Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT ! 4.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT ! 4."— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT ! 4

2 A rabság földjén élt egy nép, lesz-e szabad még
A rabság földjén élt egy nép, lesz-e szabad még? Oly súlyos terhek gyötörték, lesz-e szabad még? Jöjj,el Mózes, Rád vár a síró nép Old meg láncát lesz-e szabad még?

3 Ha Mózes újra földre száll, lesz-e szabad még
Ha Mózes újra földre száll, lesz-e szabad még? A győztes harcban elénk áll, lesz-e szabad még? Jöjj,el Mózes, Rád vár a síró nép Old meg láncát, lesz-e szabad még?

4 A nép majd újból útra kél, lesz-e szabad még
A nép majd újból útra kél, lesz-e szabad még? És rabláncon már sosem él, lesz-e szabad még? Jöjj,el Mózes, Rád vár a síró nép! Old meg láncát, lesz-e szabad még?

5 Nagy Király, Fenséges Úr, Király Isten Fia, tied minden magasztalás Szent sereg Előtted hajt fejet, Hozsannát zeng, Te vagy a szent, Téged imád !

6 Nincs más név, Te vagy az üdv, az élet, Jézus
Megváltónk, Szabadítónk, csak Te vagy a Fény Nagy Király, imádunk Nagy Király Hatalom, üdv, áldás, erő, minden Tiéd!

7 óvd meg népedet! Légy velünk az úton Úristen! Forrásvíz, kenyér,
Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy velünk az úton Úristen! Forrásvíz, kenyér, az ínség nem ér! Légy minékünk áldás és élet!

8 Őrizz meg minket, óvd meg népedet. Légy velünk minden szenvedésben
Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy velünk minden szenvedésben! Tekinteteddel, meleg fényeddel, Légy közel az ólomidőkben!

9

10

11

12

13 Én, az ÚR, vagyok a te Istened, aki kihoztalak Egyiptom földjéről,
a szolgaság házából. Ne legyen más istened rajtam kívül! Ne csinálj magadnak semmiféle istenszobrot azoknak a képmására, amik fenn az égben, lenn a földön, vagy a föld alatt a vízben vannak. Ne imádd és ne tiszteld azokat, mert én, az ÚR, a te Istened, féltőn szerető Isten vagyok! 2 Mózes 20,2-5

14

15 Istened az, amitől a szíved függ = ideges leszel,
ha nem kapod meg vagy nem csinálhatod.

16 Ő az Úr, Ő az Úr, Meghalt értem a kereszten ő az Úr, Minden térd meghajoljon , Minden nyelv csak róla szóljon, Mert Jézus Krisztus Úr!

17 Ő az Úr, Ő az Úr, Feltámadott a halálból ő az Úr, Minden térd meghajoljon , Minden nyelv csak róla szóljon, Mert Jézus Krisztus Úr!

18 Ő az Úr, Ő az Úr, Betölt engem Szentlelkével ő az Úr, Minden térd meghajoljon , Minden nyelv csak róla szóljon, Mert Jézus Krisztus Úr!

19 Ne legyen más istened rajtam kívül!
Így szól Isten: Ne legyen más istened rajtam kívül!


Letölteni ppt "JÓ REGGELT ! 4."

Hasonló előadás


Google Hirdetések