Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

T Á N C O L N I E S Ő B E N AZ Zene: Betwe-80’ megosztanimegosztani Egy gyakori kérdés "Mi a szerelem?"... nos, a legszebb magyarázatot pár évvel ezelőtt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "T Á N C O L N I E S Ő B E N AZ Zene: Betwe-80’ megosztanimegosztani Egy gyakori kérdés "Mi a szerelem?"... nos, a legszebb magyarázatot pár évvel ezelőtt."— Előadás másolata:

1

2 T Á N C O L N I E S Ő B E N AZ Zene: Betwe-80’

3 megosztanimegosztani Egy gyakori kérdés "Mi a szerelem?"... nos, a legszebb magyarázatot pár évvel ezelőtt hallottam egy asszisztens barátnőmtől. Egy gyakori kérdés "Mi a szerelem?"... nos, a legszebb magyarázatot pár évvel ezelőtt hallottam egy asszisztens barátnőmtől. Ezeken az esős napokon visszaemlékeztem a történetre, és szeretném ma veletek megosztani.

4 "Zsúfolt reggel volt a rendelőben, amikor 8:30 körül bejött egy bekötözött ujjú idős úr. "Zsúfolt reggel volt a rendelőben, amikor 8:30 körül bejött egy bekötözött ujjú idős úr. Rögtön szólt, hogy siet, mert 9:00 órakor van egy fontos találkozója. Kértem, hogy foglaljon helyet, tudván, hogy eltelik még fél óra, míg megérkezik az orvos.

5 Figyeltem, milyen türelmetlenül néz percenként az órájára. Idő közben arra gondoltam, hogy nem lenne rossz, ha levenném a kötését, és megnézném, miről van szó. Idő közben arra gondoltam, hogy nem lenne rossz, ha levenném a kötését, és megnézném, miről van szó.

6 A seb nem tűnt olyan súlyosnak... az orvosra várva, eldöntöttem, hogy fertőtlenítem a sebet, és egy kis beszélgetésbe elegyedtem. Megkérdeztem, hogy mennyire fontos a találkozója, és hogy nem szeretné-e mégis megvárni az orvost a seb kezelésére.

7 Azt válaszolta; Feltétlenül az idősek otthonába kell menjen, ahogyan évek óta mindig teszi, hogy reggelizzen a feleségével Udvariasan, a felesége egészsége felől érdeklődtem.

8 Kedvesen, az idős úr elmesélte, hogy az Alzheimer kóros felesége 7 éve él az idősek otthonában. Gondolva, hogy a feleség, felizgatja magát az ő késése miatt, siettem,hogy kezeljem a sebét,.. Gondolva, hogy a feleség, felizgatja magát az ő késése miatt, siettem,hogy kezeljem a sebét,..

9 ,De az idős úr elmagyarázta, hogy 5 éve nem ismeri fel a felesége. Akkor csodálkozva megkérdeztem: "És Ön minden reggel elmegy, hogy együtt reggelizzenek?"

10 Egy édes mosoly, és egy lágy kézsimogatás közben válaszolta: Egy édes mosoly, és egy lágy kézsimogatás közben válaszolta: "Az igaz, hogy Ő már nem tudja, én ki vagyok, - de én jól tudom, ki Ő".

11 Szó nélkül maradtam, és kellemes borzongás futott végig rajtam, miközben néztem a távolodó öreget... siető léptekkel Szó nélkül maradtam, és kellemes borzongás futott végig rajtam, miközben néztem a távolodó öreget... siető léptekkel Lenyeltem a könnyeimet, közben arra gondoltam:

12 "Ez a szerelem,....? hiszen alapjába véve, ilyen az igazi szerelem,- szeretet !! Nem feltétlenül fizikai, és nem is ideálisan romantikus. "Ez a szerelem,....? hiszen alapjába véve, ilyen az igazi szerelem,- szeretet !! Nem feltétlenül fizikai, és nem is ideálisan romantikus. Szeretni azt jelenti, hogy elfogadjuk azt, ami volt,- ami van,- ami lesz,- és azt ami még nem történt meg. Szeretni azt jelenti, hogy elfogadjuk azt, ami volt,- ami van,- ami lesz,- és azt ami még nem történt meg.

13 Nem feltétlenül azok a boldog és kiteljesedett személyek,- akiknek minden dologból a legjobb van,-

14 „Hanem azok, akik a legjobbat tudják kihozni mindabból, amijük van".

15 Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy " Tudjunk táncolni az esőben "


Letölteni ppt "T Á N C O L N I E S Ő B E N AZ Zene: Betwe-80’ megosztanimegosztani Egy gyakori kérdés "Mi a szerelem?"... nos, a legszebb magyarázatot pár évvel ezelőtt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések