Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

 A konyhának,mivel ott étel készül, ragyogóan tisztának kell lennie.  A konyha berendezésekor figyelembe vesszük a rendelkezésre álló helyet, valamint.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: " A konyhának,mivel ott étel készül, ragyogóan tisztának kell lennie.  A konyha berendezésekor figyelembe vesszük a rendelkezésre álló helyet, valamint."— Előadás másolata:

1

2

3  A konyhának,mivel ott étel készül, ragyogóan tisztának kell lennie.  A konyha berendezésekor figyelembe vesszük a rendelkezésre álló helyet, valamint az edények és készülékek szükségeségét. Nem jó,ha zsúfolt a konyhánk.

4

5 A mosogatókagyló A mosogatóka gyló a munkaasztal közelébe kerüljön.

6 A tűzhely A tűyhelyet jó az ablakhoz közel tenni, hogy a meleg és a keletkező szagok gyorsabban távozhassana k.

7  Jó, ha a konyhabútor falraszerelt, illetve egy munkalap alatt elhelyezett szekrényekből áll. Ezekben tartják a konyhaeszközöket, edényeket.

8 A konyha kinézete A konyha padlóját előnyös padlócsempével boritani, mert az könnyen tisztitható. Az élénk szinü falicsempe pedig világosabbá teszi a konyhát.

9 KLASSZIKUSMODERN

10 KÉSZITETTÉK.

11 Neamtu C. Technológiai alapismeretek, Editura Crepuscul, 2005 www.google.images.com


Letölteni ppt " A konyhának,mivel ott étel készül, ragyogóan tisztának kell lennie.  A konyha berendezésekor figyelembe vesszük a rendelkezésre álló helyet, valamint."

Hasonló előadás


Google Hirdetések