Református istentisztelet 2014 december 28 óév utosló vasárnap.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A BÍBLIA E O CELULAR Klikej Mit gondolsz, mennyivel más volna, ha mostantól a mobiltelefon helyet a Bibliát használnánk?
Advertisements

ÖRÖK ÉRTÉKEK Életünk döntések sorozata: Mózes példája; Zsid.11,24-26; „Hit által tiltakozott Mózes, amikor felnőtt, hogy a fáraó leánya fiának mondják.
Feltehetek egy kérdést?
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
A házasság még nem a mennyország
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Folyamodjatok az Úrhoz,
Jó reggelt- Isten hozott !.
Sámuel királlyá keni Sault
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Vegyetek erőt! Folk Iván.
„Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
„Szorongattatásomban az Úrhoz folyamodtam” Jónás 2, 3
IGAZ-GYŐNGYŐK.
Drága Édesanyámnak, kit a világon
IGAZ-GYŐNGYŐK.
Valami aggaszt, vagy idegesít?
Vigasztaljátok, vigasztaljátok népemet, így szól Istenetek
Anyák napjára szeretettel… Budaörs, 2013.május 7.
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Jó reggelt- Isten hozott !.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
BÖJT 2014.
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
ISTEN hozott köztünk!.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Gyermek: Ki a gyerek? Tiszta lap, vagy csiszolatlan gyémánt?
Mi is az az Advent?.
Ábel Folk Iván A HIT HŐSEI 1.. Ábelnak sem sem volt könnyebb, mint neked 1.Mózes 4:1-16;
„ Én vagyok az ÚR, aki szeretetet, jogot és igazságot teremtek a földön, mert ezekben telik kedvem – így szól az Úr ! „ Jer a.
Isten hozott köztünk!.
ISTEN hozott köztünk!.
Azért, hogy az isteni kegyelem által megtaláljuk ezt az utat, nagyon segít, ha sok módon keresünk és próbálkozunk, hogy azon az úton járjunk, amely.
Kész az én szívem, Istenem, vedd Uram áldó énekem
Az én kedves barátimnak
JÓ REGGELT !.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Gyermek, akit kölcsönkaptál. Anna példája (1Sám 1,11) Erős fogadalmat tett (Anna), Erős fogadalmat tett (Anna), és ezt mondta: és ezt mondta: Seregek.
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Református istentisztelet 2014 december 21 advent negyedik vasárnap.
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Téged kereslek, Uram. Te vagy célom és utam. Feléd nyújtom kezem,
Fel, mert az irgalom percei múlnak, Életünk, mint folyam árja siet,
Nélküled, Uram gyenge vagyok. Gyenge, mint porszem, ha szél kavarog
Én fel sem foghatom. Ref.: Én fel sem foghatom: mily jó az Úr, Az ajkam zeng hálahalleluját, Nyelvem Róla szól.
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
JÓ REGGELT !.
Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Ki teremtette ezt a világot, az egész világot, az egész világot? Ki teremtette ezt a világot, Atyánk Istenünk! Ki teremtette a sok csillagot,
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Így szólt az ÚR igéje Jónáshoz, Amittaj fiához:
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !
I-098.
CSAK MÉG 5 PERCET!! Ismerős, ugye? JÓ REGGELT!.
Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,
Évközi 26. vasárnap Október 1. – „A” év.
I-119.
54.
Isten lakhelye.
Előadás másolata:

Református istentisztelet 2014 december 28 óév utosló vasárnap

A karmesternek: Dávid zsoltára. URam, te megvizsgálsz, és ismersz engem. 2 Tudod, ha leülök vagy ha felállok, messziről is észreveszed szándékomat. 3 Szemmel tartod járásomat és pihenésemet, gondod van minden utamra. 4 Még nyelvemen sincs a szó, te már pontosan tudod, URam. 5 Minden oldalról körülfogtál, kezedet rajtam tartod.

6 Csodálatos nekem ez a tudás, igen magas, nem tudom felfogni. 7 Hova menjek lelked elől? Orcád elől hova fussak? 8 Ha a mennybe szállnék, ott vagy, ha a holtak hazájában feküdnék le, te ott is ott vagy. 9 Ha a hajnal szárnyaira kelnék, és a tenger túlsó végén laknék, 10 kezed ott is elérne, jobbod megragadna engem.

23 Vizsgálj meg, Istenem, ismerd meg szívemet! Próbálj meg, és ismerd meg gondolataimat! 24 Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján! Zsoltárok 139: 1 – 10; 23 – 24

Mit hoztál létre 2014-ben?

Mit hoztál létre 2014-ben? - Van, akinek gyermeke született.

Mit hoztál létre 2014-ben? - Van, akinek gyermeke született. Az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom. Zsoltárok 127:3

Mit hoztál létre 2014-ben? - Van, akinek gyermeke született. Az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom. Zsoltárok 127:3 - Van, aki új házat épített, gyarapodott anyagiakan.

Mit hoztál létre 2014-ben? - Van, akinek gyermeke született. Az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom. Zsoltárok 127:3 - Van, aki új házat épített, gyarapodott anyagiakan. Az ÚR tesz szegénnyé és gazdaggá, megaláz és felmagasztal. 1Sámuel 2:7

Mit hoztál létre 2014-ben? - Van, akinek gyermeke született. Az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom. Zsoltárok 127:3 - Van, aki új házat épített, gyarapodott anyagiakan. Az ÚR tesz szegénnyé és gazdaggá, megaláz és felmagasztal. 1Sámuel 2:7 (Milyen kár, hogy az emberek általában csak akkor veszik észre, hogy Isten Úr, ha betegség, baj, nyomorúság sújtja őket! Amikor jön a diagnózis…)

Mit hoztál létre 2014-ben? - Van, akinek gyermeke született. Az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom. Zsoltárok 127:3 - Van, aki új házat épített, gyarapodott anyagiakan. Az ÚR tesz szegénnyé és gazdaggá, megaláz és felmagasztal. 1Sámuel 2:7 Az ÚR áldása gazdagít meg, a gyarapodást nem lehet erőltetni. Példabeszédek 10:22

Mit hoztál létre 2014-ben? Semmit!!!

Minden általa lett, és nélküle semmi sem lett, ami létrejött. János 1:3

Mert ki tesz téged különbbé? Mid van, amit nem kaptál? Ha pedig kaptad, mit dicsekszel, mintha nem kaptad volna? 1 Korinthus 4:7

Mit hoztál létre 2014-ben? A kérdés inkább így hangzik: l Hogyan gazdálkodtál Isten rád bízott ajándékaival 2014-ben?

URam, te megvizsgálsz, és ismersz engem. 2 Tudod, ha leülök vagy ha felállok, messziről is észreveszed szándékomat. 23 Vizsgálj meg, Istenem, ismerd meg szívemet! Próbálj meg, és ismerd meg gondolataimat! Miért, nem tudja?

Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján! Zsoltárok 139:24 Isten tudja – én nem tudom!

Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján! Zsoltárok 139:24 Isten tudja – én nem tudom! Meg akar menteni – ezért tudatja velem.

Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján! Zsoltárok 139:24 Isten tudja – én nem tudom! Meg akar menteni – ezért tudatja velem. Aki Isten gyermekévé lett – az vágyik rá, hogy Isten megmutassa!

Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján! Zsoltárok 139:24

1. Vannak, akik nem tudják, hogy a halálban vannak. Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján! Zsoltárok 139:24

1. Vannak, akik nem tudják, hogy a halálban vannak. 2. Vannak, akik már hallották az örömhírt, és akiket vonz Isten bűnbocsátó szeretete, de még nem az övéi. Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján! Zsoltárok 139:24

1. Vannak, akik nem tudják, hogy a halálban vannak. 2. Vannak, akik már hallották az örömhírt, és akiket vonz Isten bűnbocsátó szeretete, de még nem az övéi. 3. Vannak, akiket megérintett, befogadták Jézust, és átadták életüket Neki. Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján! Zsoltárok 139:24

„Menjetek be a szoros kapun! Mert tágas az a kapu, és széles az az út, amely a kárhozatba visz, és sokan vannak, akik azon járnak. 14 Mert szoros az a kapu, és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik azt megtalálják.” Máté 7:13–14

23 Vizsgálj meg, Istenem, ismerd meg szívemet! Próbálj meg, és ismerd meg gondolataimat! 24 Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján! Zsoltárok 139: 1 – 10; 23 – 24