Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Harry Potter. Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete 1997.-ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Harry Potter. Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete 1997.-ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter."— Előadás másolata:

1 Harry Potter

2 Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete 1997.-ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter és a Halál Ereklyéi kötetből 400 millió példányt adtak el.Az utolsó négy kötet bekerült a rekordok könyvébe: leggyorsabban eladott könyvek néven.

3 Harry Potter története  A sorozat főhőse egy kamasz varázsló, Harry Potter, és az ő barátai, Ron Weasley és Hermione Granger, akik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola tanulói. A történet arról szól, miként próbálja meg Harry legyőzni a gonosz varázslót, Voldemort Nagyurat, aki megölte Harry szüleit és megpróbálja meghódítani a varázslóvilágot, s leigázni a varázstalan embereket, a muglikat. A könyv-sorozatból számos film, videojáték és más termék is készült. varázslóHarry PotterRon WeasleyHermione GrangerRoxfort Boszorkány- és Varázslóképző SzakiskolaVoldemort NagyuratvarázslóHarry PotterRon WeasleyHermione GrangerRoxfort Boszorkány- és Varázslóképző SzakiskolaVoldemort Nagyurat

4 Harry Potter és a Halál Ereklyéi  Legújabb része a Harry Potter sorozatoknak. Az utolsó befejező rész. Történet: Harryék tovább keresik a horcruxokat hogy elpusztítsák Voldemortot. A végén persze a jó diadalmaskodik.

5 Nem csak mese  A Harry Potter sorozat nem csak mese. Részben az emberek gonoszságát a jó és a rossz különböző tulajdonságait az emberek összetartását az erős barátságot a szerelmet mutatja be az egész történten keresztül meseként ábrázolva.

6  Sokan gyűjtik a HP cuccokat, és meglehetősen drágák is. Én magam is gyűjtő vagyok. Igazából egész múzeumot lehetne nyitni a promóciós cuccaimból. Saját weboldalt üzemeltettem de sajnos ezt törölték.

7 Amiért kedvelem  Igazából nagyon sok oka van. Ahogy magam ismerem én magamtól nem néztem meg volna egy ilyen filmet. Az osztálytársaim nézették meg velem 2. osztályba és tulajdon képen ezen a filmem nőttem fel. Mintha én is része lennék. Valójában persze nem. Igazából én se tudom mért szeretem egy biztos JÓ film 

8 Főszereplők  Szereplők:  Harry Potter  Hermione Granger  Ron Weasley  Albus Dumbledore  Voldemort  Minerva McGalagony  Perselus Piton  Draco Malfoy  Lucius Malfoy  Színészek  Daniel Radcliffe  Emma Watson  Rupert Grint  Michael Gambon  Ralph Finnes  Maggie Smith  Alan Rickman  Tom Felton  Jason Isaacs

9 Képek

10


Letölteni ppt "Harry Potter. Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete 1997.-ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter."

Hasonló előadás


Google Hirdetések