, még ha igazam is van, inkább lejáratom a többiek előtt.

8 Keményen dolgozom, kitartó vagyok, ha segget kell nyalni, akkor is.
1994-ig egy embernél voltam titkárnő. Kedves Béla! Habár igy közel sem elvezhető annyira a fényképem, mintha en keresztül ment volna át, de remélem ez nem lesz akadálya tovabbi kapcsolatunknak. (faxon érkezett önéletrajz) Kommunikativ alkatnak tartom magam. Angolul, németül nem beszélek, de egy gyorstalpaló tanfolyam elvégzésére bármikor vállalkozom.


Letölteni ppt "CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással"

Hasonló előadás


Google Hirdetések