Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 4 négyzetes kérdés B A D C Nézd meg figyelmesen a diagramot Most 4 kérdést teszek fel erről a négyzetről Készen vagy?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 4 négyzetes kérdés B A D C Nézd meg figyelmesen a diagramot Most 4 kérdést teszek fel erről a négyzetről Készen vagy?"— Előadás másolata:

1 1 4 négyzetes kérdés B A D C Nézd meg figyelmesen a diagramot Most 4 kérdést teszek fel erről a négyzetről Készen vagy?

2 2 1. kérdés B A D C Oszd az A négyzetben lévő fehér területet két egyenlő részre. Könnyű!! Nem igaz? 4 négyzetes kérdés

3 3 1. kérdés B A D C Itt a válasz! 4 négyzetes kérdés Oszd az A négyzetben lévő fehér területet két egyenlő részre.

4 4 1. kérdés B A D C Természetesen te oldottad meg :) 4 négyzetes kérdés Oszd az A négyzetben lévő fehér területet két egyenlő részre.

5 5 2. kérdés B A D C 2. kérdés Ugyan már, nem olyan nehéz! 4 négyzetes kérdés Oszd a B négyzetben lévő fehér területet három egyenlő részre.

6 6 2. kérdés B A D C Itt a válasz! 4 négyzetes kérdés Oszd a B négyzetben lévő fehér területet három egyenlő részre.

7 7 2. kérdés B A D C Már tudod a választ, vagy nem?? :)) 4 négyzetes kérdés Oszd a B négyzetben lévő fehér területet három egyenlő részre.

8 8 B A D C OK!!! 4 négyzetes kérdés

9 9 3. kérdés B A D C 3. kérdés Nagyon nehéz?? Ez igaz! 4 négyzetes kérdés Oszd a C négyzetben lévő fehér területet négy egyenlő részre.

10 10 3. kérdés B A D C Még nem jöttél rá??? 4 négyzetes kérdés Oszd a C négyzetben lévő fehér területet négy egyenlő részre.

11 11 3. kérdés B A D C Ugyan már! Meg tudod csinálni!! 4 négyzetes kérdés Oszd a C négyzetben lévő fehér területet négy egyenlő részre.

12 12 3. kérdés B A D C Ne siesd el. Kattints Ha látni akarod a megoldást! 4 négyzetes kérdés Oszd a C négyzetben lévő fehér területet négy egyenlő részre.

13 13 3. kérdés B A D C Itt a megoldás! 4 négyzetes kérdés Oszd a C négyzetben lévő fehér területet négy egyenlő részre.

14 14 Meg tudtad oldani? :))) Q 3 B A D C 3. kérdés 4 négyzetes kérdés Osszuk az C négyzetben lévő fehér területet négy egyenlő részre.

15 15 B A D C Légy résen, itt jön az utolsó kérdés! 4 négyzetes kérdés

16 16 4. kérdés B A D C 4. kérdés A világrekord 7 másodperc!! 4 négyzetes kérdés Oszd a D területet hét egyenlő részre.

17 17 4. kérdés B A D C 4. kérdés A világrekord 7 másodperc!! 4 négyzetes kérdés Oszd a D területet hét egyenlő részre.

18 18 4. kérdés B A D C Lejárt az idő! 4 négyzetes kérdés Oszd a D területet hét egyenlő részre.

19 19 4. kérdés B A D C Van ötleted?? 4 négyzetes kérdés Oszd a D területet hét egyenlő részre.

20 20 4. kérdés B A D C Még várhatok!! Kattints ha unod magad! 4 négyzetes kérdés Oszd a D területet hét egyenlő részre.

21 21 4. kérdés B A D C Itt a válasz! 4 négyzetes kérdés Oszd a D területet hét egyenlő részre.

22 22 4. kérdés B A D C Tényleg olyan nehéz volt? 4 négyzetes kérdés Oszd a D területet hét egyenlő részre.

23 23 4. kérdés B A D C Ebből látható, hogyan befolyásolható az emberi agy! :)))) 4 négyzetes kérdés Oszd a D területet hét egyenlő részre.

24 24 4 négyzetes kérdés Tanulságok: • A legtöbb esetben az emberi agyat annyira befolyásolják a körülmények, hogy – nem vesszük észre a nyilvánvalót. • Ha egyszerű fejfájással szakorvoshoz fordulunk, a diagnózis kiindulópontja minimum migrén! • Feltételezzük, hogy a dolgok eleve bonyolultak, és ebbe gabalyodunk bele. • Hasonlóképpen állunk hozzá kapcsolatainkhoz is, túlkomplikálva azokat.

25 25 4 négyzetes kérdés ÉLJ EGYSZERŰEN !! EZEN EMBER NAGYSÁGA AZ EGYSZERŰSÉGÉBEN REJLETT!

26 26 4 négyzetes kérdés LEGYEN EGY JÓ NAPOD!!


Letölteni ppt "1 4 négyzetes kérdés B A D C Nézd meg figyelmesen a diagramot Most 4 kérdést teszek fel erről a négyzetről Készen vagy?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések