Az iOS 8 egy ideje már elérhet ő - aki már frissítette az Apple készülékét (vagy vett egy újat), az már sok apró trükkre rájöhetett az aktuális almás.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
Életünk tartozékává váltak a képerny ő k (tv, számítógép, mobiltelefon), általuk könnyen juthatunk információkhoz, szórakoztató tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz.
Adatelemzés számítógéppel
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
 A Web, kezdeti időszakában csak a szöveges file-okat kezelte.  Ma teljes körű multimédia szolgáltatásokat nyújt  Filmet,  Zenét,  Képeket nézhet.
Electra IP cím módosítása
Ha másért nem is volt szép, egyért biztos, akkor voltunk fiatalok !! 
Használata Készítette: Medve Tamás.
Süveges László Tanárom neve: Szabóné Székely Éva
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
MINDEN AMI ENERGIA. Nagyon sok mindennapi dologban használhatnánk a fizika törvényeit energiagazdálkodásra. Általában viszont az emberek lusták használni.
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
iOS Android Symbian WebOS Kernel Multi-Touch Multitask.
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
III. Béla (1172 – 1196).
Levelező program beállítása webmail-hez
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Tedd fel a kérdést magadnak: Miután elolvastad a levelet!!!
Készítette: a Dalai Láma
A Carsoft MB Ultimate Pro 3.0 Demo verziója köszönti Önt!
Készítette: Bajkó Balázs Hullár Péter
Okostelefonok. A PDA gyártók egy része felismerte, hogy a piacon maradáshoz muszáj integrálni a tenyér számítógépekbe is a telefon részt. Miért van erre.
Az emberek életében kellemes élmény a jól megszervezett nyaralás. És ezt a legtöbb esetben meg is akarják örökíteni. Csak az nem mindegy mivel teszik.
A mondatok osztályozása szerkezetük szerint
Ilyenek vagyunk mi A NAGYPELESEKEI ÁLTALÁNOS ISKOLA II. OSZÁLYA.
1. Akciógombok elhelyezése
TARTALOMJEGYZÉK LÉTREHOZÁSA
A körlevél készítésének menete
Közös katalógusok melléklet a Bevezetés a pedagógiai tájékozódásba című ELTE jegyzethez.
 1. dia: Bemutakozó  2. dia: Tartalom  3. dia: Fogalmak  4. dia: Mi a hasznosság??  5. dia: Általános I.  6. dia: Általános II. táblázat  7. dia:
MINŐSÉGJELZŐ mondatelemzési gyakorlás
A locke-i azonosságkoncepció értelmezésének problémái Szívós Eszter.
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
Alapszint 2.  Készíts makrót, ami a kijelölt cellákat egybenyitja, a tartalmat vízszintesen és függőlegesen középre igazítja és 12 pontos betűméretűre.
Az elemzés és tervezés módszertana
1.3. Pascal program felépítése Az els ő program. Program ; … Begin … End. Program fej Deklarációs rész Végrehajtó rész.
A Carsoft új BMW Ultimate Pro 3.0-s verziója köszönti Önt! A Carsoft új BMW Diagnosztikai rendszere átfogó megoldást nyújt az összes BMW típusú járműre.
Szobára jelentkezés a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli.
Tűz,Föld,Víz,Levegő…..
Jegyzetelő Alkalmazás Táblagépekre Farkas Tamás /7 OE-NIK Farkas Tamás.
11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja.
Első lépések a szövegszerkesztő használatában
Kedvenc Mobliom Székely Dóra Felkészítő tanár: Orosz Tibor
IPhone 5 Ulrich Anna Csenge Zirci Reguly A. Német Nemzetiségi Nyelvoktató Ált. Isk. Felk.tanár: Földesi Katalin Ulrich Anna Csenge.
Bekezdések formázása 1..
ASZTALI GÉPEK KONTRA TABLETEK Melyiket válasszam? Készítette: Kiss László IALMGR)
Készítette:Pohl Kristóf Felkészítő tanár:Mógorné Áment Erika Református Általános Iskola Balatonfüred 8230 Balatonfüred, Iskola u. 2.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 HasábokHasábok.
iPhone Készítette: Egri Dóra
Dokumentum formázása.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 3.
Következ ő dia El ő z ő dia Utolsó dia Kezd ő lap Bemutató vége.
Kedvenc mobilom Készítette: Király András Felkészítő: Vitézné Szabó Hajnalka Bán Zsigmond Ref.Ált.Isk.AMI és Óvoda Tiszafüred Fő út
Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének.
Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.
 Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek,
Mobil operációs rendszerek
Számítógépes programok használata
O RSZÁGGYŰLÉS MOBILALKALMAZÁS BEMUTATÁSA. B EVEZETŐ Az Információs és Rendszer Üzemeltetési Főosztály irányí- tásával az informatikai főosztályok, illetve.
NRC Omnibusz – november. Okostelefon használat  A éves internetezők 64%-a használ okostelefont (saját/céges okostelefont, vagy más készülékét).
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapjának bemutatása
ADAT ÉS TECHNOLÓGIA ORIENTÁLT MARKETING TEVÉKENYSÉG, VÉGE A MEGÉRZÉSEK ÉS AZ ÉRZELMI ALAPÚ DÖNTÉSHOZATALNAK.
Mobilkommunikáció Eszközök és hálózatok
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Előadás másolata:

Az iOS 8 egy ideje már elérhet ő - aki már frissítette az Apple készülékét (vagy vett egy újat), az már sok apró trükkre rájöhetett az aktuális almás mobil OS-ben. Persze mindig vannak akadnak kisebb trükkök és újdonságok, amelyeket csak jóval kés ő bb veszünk észre.

Amennyiben valaki Touch ID-képes Apple készülékkel rendelkezik, akkor az iOS 8-ban a képerny ő záron és az iTuneson túl is a hasznát veheti az ujjlenyomat- olvasónak. Többek között a Dropbox, az Evernote és a LastPass is kihasználja a Touch ID-t.

A Health apphoz köt ő d ő jöv ő beli szolgáltatások természetesen inkább Amerikát célozzák, de azért orvosi azonosítót mi is létrehozhatunk az alkalmazásban. Ehhez alul az utolsó fület kell kiválasztani, beállítás szerint pedig a vészhelyzeti tárcsázón is megjelennek a legfontosabb adataink - ha valami baj lenne, még feloldani sem kell az eszközt.

Az Üzenetek app sokat fejl ő dött az iOS 8-ban, így például már a fizikai helyzetünket is megoszthatjuk az ismer ő seinkkel. Ezt a konkrét beszélgetés Részletek menüpontjában lehet minden esetben engedélyezni.

Az értesítési központban gyorsan eltüntethet ő egy-egy jelzés, ha az ujjunkat balra húzzuk rajta, majd a megjelen ő X-re nyomunk.

Legyen szó bármilyen városról, az Id ő járás app tíznapos el ő rejelzése már a napkeltét és a napnyugtát is jelzi nekünk. Lentebb görgetve a korábbinál jóval több információt látunk.

Bár az akkuval nem tudni, hogy mennyit spórolunk, trükknek jó, ha szürkére állítjuk a kijelz ő t. Ehhez a Beállítások, Általános, Kisegít ő lehet ő ségek menüben kapcsoljuk be a Szürkeárnyalat opciót.

Az iOS 8-ban már nem csak az Apple gyári billenty ű zetét lehet használni, hanem küls ő fejleszt ő kt ő l származó klaviatúrák is telepíthet ő ek. Ezekb ő l ráadásul egyre több van, és már a kezdetekt ő l jelen volt az Androidon oly népszer ű SwiftKey és Swipe is.Ebben az írásunkban összegy ű jtöttük az öt legjobb billenty ű zetet az iOS 8-hoz.

Az új mobilos rendszerben gyors válaszírásra is van mód, rögtön az értesítésnél. Ennek a pontos megjelenése a jelenlegi beállításainktól függ, de természetesen ez módosítható. Ehhez a Beállításokban az Értesítések menüt kell keresni, majd az Üzenetekben megadni, hogy felül vagy középen jelenjenek meg az app értesítései.

Az el ő z ő verzióhoz hasonlóan itt is egyesével sz ű rhetjük, hogy mely appok legyenek képesek követni a földrajzi helyzetünket. Adatvédelmi okokból erre nagy szükség lehet, elvégre nem szükséges az utolsó üzenetküld ő nek is közzétenni, hogy hol vagyunk. A listát a Beállítások, Adatvédelem, Helymeghatározás menüben ellen ő rizhetjük.

Mann szerint az iPhone 6/6 Plus sokkal szebb képeket tud készíteni az iPhone 5S-hez képest, és olyan min ő séget, funkciókat ad a kezünkbe, amelyet a fotósok nagyon élveznek majd. Megéri átlapozni Mann anyagait, a fotók és videók magukért beszélnek. iPhone 5S vs. iPhone 6 Plus

Most, hogy végre lehet küls ő billenty ű zetet használni az iOS 8-ban, érdemes megnézni a legnagyobbakat. Hogyan adható egy új billenty ű zet az iOS 8-hoz? Els ő ként le kell tölteni a kiválasztott appot. Ezután el kell látogatni a Beállítások, Általános, Billenty ű zetek menüpontba, majd felvenni új beviteli lehet ő ségként a korábban telepített billenty ű zetet. Azután bármikor hozzáférhetünk az új apphoz, írjunk t, közösségi bejegyzést vagy SMS-t.

iPhone-nak milyen az operációs rendszere? IOS Android Miért jó ha szürkére állítjuk a kijelz ő t ? Az akkuhoz való jó a spórolásért. Szép legyen a kijelz ő. Melyik iPhone tud csinál az elképeszt ő fotókat ? iPhone 5s iPhone 6 plus