Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényszerűségének  -75 fok helyett (molekula súlya miatt kellene) csak +100 fokon forr  0 fokon fagy meg holott.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényszerűségének  -75 fok helyett (molekula súlya miatt kellene) csak +100 fokon forr  0 fokon fagy meg holott."— Előadás másolata:

1

2 Sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényszerűségének  -75 fok helyett (molekula súlya miatt kellene) csak +100 fokon forr  0 fokon fagy meg holott a periódusos rendszer szerint -120 fokon kellene  fagyáskor kitágul és könnyebb lesz ahelyett hogy összehúzódna és nehezebbé válna  hópehely A kémiai vegyületek molekulájában foglalt atomok súlyának összege. A VÍZ

3 Napi 1.400 liter víz folyik át agyunkon 2.000 liter víz mossa át vesénket. Napi kb. 2,4 litert választ ki, amit táplálék- és folyadékfelvétel útján pótolnunk kell. Az egészséges felnőtt ember napi folyadékszükségletének egyharmadát az elfogyasztott szilárd táplálékok, kétharmadát folyadékok fedezik. A víz szervezetünk legfontosabb alkotóeleme. Az emberi test legnagyobb részt vízből áll, az életkor előrehaladtával a víz aránya csökken. A csecsemő szervezete 80%, a felnőtté már csak 60%, az idős szervezet pedig mindössze 50%-ban tartalmaz vizet. A VÍZ A víz legfontosabb feladatai a szervezetben: - szállítja a tápanyagokat a sejtekhez; - eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges termékeket; felesleges termékeket; -'karbantartja‘ a sejtek elektromágneses teréhez szükséges elektron- és protonszintet; szükséges elektron- és protonszintet; - párásítja a levegőt, amit belélegzünk; - rugalmassá teszi az izületeket; - védi szerveinket, sejtjeinket; stb.

4 A VÍZ emlékezet

5 A szervezet meg tudja őrizni a különböző biológiai értelmet hordozó jeleket. Ez adja a sejtek biológiai emlékezetét. Sajnos ez a tároló nem örök, hiszen a külső környezeti hatások idővel felülírhatják ezeket a jeleket Masaru Emoto A VÍZ emlékezet

6 Miért van olyan sok víz a földön? • A 4,6 milliárd évvel ezelőtt a Föld izzó magma volt. • Ahogy a magma hűlni kezdett a párolgó hidrogénből kialakult a légkör. • Majd eső formájában a földre hullott és létrehozta az óceánokat. • Az iowai egyetemen dolgozó Louis Frank szerint a víz távoli jégrögök formájában érkezett a Földre. • Számításuk szerint 25.000 üstökös lép be a légkörünkbe naponta. Ekkora arány mellett, az üstökösök szakadatlan áramlásától néhány centiméternyi óceáni víztömegnek kellett keletkeznie minden 20.000 évben - ez elegendő ahhoz, hogy évmilliárdok alatt megtöltse az óceáni medencéket. „VÍZ az élet anyja”

7 Az édesvízért indulhatnak el a közeljövő háborúi - derült ki a stockholmi vízügyi konferencián. A világ ivóvíztartalékai ugyanis olyan gyorsan fogynak, hogy birtoklásuk a 21. század egyik legfontosabb biztonsági problémája lesz. Szakértők feltételezik, hogy száz év múlva az édesvíz legalább akkora kincs lesz, mint ma az olaj. A világon jelenleg 1,1 milliárd ember nem jut biztonságos, tiszta ivóvízhez. Egyes „jóslatok” szerint Magyarország viszonylag gazdag vízkészlete miatt jelentősen felértékelődhet. Ha a világ minden vizét egy vödörbe öntenénk, az emberi fogyasztásra rendelkezésre álló édesvíz kevesebb mint egy teáskanálnyi lenne! „VÍZ az élet anyja”

8 A világ szárazföldi területének 24 százalékán folyik most már mezőgazdasági jellegű tevékenység. Az emberiség a földekről elfolyó csapadékvíz 40-50 százalékát vonja el, a tavakból és folyókból kiemelt vízmennyiség pedig megkétszereződött az elmúlt 40 évben. „VÍZ az élet anyja”

9 A hetvenes években mindössze három méter mélyre kellett ásni, a kilencvenes években már kétszázra, manapság pedig legalább 400 méter mélyre kell lefúrni az iparilag fejlett Észak-kínai síkságon ahhoz, hogy tiszta vizet találjanak. A sűrűbben területeken nemsokára teljesen elapadhatnak a kutak, a folyók vizei pedig nem alkalmasak emberi fogyasztásra. A folyók vízhozama drámaian csökkent. Az év bizonyos időszakaiban a Sárga- folyó, a Nílus és a Colorado kiszárad, mielőtt elérné a tengert. Szomjhalál fenyegeti Kínát. „VÍZ az élet anyja”

10 Háromszázezer embert kell kitelepíteni pár évtized múlva az akkor már csak tevetenyésztésre alkalmas Homokhátsági sivatagból. Az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Világszervezete (FAO) már 2003-ban félsivatagi övezetbe sorolta a Homokhátság területét. „VÍZ az élet anyja”

11 A kezelt szennyvizet folyókba engedik, majd valahol az alsóbb szakaszon egy másik ország vagy település ivóvizet állít elő ismételt fertőtlenítés után. Gondoljunk bele, hogy az ivóvizünket adó folyó felső szakaszán hány gyár és kórház létezik? A kórházakból és gyárakból származó csatornavízből lesz az ivóvíz. Szennyező anyagok vízbejutása

12

13 Az USA környezetvédelmi hatóságának (EPA) nyilvántartása szerint a világon eddig több, mint 60-féle vegyületet fedeztek fel vízforrásokban. Különféle daganatellenes vegyületeket, bétablokkolókat (vérnyomáscsökkentő), asztmás roham esetén alkalmazott hörgőtágítókat, zsíranyagcsere- szabályozókat, antibiotikumokat, fertőtlenítőket, röntgenvizsgálatnál alkalmazott kontrasztanyagokat, koffeint, fényvédő anyagokat, illatanyagokat találtak. Német kutatók az elmúlt 10 évben vizsgálták a gyógyszer és kozmetikum szennyezéseknek a meglétét a tisztított szennyvíz-kifolyóknál és a kezeletlen szennyvíz kifolyóknál, felszíni vizekben, talajvízben és ivóvízben. Megállapították: jelen vannak ezek a szennyezések mindegyik vizsgált helyen. Leggyakrabban fájdalomcsillapító, gyulladásgátló, koleszterinszint- csökkentő, görcsoldó és antibébi gyógyszervegyületeket találtak. (már csapvízben is) 40 német folyóból vett mintáikban 31-féle gyógyszer és kozmetikumvegyületet mutattak ki, amint erről beszámolt a Wiesbadeni Vízügyi Kutató Intézet munkatársa egy nemzetközi konferencián.

14 Szennyező anyagok vízbejutása CsőkutakÓlomcső Az ólom főleg a kisgyerekek egészségére káros: a vese- és az agyműködés zavara mellett mentális problémákat is okozhat. Az ivóvíznek és a talajnak ólommal való szennyezettségét a legsúlyosabb környezetvédelmi vétségnek minősítik a szakemberek. Azbesztcement cső PVC (polivinil-klorid) KPE kemény polietilén cső

15 Szennyező anyagok vízbejutása A klór károsító hatásai A csapvizet klórral fertőtlenítik. Majdnem minden ország hatósága megállapítja a víz klóradagolásának minimális értékét, viszont megfeledkeznek a maximumról. Így adódik, hogy vannak olyan nagyvárosok, ahol hatalmas klórmennyiség „pezseg” az ivóvízben. - elpusztítja bélrendszerben káros és létfontosságú szervezetbarát baktériumokat -káros baktériumok ellenállókká válnak a klórral szemben, felülkerekednek a jó baktériumokkal szemben elindulnak meg az erjedési folyamatok, és kellemetlen baktériumokkal szemben elindulnak meg az erjedési folyamatok, és kellemetlen szagú gáz, széklet keletkezik. szagú gáz, széklet keletkezik. - egy pillanat alatt eltünteti vitaminokat (vegyi reakcióba lép velük) -a víz főzésével keletkezett klórgőz pedig erős rákkeltő anyagot, a trihalometán nevű gázt tartalmazza. (Trihalometán :Klór, Bróm, Fluor, Jód vegyületéből áll.) gázt tartalmazza. (Trihalometán :Klór, Bróm, Fluor, Jód vegyületéből áll.) - a klórtartalmú csapvíz forralásával háromszor-négyszer több rákkeltő anyag szabadul fel - egy forró kád vízbe való beülésnél a vízben levő klór nem csak a bőr felületén keresztül károsítja szervezetünket, hanem a kipárolgó mérges gázon keresztül is! károsítja szervezetünket, hanem a kipárolgó mérges gázon keresztül is! (fürdéskor 15 perc alatt a pórusokon jelentős klór hatol be a szervezetbe ) (fürdéskor 15 perc alatt a pórusokon jelentős klór hatol be a szervezetbe )

16 Hasonlót a hasonlóval gyógyíts, méreg ellen méreggel küzdj” Ezen a szinten lévő anyag gyakorlatilag hatástalan, azonban az anyag tulajdonságai a vízben maradnak. A homeopátia szerint minél hígabb az anyag annál hatékonyabb. A vízben másolt információt használjuk a mérgek által előidézett információjának kitörlésére. Az ivóvíz mint homeopátia

17  Több mint kémiai anyag található a EU piacán.  Az ivóvízre vonatkozóan a minősítés alapját képező vizsgálatok száma kb. 50 100 000 20 000Kevesebb, mint -et teszteltek közülük az esetleges káros hatásaikra vonatkozóan.

18 Vissza a természethez! Az ember évezredeken keresztül nem ivott ásványvizet, kizárólag felszíni vizek, tavak, folyók alacsony ásványi anyag tartalmú vizét. kizárólag felszíni vizek, tavak, folyók alacsony ásványi anyag tartalmú vizét. Igyunk ásványvizet! legegészségesebb magashegyi forrásvizek szinte egyáltalán nem tartalmaznak oldott ásványi anyagokat. A legegészségesebb magashegyi forrásvizek szinte egyáltalán nem tartalmaznak oldott ásványi anyagokat. Az ásványvizek viszont sokszor a felszíni vizekhez képest jóval nagyobb ásványi anyag tartalommal rendelkeznek! Szabvány szerint 1000 mg/l az ivóvíz szárazanyag tartalma.Az ásványvizeknél ez a határérték elérheti a 6000 mg/l is.

19 Német tudósok 15 kanadai és 48 európai ásványvízminta megvizsgálása után arra a következtetésre jutottak, hogy a PET-palackba töltött termékek antimontartalma sokkal magasabb, mint azon vizeké, amelyek polipropilén-palackban kerültek a boltokba. William Shotyk, egy Heidelbergi Egyetemen dolgozó kanadai kutató nagyító alá vette a műanyag palackokban tárolt ásvány- és egy egyéb vizeket. 28 országban palackozott összesen 132 márkánál vizsgálta meg azt, hogy milyen hatással van a műanyag palack az ivóvíz minőségére. Az eredmény pedig a következő: minél tovább tároljuk a vizet a műanyag palackban, annál több mérgező kémiai anyag oldódik bele, hat hónap alatt akár duplájára is nőhet ezen veszélyes anyagok mennyisége. Az antimon (vegyjele: Sb) nehézfém, amelyet katalizátorként használnak a PET (polietilén- tereftalát) előállításához. Az antimon nem mérgező hatású, 6 µg test-súly kg-onként. Egy bizonyos mennyiség felett az antimon káros hatással lehet az egészségre. 1 gramm antimon bevitelét követően következhet be; ezt bélrendszerrel kapcsolatos tünetcsoport jellemzi. Ismételt bevitelek miatt hematológiai rendellenességekhez vezet. Az antimon bélrendszeren és a veséken keresztül történő eltávolítása a szervezetből lassú folyamat.

20 Aquarion és ionizáló vízisztító

21 Mikroszálas szűrő (0,1 mikron) Mikroszálas szűrő A szabadalmazott szűrő, sok sok kutatás fejlesztés eredménye, ami napjaink legkorszerűbb szűrő rendszere. (Sima csapvízhez ajánlják) Biostone szűrő Ezüst aktivált szén Az aktív szén tele van parányi zsebekkel (pórusok), melyek megtelnek különféle anyagokkal (molekulákkal). Az egész olyan, mint egy igen kicsi, molekulányi anyagokat elnyelni képes mechanikai szűrő. A szűrés igás lova, eltávolítja a klórt, a mezőgazdasági kemikáliákat, fenolt, trihalometánt, halogénezett metánszármazékokat, mindenféle kémiai tartalmat. Grammonkénti felülete 300-2000 m2 (kb. 1 focipálya területével egyezik meg). Az ezüst megakadályozza a baktériumok felhalmozódását használat közben.

22 Mélytengeri korall kalcium japánból érkezik. A szervezett számára hatszor jobban hasznosítható, mint a hőkezelt társai. Tartalmaz magnéziumot is ami szükséges a kálcium feldolgozásához A korall kalcium nem csak abban segít, hogy feltölti a vizet, hanem kicsit édesíti is, és kellemesebb illatúvá teszi Biostone szűrő

23 Turmalin krisály Igen bonyolult összetételű szilikát. Állandó alkotórészei: aluminium, bórsav, szilicium, kovasav, vas, magnézium, kalcium, nátrium, kálium, oxigén,hidrogén; ingadozók: lítium, mangán, titán, foszfor, fluor. (Koreába bányásszák, amit a koreai FDA igazol.) Turmalin Müller Ferenc József, báró Nagyszeben, 1740. júl. 1. - Bécs, 1825. okt. 12.) mineralógus, a tellúr és a turmalin felfedezője. A beilleszkedés köve. Lelki egyensúlyt teremt, megnyugtat és inspirál. Az ásványok között egyedülállóan infravörös energiát (FIR) bocsát ki. A FIR sugárzó hőt termel ami, az energia egy formája, anélkül tud felmelegíteni egy tárgyat közvetlenül, hogy a körülötte lévő levegőt is felmelegítené A FIR elektromágneses frekvenciáinak elnyelése azonnali és egyedi hatást fejt ki a vízre, energetizálja, csökkenti a felületi feszültséget, felkészíti az ionizációra. Biostone szűrő

24 A világ a legjobb vízszűrőként ismert Ugyan ezt a szűrőt használják vese dialízisnél. Ez a legjobb házi szűrő ami elérhető. Mindent eltávolít: baktériumokat, gombákat, vírusokat, kivéve a fontos ásványokat. UltraBiostone szűrő Ultra finom szűrő kiszűri az üledékeket és elkülöníti őket. Nagyon jó minőségű víz előállítására ajánlják

25 A következő szennyezőanyagokat távolította el Szennyező anyag Szabvány mg / liter Eredmény mg / liter Ólom Fluor 0.05 1.5 nem mérhető Arzén 0.05 Cián 0.01 Higany 0.001 nem mérhető nem mérhető Szelén 0.01 nem mérhető Króm (6+)0.05 nem mérhető nem mérhető Kadmium 0.01 nem mérhető Fenol 0.005 Diazinon (rovalölő) Malathion (növényvédő szer) Parathion(növényvédő szer) Fenitrothion (rovarölő) 1,1,1 Trichloroethane (szőnyegtisztító) Tetraklór-etilén (zsíroldó) Diklór-metán (oldószer) Benzol (oldószer) Xilol (oldószer) 1,1 Dichloroethylene (ipari oldószer) 0.02 0.25 0.06 0.04 0.1 0.03 0.02 0.01 0.5 0.03 nem mérhető nem mérhető nem mérhető nem mérhető nem mérhető nem mérhető nem mérhető UltraBiostone szűrő

26 Kb. 9-12 hónapig használható 4000 l vizet tud megszűrni A szűrők állapotának pontos kiszámításátlettartam indikátor végzi, ami figyelmeztet a szűrő cseréjére. A szűrők állapotának pontos kiszámítását élettartam indikátor végzi, ami figyelmeztet a szűrő cseréjére. UltraBiostone szűrő

27 Aquarion Aquarion víztisztító és ionizáló

28 Civilizációs betegségek Az évi rákhalálozási görbe az elmúlt 25 év során jelentős emelkedést mutatott hazánkban, a férfiaknál 85%-os, míg a nőknél 59%-os a növekedés. Magyarország a WHO statisztikája szerint az európai régióban listavezető a daganatos betegségek halálozásában, de magas a szív- és érrendszeri, az emésztőrendszeri, ezen belül a krónikus májbetegségek halálozási aránya is. Japán-civilizáció

29 Shigechiyo Izumi 115 éves volt és MAKK EGÉSZSÉGES! Ez a szám már önmagában is figyelemre méltó, és mind ezt a koralloknak köszönhetik az ott élő emberek, ugyanis ezeknek a szigeteknek alkotó eleme a korall, ami vegyileg hasonlít az emberi csontok összetételéhez. a korall, ami vegyileg hasonlít az emberi csontok összetételéhez. Ha a szigeteken esik az eső, lecsorog a korall foszil maradványain, így a víz ásványi és egyéb egyéni elemekkel töltődik fel! Ezért nem csak sok sűrített ásványi oldatot szed össze,hanem alkálikus, lúgos anyagot is tartalmaz. (a pH értéke 7 és 8.5 között mozog). A hosszú élet titka Okinava

30 Az amerikai dr. Henri Coanda a hosszú élet titkát kutatva a pakisztáni Karakoram hegyvonulat egy bizonyos helyén élő hosszú életű Hunzák vizét vizsgálta. Azt vette észre, hogy a gleccserből származó víz olyan további tulajdonsággal rendelkezik, ami elősegíti az enzimreakciókat és az élő sejtek anyagcseréjét. A hosszú élet titka

31 +-Ionok Ionok Vízesések Erdő (növények) Ózon réteg (ionoszféra) Oxidációs folyamatok Öregedés (Belső rothadás) Belső égésű motorok Minden, ami elektromosságot termel Eső (Locsolás) Gyárak (Nehézfémek)

32 Szervezetünk kémhatását a táplálkozás is befolyásolja. Az elfogyasztott ételek, felszívódásuk után, vérünk pH értékét savas vagy lúgos irányba tolják el. A szervezet kémhatása A kémhatás, vagyis a savasság, lúgosság számszerű jellemzésére a pH érték szolgál. A pH jelölés a francia „pouvoir hydrogéne” kifejezésből ered, melynek jelentése: hidrogén kitevő. Egy oldat savasságának vagy lúgosságának 10-szeres koncentrációváltozása 1 pH-egység változást jelent. pH 2,39 pH 1,87 pH 2,81

33 pH 3,19 pH 1,75 pH 2,92

34 pH 5,91 pH 6,34 pH 4,67 pH 1,72 pH 5,86 pH 5,39 pH 6,00

35 Savanyú káposzta Rebarbara Karalábé Torma Gomba SpárgaZöldségek HüvelyesekBorsó Szárazbab Lencse Savasító ételek listája Magvak Dió Amerikai mogyoró Kesudió Pekandió Pisztácia Cukor és édességek Torta Méz Lekvár Sütemény Csokoládé Fehér cukor ItalokSör Kóla A szervezet kémhatása

36 Tej és tojástermékek Tej Sajt Tejföl Vaj Fagylalt,jégkrém Joghurt Túró Margarin Összes húsféle, halak Marhahús Seréshús Csirke Pulyka Borjú Szalámi HalakGabonakészítmények Spagetti, tészták Teljes kiőrlésű liszt Finomliszt Búza Árpa Rozs Rizs Zab Hajdina Kukorica A szervezet kémhatása Savasító ételek listája

37 Lúgosító ételek listája TejtermékSavó GabonákKöles ZöldségekKarfiol Brokkoli Padlizsán Zeller Spenót Paradicsom Cukkíni Fejessaláta Kelbimbó Káposzta Cikória Petrezselyem Szójabab Retek Hagyma Répa Burgonya Sütőtök Cékla Paprika Tengeri alga Uborka Spárga HüvelyesekZöldbab A szervezet kémhatása

38 Aquarion víztisztító és ionizáló Mi a megoldás? Aquarion víztisztító és ionizáló

39 Aquarion víztisztító és ionizáló Dupla automata ellentétes tisztítás A DARC rendszer egy automata tisztító eszköz, ami teljesen eltávolítja a kalciumot, ami felgyülemlik az ionizáló kamrájából és elektródájáról, ami meghosszabbítja ezek életét. Automata Víznyomás ellenőrző eszköz A víznyomást ellenőrizhetjük úgy, hogy kinyitjuk és elzárjuk a vízcsapot, de mivel minden területen más a víznyomás, beépítették ezt a készüléket, hogy folyamatos víznyomást tartson fenn. Automata elektróda tisztítás Tudjuk, hogy kellemetlen, ha nem tudja használni az ionizálót, amikor tisztítás alatt áll. Az új, különleges, visszafordítható kamra automata vízfolyást tesz lehetővé, így akkor is használhatja az ionizálót, amikor az tisztul. A kisebb csoport – klaszter könnyebben átjut a sejthártya „vízcsatornáin” ezáltal - 6-szor jobban hidratál !!!

40 1.Ha a víz találkozik vírussal, gombákkal azonnal semlegesíti (ivókúra esetén erre megy el a víz iontartalma pár nap,vagy hét) -az ionizált víz csak a káros baktériumokat pusztítja el (a candida a savas környezetet szereti, jó baktériumok lúgos környezetet kedvelik) 2.Belső rothadást folyamatot pucolja a szervezetből (hasmenés, többször megy wc-re) -közel azonos hatás a baktériumos fertőzéshez, rothadási folyamat táplálja a baktériumot, a baktériumok salakanyaga egyfajta rothadási katalizátor 3.Nehézfémek (pozitív töltésűek) semlegessé válnak – távoznak a szervezetből A szervezet megtisztulása

41 A lúgos víz 1-2 hónapig csak tisztítja a szervezetet - kitakartja a bélbolyhokat - letakarítja a bél faláról a salakanyagokat Ha a szervezet méregtelenítése befejeződött, a vér iontartalma megnő, elkezd az agyba beáramolni és így táplálja az agyat negatív ionokkal. - a gondolat teremtő ereje sokkal aktívabb lesz. (spirituális képesség fejlesztés). -sportolóknál a szellemi kiégést megakadályozza.

42 Jótékonyan hat az úgynevezett életkortól függő és más betegségek kezelésénél, visszafordítja az öregedési folyamatot. - Közömbösíti a testben felhalmozódott savas bomlástermékeket. - Az A,- E, C-vitaminhoz, valamint a szelénhez hasonlóan erős antioxidáns, - Jótékonyan hat az úgynevezett életkortól függő és más betegségek kezelésénél, visszafordítja az öregedési folyamatot. - Közömbösíti a testben felhalmozódott savas bomlástermékeket. - Az A,- E, C-vitaminhoz, valamint a szelénhez hasonlóan erős antioxidáns, mellékhatások nélkül. Az iontöltés hatástalanítja a szabadgyököket. - Nagy mennyiségű oxigénnel látja el a szervezetet. - Csökkenti a fájdalmat, allergiás panaszokat. mellékhatások nélkül. Az iontöltés hatástalanítja a szabadgyököket. - Nagy mennyiségű oxigénnel látja el a szervezetet. - Csökkenti a fájdalmat, allergiás panaszokat. - Javulások májfunkciós vizsgálatokban, vérnyomásban. - Vércukorszint csökkenés cukorbetegségeknél. - Közömbösíti az savasságot. (sportolóknál előnyös) - Erősíti és élénkíti az immunrendszert. - Enyhíti a stresszt. (Minél lúgosabb az agy, annál jobban tűri a stresszt.) - Rendezi az emésztési problémákat. - Csökkenti az ízületi fájdalmakat - Energiát ad. Mire hat a lúgos víz? PH

43 -Mellékhatások nélkül kezelhetők a pattanások. -Jótékony hatással van korpa kezelésében. -Gyógyítja a krónikus száraz szemeket. -Jó az ekcéma kezelésére. -Nagyon hatásos öblítő, a haj csillogó és egészséges lesz. -Hidratálja és puhítja a bőrt. -A sebek gyorsabban gyógyulnak, és fertőtleníthetők. -Sikeresen kezelhető a cukorbetegség okozta lábszárfekély. -Sikeresen kezelhető vele a gombás bőr. -Orvosolja a rovarcsípések okozta fájdalmat, és viszketést. -Ionizált savas vízzel megmosva fertőtleníthetjük az élelmiszereket, például a zöldségeket, gyümölcsöket. -Elpusztítja a legtöbb baktériumot. zöldségeket, gyümölcsöket. -Elpusztítja a legtöbb baktériumot. Mire hat a savas víz? PH

44  Az ionizált víz fogyasztását óvatosan kell elkezdeni! – első 3-4 nap csak fele mennyiség!  Kezdje az 1-es fokozaton, majd hetente 1-1 fokozattal növelheti a lúgosságot.  Evés közbe ne igyuk, inkább előtte vagy utána ½ órával.  Eleinte napi 3-4x széklet, mely nem hasmenés!  Egy hét után lehetnek izületi fájdalmak, mert az elsavasodás miatt az izületek ki vannak száradva, ez később megszűnik.  Igyuk reggel éhgyomorra → 5’ múlva fent van az agyban → szellemi frissesség  A testsúly harmincadát kell meginni (60 kg embernél ez 2 liter, 70 kilósnál 2,5 liter) Három hét után rendkívüli folyamatot indít el a szervezetben.  Az ionizált sokkal mélyebbre beszívódik a szervezetbe, ezért kevesebbszer kell pisilni, míg egy egyszerű víznél két-háromszor többször ki kell menni.  1 pohár kólát 33 pohár tisztavízzel lehet semlegesíteni, ionizált vízzel, 1 pohárral semlegesíthető. Gyakorlati tanácsok

45  DVD Aquarion vízisztító és ionizáló beépítése

46 Aquarion funkciói

47 Aquarion funkciói

48 Ha Ön naponta 1, 5 l ásványvizet iszik, 1l ára kb. 70 Ft. 1 hónapban 30 x 100 = 2.100 Ft. 1 évben 12 x 2.100 = 25.200 Ft Napi 2,5 l-es folyadékfogyasztás 25.200 x 2,5 = 63.000 Ft. 4 tagú család egy éves vízfogyasztása 252.000 Ft. Ha 1,5 l ásványvíz 100 Ft-ba kerül, akkor 4.000 l ásványvízre 267.000 Ft-ot költene. Az AQUARION víztisztítóval ugyanennyi tiszta víz mindössze 40.000 Ft-ba kerül! AQUARION kalkuláció

49 Önerő nélkül, 28,89-34,17% THM mellett vásárolhatja meg a készüléket. Első törlesztő részlet 3 hónap után esedékes. December 31-ig Áruvásárlási ajánlat A hitelt igénybe veheti valamennyi: 18 életévét betöltött magyar állampolgár 3 hónap folyamatos munkaviszony Legalább havi nettó 40.000 Ft. jövedelem Rendelkezik az előírt dokumentumokkal

50  Szervezet Emlékezet Keletkezés Szűkös készletek Szennyezés Összefoglalás Élelmiszerek pH-ja Élelmiszerek pH-ja - ionok Hosszú élet titka

51

52 AQUARION Megrendelhető: 36 30-9-415-436 info@quantumwellness.huinfo@quantumwellness.hu www.quantumwellness.hu


Letölteni ppt "Sokféle szempontból ellentmond a fizika törvényszerűségének  -75 fok helyett (molekula súlya miatt kellene) csak +100 fokon forr  0 fokon fagy meg holott."

Hasonló előadás


Google Hirdetések