Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

F o h á sz ! 1 percnyi Az Úr vezet az élet ösvényein az Úr hatalmas, áldott, er ő s keze, Ő nagy, Ő jó, Ő tudja az utat, ne kérdezd merre, csak fogózz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "F o h á sz ! 1 percnyi Az Úr vezet az élet ösvényein az Úr hatalmas, áldott, er ő s keze, Ő nagy, Ő jó, Ő tudja az utat, ne kérdezd merre, csak fogózz."— Előadás másolata:

1

2 F o h á sz ! 1 percnyi

3

4 Az Úr vezet az élet ösvényein az Úr hatalmas, áldott, er ő s keze, Ő nagy, Ő jó, Ő tudja az utat, ne kérdezd merre, csak fogózz bele, Szakadékon, sziklán, tengeren, mindegy,- el ő re bátran nyútsd kezed, Köd van ? Ne félj ! Ő lát helyetted is csak bízzál, bízzál,- hiszen az Úr vezet !

5

6

7

8

9

10 Uram ! Nem kérem T ő led, hogy lobogva égjek mint a szeretet csodás h ő sei, - Csak amit hoz a hétköznapi élet, - csak azt tudjam végig küzdeni ! - Azt kérem T ő led,- küzdelmeimben ne legyen zokszó csak mosoly ajkamon, - S az eléd hozott sok kis áldozatból lásd ! hogy én is "szeretlek nagyon" ! - Uram ! Nem kérem T ő led, hogy lobogva égjek mint a szeretet csodás h ő sei, - Csak amit hoz a hétköznapi élet, - csak azt tudjam végig küzdeni ! - Azt kérem T ő led,- küzdelmeimben ne legyen zokszó csak mosoly ajkamon, - S az eléd hozott sok kis áldozatból lásd ! hogy én is "szeretlek nagyon" ! -

11 2009.máj.


Letölteni ppt "F o h á sz ! 1 percnyi Az Úr vezet az élet ösvényein az Úr hatalmas, áldott, er ő s keze, Ő nagy, Ő jó, Ő tudja az utat, ne kérdezd merre, csak fogózz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések