Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Polishing Peel Klinikai bőrkezelés klinika nélkül.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Polishing Peel Klinikai bőrkezelés klinika nélkül."— Előadás másolata:

1 Polishing Peel Klinikai bőrkezelés klinika nélkül.

2 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Dermabrázió  Definíció: Műtéti beavatkozás, mely eltűnteti a sebhelyeket és egyéb bőrelváltozásokat, a bőr felszínét drótkefével vagy nagyon finom dörzspapírral kaparva.

3 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Mikrodermabrázió  Definíció: A mikrodermabrázió steril mikro-kristályokat használ a stratum corneum finom lehámlasztására, altatás nélkül. Egy kézi eszközt mozgatva a bőrön, a folyamat precíz kristály folyamot juttat a bőr felszínére, majd a pikkely-szerű élettelen epidermális sejteket és a kristályokat elszívják, felfedve egy friss, érintetlen bőrfelszínt.

4 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Mikordermabrázió  1985-ben, Olaszországban fejlesztették ki, használata széles körben elterjedt az Európai országokban, mielőtt az USA-ban is bemutatásra került és népszerűvé vált.  (Emedicine; Microdermabrasion: Article by Elizabeth Whitaker, MD; http://www.emedicine.com/ent/topic739.htm) http://www.emedicine.com/ent/topic739.htm

5 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Legfőképpen javasolt:  Tompa, zsíros vagy „bőrös” bőrfelületre  Megnagyobbodott pórusok összehúzására  A finom vonalak fényezésére, elhalványítására  Pattanások után maradt enyhe hegesedésekre  Enyhe pigmentációs rendellenességek kezelésére

6 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Tudta hogy…?  2000-ben a Mikrodermabrázió volt a leggyakrabban alkalmazott nem műtéti kozmetikai beavatkozás.  Lézeres sebészet, blepharoplasztika (szemhéj műtét), és a kémiai hámlasztás (beleértve a mikrodermabráziót) télen a legnépszerűbbek (Internet: AAFPRS - Statistics and Polls; 3/27/02)

7 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel  Hordozható Mikrodermabrázió!  A professzionális kezelés alternatívája  Friss, egészséges, puha arcbőrt eredményez, és közben arra figyelhetünk, ami a legfontosabb.  Klinikai bőrkezelés klinika nélkül.

8 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Kinek való?  Olyan személyeknek, akik szeretik kényeztetni magukat, és érdeklődnek a Mikrodermabrázió iránt, de vagy a beavatkozás magas költsége miatt, vagy idő hiányában még nem tudtak rá sort keríteni.  Férfiaknak és nőknek  Akik sima, egyszerű kezelést akarnak  Akik a tompa bőrszín kifényesítésére vágynak

9 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Miben különbözik?  Enzim alapú hámlasztás, mely képes új, kifényesített bőrfelszínt eredményezni, csiszolás nélkül.  Kíméletes a bőrhöz, míg a mikrodermabrázió durva részecskéket használ (aluminum oxid) a bőr felszínének megújításához.  Kényelmesen, otthon használható  Költség hatékony.

10 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Előnyök  Fényesít és új bőrfelszínt varázsol  Klinikailag bizonyított eredmények  Kényelmes, biztonságos, és költség hatékony otthon alkalmazható módszer.

11 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Előnyök  Lágyabbá és simábbá teszi a bőrt  Friss, egészséges ragyogást kölcsönöz a bőrnek  Eltávolítja a toxinokat a pórusokból

12 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Kulcs hatóanyagok  Tök enzim  Bentonite agyag  Polygonum kivonat

13 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Klinikai teszt  Mind két csoport hasonlóan pontozta a következő tulajdonságokat: A bőr felszíne érezhetően megújult, érzésre is simább, puhább volt a kezelés a után.  Hasonlóan tapasztalták a ragyogó, sima bőrt, és a pórusok méretének csökkenését.  A klinikai teszt azt mutatja, hogy a Polishing Peel egyenlő eredményeket ért el egy professzionális mikrodermabráziós kezeléssel.

14 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Használati utasítás  Vigyen fel egy egyenletes réteget az arcra és nyakra  Egy-két percig hagyja állni  Körkörös mozdulatokkal finoman masszírozza át az arcát és a nyakát.  A következő lépésben használja a választása szerinti Nu Skin tonikot és hidratáló készítményt.

15 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Használati utasítás  A legjobb eredmény érdekében, használja az első héten háromszor, majd ezt követően hetente kétszer, hogy fenntartsa a ragyogó megjelenést.

16 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Bemutatás  Vigyen fel egy borsónyi mennyiséget az egyik kézfejre.  Amíg a minta elkészül, magyarázza el a várható eredményt, előnyöket és kulcs összetevőket.  A látható agyag maradék eltávolítása után mutasson rá, milyen simává és lággyá vált a bőr.

17 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Plexi-üveg bemutató  Vásároljon egy körülbelül papír- ív méretű plexi-üveget  Beszélje meg a helyi klinikával, hogy kezeljék a plexi-üveget  Végeztesse el a mikrodermabráziós kezelést a plexi-üveg egyik felén.

18 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Plexi-üveg bemutató  Később, mikor ügyfelekkel találkozik, hagyja, hogy felvigyék a Polishing Peel-t a plexi-üveg másik felére.  Miután eltávolították a Polishing Peel-t, szenteljenek figyelmet a sima, karcmentes felületre, ami utána marad, szemben a durva, karcos mikrodermabráziós felülettel.  Hangsúlyozza ki, hogy a Polishing Peel a klinikai tanulmányok szerint a mikrodermabrázióval egyenértékűen újítja meg és teszi puhává, simává a bőrfelszínt.

19 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Hogyan illeszthetem be a napi rutinba?  A “peel” egy új lépés, amit a bőrradír és a maszk helyére illeszthetünk be, tisztítás után, tonizálás előtt.

20 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Kiegészítő termékek  180º Face Wash  Tru Face Revealing Gel  Creamy Hydrating Masque

21 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Terméktapasztalatok  A Nu Skin Polishing Peel lenyűgöző! Egyetlen használat után, a bőröm teljesen átalakult! Annyira puhává és különlegesen simává tette, mintha egy professzionális kezelést kaptam volna. Imádom azt is, hogy olyan gyors és kényelmes! (Clarrissa Gonzales Provo, Utah)

22 Polishing Peel Clinical Skin Care Without the Clinic. Polishing Peel Mi a különbség?  A Polishing Peel látszatra és érzésre is rendkívül simává teszi a bőrt. Mivel a Polishing Peel csiszolás nélkül, egyenletesen, karcmentesen fényesíti a bőrt, a fény egyenlően verődik vissza a sima, karctalan felületről, lágy, fiatalos arcszínt közvetít. Más, hasonló otthoni mikrodermabráziós rendszerek durva kristályokat használnak, apró karcolásokat hagyva a bőrön. Ez az egyenleten textúra szétszórja a fényt, így nyers, tompa megjelenést kölcsönöz.

23 Polishing Peel Klinikai bőrkezelés klinika nélkül.


Letölteni ppt "Polishing Peel Klinikai bőrkezelés klinika nélkül."

Hasonló előadás


Google Hirdetések