Zala Megyei Rendőr-főkapitányság – Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer 10+1 tipp a nyári betörések elkerülésére 1. Ne verjük nagydobra,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A vontatási tápellátás vázlata
Advertisements

Az idősek védelmében Készítette: Selényi Miklósné r. alezr.
Játékvezetők teendői mérkőzés előtt, közben és után
„Csellengő fiatalok” komplex bűnmegelőzési projekt
Az elektronikus közigazgatási rendszerek biztonsága

Köszönöm Neked Szebenyi Judit.

ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT. KÖZBIZTONSÁGUNK A probléma nem más, mint megoldandó feladat…
 A föld elég mindannyiunk szükségleteire, de nem elég mindannyiunk mohóságára! Mahatma Gandhi.
Member of Adequate Security Solutions Megfelelő biztonsági megoldások Hungary Társasházi biztonságtechnikai rendszerek előnyei és kivitelezési.
22. Minden, amit az Internet ELBIR… Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer Célcsoportok: lakosság , önkormányzatok oktatási, és szabadidős.
Buczkó Erika r. alezredes
Síkos pályán Az ebédidő – az ebédidő. Lássuk a sajtószabadságot…
Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium Ökoiskolai képregény 2009.
2006. február 3. Telefonos feladat Egy egyenlő szárú háromszög alapon fekvő szögei A szárak szöge Mekkorák a háromszög szögei ?
Bátkai Miklós r. százados kiemelt főelőadó Békés Megyei RFK
PVC ajtó beépítés.
FFFFigyelmetlenség ÓÓÓÓvatlanság TTTTúlzott bizalom, jóhiszeműség AAAA biztonság elhanyagolása IIIIdegen beengedése a lakásba AAAAjtók.
A vizsgálóágy mellett az orvos biztatólag szólt a beteg gyerekhez. Nyáron a tengerparton mezítláb járnak az emberek. A cica óvatosan közelítette meg a.
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
A társadalmi kohéziót erősítő bűnmegelőzési és reintegrációs programok módszertani megalapozása-kiemelt projekt (TÁMOP 5.6.2/10-1),
IKT: Információs és kommunikációs Technológiák
Számitástechnikai alapismeretek
Ádventi ráhangoló gondolatok
1 Balesetmentes, az élethelyzetnek megfelelő környezet.
Dr. Bozsó Zoltán r.dandártábornok
Horsegirl.sokoldal.hu TEREPLOVAGLÁS, AZ IDEÁLIS KIKAPCSOLÓDÁS!
1 TÁMOP-3.1.4/08/2. A Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézetének szolgáltatásai Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézete.
A Magyar Köztársaság Rendőrsége
Az oktatási segédanyagokhoz szükséges ismeretanyag összeállítását a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya gerontológiai szakemberek bevonásával.
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
A megye napilapja= a hatékony hirdetéshordozó. 4 megye: Fejér, Vas, Veszprém, Zala 5 napilap: Dunaújvárosi Hírlap, Fejér Megyei Hírlap, Napló, Vas Népe,
Solymár – családi ház prezentáció.
A játékvezető helyezkedése. Helyezkedés Miért fontos a jó helyezkedés??? A helyes ítélet meghozatalában nélkülözhetetlen segítséget nyújthat a játékvezetőnek.
Ha egy nap... Zene; Lagzi Lajcsi - Kicsiny Falum.
Mindennapi csodák Hogyan „vág” az olló Technika 5. osztály.
Dr. Farkas Klára r. őrnagy
Hogyan tegyük szebbé közvetlen környezetünket? Avagy a hétköznapok dizájnja.
Legjobb kívánságok 2008-ra
Önálló és rendőrrel közös polgárőri tevékenység és ehhez kapcsolódó rendőri karjelzések ismertetése +
KONSZENZUS BUDAPEST KONSZENZUS BUDAPEST „ BÉKE AZ AKÁCFÁK ALATT” Mediáció a közösségi és távoltartási konfliktusok kezelésében EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNER: NÓGRÁD.
Mit tehetsz a leküzdéséért? EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Éghajlatváltozás.
Agresszivitás teszt.  1. Mit teszel, ha öreg rőzsehordó anyókával találkozol az erdőben?  a.) öreganyámnak szólítom és elveszem a rőzséjét 1 pont b.)
Add ide szívedet, ne zárd be hát! Vágyva így szól neked égi Atyád. Bárhová mégy szava egyre követ: Bízd magad rám, nekem add a szíved! Add át szíved,
avagy A napenergia passzív hasznosításának lehetőségei
Rétlaki Győző TEB Központ
Dunaújvárosi Iparkamara KÖZBIZTONSÁGI NAP Schön István Dunabiztos Biztosítási Alkusz Kft.
A Magyar Köztársaság kormánya. REND ÉS BIZTONSÁG a rendteremés programja (elszámolás) Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter.
„A legkisebb ellenállás” – bűnmegelőzés a szépkorúak körében BM – 15 – MI – 0092 projekt szakmai bemutatása Összeállította: Dr. Dobos László 3.KEMA Kuratórium.
1990. február 22-én tette közzé az Európa Tanács a bűncselekmények áldozatainak chartáját, ez a nap azóta is számos országban – óta Magyarországon.
EGER Nosztalgia bemutató es évek fotóival és azok kommentálásával.
Várvédő AZ OTTHONOK VÉDELMÉNEK ÚJ KORSZAKA
„Vegyünk egy nagy levegőt”
A rendőrség tanácsai a karácsonyi bevásárláshoz
Szabályok és teendők veszély esetén
Fizikai biztonság.
……………………………… „Titkos!” Rendőr-főkapitányság ig
A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA
……………………………… „Szigorúan titkos!” Rendőr-főkapitányság ig
A regisztrált bűncselekmények száma Komárom-Esztergom megyében, 2009
Netezz biztonságosan! Köszönt Benneteket a
ÚJ INTEGRÁLT TECHNOLÓGIÁK A BEHATOLÁS ELLENI VÉDELEMBEN
ÁLDOZATOK VILÁGNAPJA Február 22.
PEST MEGYE BŰNÜGYI HELYZETE 2012
ÁLDOZATOK VILÁGNAPJA Február 22.
Ruzsa, Csongrád megye délnyugati részén, Szegedtől 40 km-re fekvő kistelepülés.
ÁLDOZATOK VILÁGNAPJA Február 22.
Előadás másolata:

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság – Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer 10+1 tipp a nyári betörések elkerülésére 1. Ne verjük nagydobra, hogy nyaralni megyünk! 2. Tartsunk rendet a portánkon, hogy ne tűnjön az ingatlan lakatlannak! 3. Az udvaron széthagyott holmik bevonzhatják a betörőt!

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság – Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer 10+1 tipp a nyári betörések elkerülésére 4.Helyezzünk el mozgás- érzékelőket a kertben! 5.Szerezzünk be riasztót, vagy távfelügyeletre bekötött riasztórendszert! 6.Lássuk el mechanikai védelemmel és mindig zárjuk a nyílászárókat!

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság – Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer 7. Az emeleti ablakoknál is ügyeljünk a fákra, teraszokra, ahonnan bárki bemászhat! 8. Ne hagyjuk a kulcsot a lábtörlő alatt, akkor sem, ha a strandra megyünk! 10+1 tipp a nyári betörések elkerülésére

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság – Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer 9. Használjunk időzített kapcsolós fényforrást, hogy úgy tűnjön, otthon vagyunk! 10.Kérjük a szomszédok segítségét (postaláda- ürítés, szemétszállítás, odafigyelés)! 10+1 tipp a nyári betörések elkerülésére

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság – Elektronikus Lakossági Bűnmegelőzési Információs Rendszer +1. Amennyiben mégis megtörténik a baj, haladék- talanul értesítsük a rendőrséget! 10+1 tipp a nyári betörések elkerülésére 107