Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 4 Mac Helga Kaszonyi Arnold Keresztes Anett Varga Andrea.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Fény és hőmérséklet az iskolában Készítette: Kiss Marina 8.c, Tóth Eszter 8.c, Imeli Áron 11.c.
Advertisements

AZ ÚJ BELÉP Ő K ÉS AZ INAKTíV MUNKATÁRSAK SIKERESSÉ TÉTELÉNEK TITKA.
Programok és alkalmazások indítása, futtatása
Az operációs rendszer.
A KERESKEDELEMBEN ALKALMAZOTT GÉPI BERENDEZÉSEK
Közelben: HÉV végállomás 5 percre van, 13 perc Hévvel a Boráros tér, ami hétköznap: l 0 percenként, hétvégén kb.: 15 percenként közlekedik. Spar áruház.
az SM és a kóros fáradékonyság fatigue
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Személyészlelés Az első benyomás kialakítása: jelek, értelmezések és következtetések Kognitív reprezentációk Az első benyomások nyersanyaga Az emberek.
REKLÁMESZKÖZ TERVEZÉS
KÉMÉNY.
Karrierfejlesztés lehetőségei és dilemmái
KERÁMIA SERPENYŐ SZETT
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak...
Készítette: Bajkó Balázs Hullár Péter
Az operációs rendszer.
Excel: A diagramvarázsló használata
Windows XP ismeretek és mappaműveletek
Adatbázis-kezelő funkciók
Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 1 Sándor Izráel Kerresztes Roland Zagyva Dávid.
Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 5 Kovács Anna Bartha Timea Keresztes Syntia Laz ă r Attila.
 A konyhának,mivel ott étel készül, ragyogóan tisztának kell lennie.  A konyha berendezésekor figyelembe vesszük a rendelkezésre álló helyet, valamint.
KÉTÁLLÁSÚ SZABÁLYOZÁS
A szabályozószelep statikus tulajdonsága Készítette: Varga István VEGYÉSZETI-ÉLELMISZERIPARI KÖZÉPISKOLA CSÓKA
1 Balesetmentes, az élethelyzetnek megfelelő környezet.
Az operációs rendszer.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Energia és takarékosság a háztartásban
Gyermekjogok - egy lépés előre
Bemutatókészítés Takács Béla
A folyadékok tulajdonságai
A forrás. A forráspont Var. Bod varu.
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Emlékszel rá?  Hol tárolod kedvenc webhelyeid címét?  Fizikailag hol van.
Mikor olyan összetört a szíved,
Italfelszolgálás alapelvei
Szociális regiszter publikus felület használata
Bencsik Ági Prezentációja.
Szerkesztette: Babay-Bognár Krisztina
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) (Wonder) Mit tanultam?
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) Mit szeretnék tudni? (Wonder) Mit tanultam? (Learn) Teruleteket Kepletek Gyakorlatok.
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) (Wonder) Mit tanultam?
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) (Wonder) Mit tanultam?
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) Mit szeretnék tudni? (Wonder) Mit tanultam? (Learn) Oldallapjai kongruensek Minden megsyeretnek tudni ami erdekes.
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) Mit szeretnék tudni? (Wonder) Mit tanultam? (Learn) Szabályos sokszög az alapja. Mindent meg szeretnék tudni velük.
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) Mit szeretnék tudni? (Wonder) Mit tanultam? (Learn) Oldallapjai kongruensek Minden megsyeretnek tudni ami erdekes.
Az ECDL-ről „Az ECDL célja az informatikai írástudás elterjesztése, és annak elősegítése, hogy minél több ember az Információs Társadalom teljesértékű.
Tömeggyarapodás hasonlóságelemzése Melyik tápanyag összeállítás lenne a legmegfelelőbb sertések számára, minél nagyobb tömeggyarapodás elérése céljából.
Edenyek es konyhaeszkozok
Varga Viktor – G36ECF 1/5 Vendéglátói szoftverek sajátosságai Varga Viktor.
A három dimenziós övezetesség
Tűz- és balesetvédelem
Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 2 Lukács Dávid Biriszló Gergő Kovács Márk Forgács Tamás.
Az égés.
Diákparlament E-napló Néha nem az kerül be óracímként az e- naplóba, amit valójában vettünk, ami problémát okoz a pótlásoknál, valamint a szüleinkkel.
Csővezetékek.
Hulladékanalízis és –kezelés 14. évfolyam
Ételkészítő technológiák
Az operációs rendszer.
A marketing olyan eljárás (ma már tudomány, szakma), amely feltárja a kielégítetlen szükségleteket és igényeket, méri és értelmezi jelentőségüket, eldönti,
Tűz- és balesetvédelem
OLAJ, MINT ÉLETÜNK RÉSZE Készítette: Geri Petra Csáki Petra Kiss Anett Varga Vanessza Berta Réka Lukács Zsófia.
A faelgázosítás és pellet technológia a gyakorlatban Zsófi János Megújuló Energiaforrás Energetikus Zsófi Team Kft.
Hogyan áll ma a szelektív hulladékgyűjtés? Veszprém példáján keresztül.
Segédlet a technológiai terv készítéséhez
Jelentések Jelentést akkor használunk, ha az adatbázisban letárolt adatokat szeretnénk kinyomtatni. A jelentésben szereplő adatok alapja egy tábla vagy.
Informatikai klub „Itt az IT”
Hömérséklet változások
Az alábbi pozícióba keresünk munkatársat:
Előadás másolata:

Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 4 Mac Helga Kaszonyi Arnold Keresztes Anett Varga Andrea

Egészítsétek ki az alábbi táblázatot,figyelembe véve már meglévő ismereteiteket, amit meg szeretnétek tudni és a tevékenységek végén, amit megtanultatok az „ételkészítő” technológiákról. Mit tudok a konyháról? Milyen konyhai edények, eszközök, készülékek léteznek és mi a szerepük? Milyen hatással vannak a környezetre az „egyszer használatos” edények, eszközök, készülékek? Milyen tényezők befolyásolják a kényelmet a konyhában? Milyen szabályok szerint terítjük meg az asztalt?

4 - es csoport Már tudomMeg szeretném tudniMegtanultam Tisztának kell legyen. Nem jó az, ha túl zsúfolt a konyha. A mosogatókagyló a munkaasztal közelébe kerüljön. Jó, ha a konyhabútor felszerelt. Hugy kell elhelyezni az asztalra a poharakat, tányérokat, stb. Milyen legyen a hőmérséklet a konyhában? A konyhát sokminden szolgálja: a kagyló, a gáztűzhely, a hűtőszekrény, a hulladékgyűjtő. A konyhában kell szellőztetni. A tűzhelyet jó az ablakhoz közel, hogy a meleg és a keletkező szagok gyorsabban távozhassanak.

Már tudomMeg szeretném tudniMegtanultam