2011.04.01. Péntek 18.45 TINTAHAL – FC. KAU 3 : 0 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Németh A. - Mátés L. - Kardos Z., Domián K. Cserék: Kománovics.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Les – a gyakorlatban február 25. Nyíregyháza.
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
A foci Varga Dávid.
Büntetőrúgás. Büntetőrúgás jár az ellen a csapat ellen, amely elköveti a közvetlen szabadrúgást maga után vonó tíz szabálytalanság valamelyikét a saját.
3. szabály A játékosok száma. A A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb játékossal, ezek közül 1-1 a kapus. A mérkőzés nem kezdhető el csapatonként.
„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
7. szabály – A mérkőzés időtartama. Félidők A mérkőzés két egyenlő 20 perces félidőből áll, hacsak a játékvezető és a két csapat kölcsönösen másként nem.
Élete: Mosonmagyaróváron született én óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton.
UEFA-A /UEFA PRO Tanfolyan Mérkőzés megfigyelés BELGIUM - SPANYOLORSZÁG Bob Browaeys , 19: :30.
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
3. szabály A játékosok száma. A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb öt-öt játékossal, akik közül egy-egy a kapus. A mérkőzés nem kezdhető el csapatonként.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Péntek TINTAHAL – FC. KAU 8 : 2 Csapat-összeállítás: Kománovics L. Mészáros L., Kardos Z. – Balogh M. – Domián K., Mátés L. Cserék: Szokol.
Igaz történet karácsony előttről
„Régi jó földből – új erős hajtások”. Miért jelentkezek az SZMT Elnöki poziciójára? - Elvira •Mert nagyon sokat kaptam ettől a közösségtől, Tőletek és.
Lány Ádám Labdarúgás Testnevelés.
Minden csapatjátékban, a legfontosabb része a játéknak a VÉDEKEZÉS.
A Belga LSZ fejlesztési terve
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
Készítette: Novák Edvin
FALKEN csütörtök Szabadics – FALKEN 3 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Csik I., Kardos Z. – Mátés L. – Domián K., Kardos J. Domián.
Fordulat Hétfő KÖZVIL – Fordulat 2 : 1 Csapat-összeállítás: Horváth P. Németh A., Orbán A. – Domján J. – – Domján J. – Bajor J., Orbán.
Hadházi Dóra Brauhaus zum Löven. Elindulás, utazás Németországba én éjfélt ütött az óra, mikor elindult buszunk, hogy összeszedje kis csapatunk.
Készítette: Tokai Márk és Tokai Balázs
Feltétel nélküli szeretet
: Adós Aladár számláján 2700 dinár tartozás. Elhatározta, a következő naptól a hónap végéig minden nap befizet 150 dinárt, hogy rendezze.
SZABÁLYTALANSÁGOK ÉS SPORTSZERŰTLEN VISELKEDÉS.. A szabálytalanságok és a sportszerűtlen viselkedés büntetése a következő Közvetlen szabadrúgás Büntetőrúgás.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
Nyilvánvaló gólhelyzetek, szimulálások, büntetőrúgások
A les Edzőtábor j úli u s Egy játékos leshelyzetben van ha: közelebb van az ellenfél kapuvonalához, mint a labda és az utolsó előtti ellenfél.
15. SZABÁLY – A BEDOBÁS. A bedobás a játék újrakezdésének egyik módja. Bedobást kell ítélni annak a csapatnak a javára, amelyiknek ellenfele utoljára.
Büntetőrúgás. Büntetőrúgás jár az ellen a csapat ellen, amely elköveti a közvetlen szabadrúgást maga után vonó tíz szabálytalanság valamelyikét a saját.
3. szabály A játékosok száma. A A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb játékossal, ezek közül 1-1 a kapus. A mérkőzés nem kezdhető el csapatonként.
A lények és törekvések bukásának valódi oka az igazi, használható MIÉRT megfigyelésére és megtalálására való képtelenség. Adatsorozat 22. A lények és törekvések.
A z IFAB döntése alapján (2013. március 2.): A z IFAB döntése alapján (2013. március 2.): Zavarja ellenfelét…
Jól látható, hogy a vendéglátás-idegenforgalom, és a mezőgazdasági szakmacsoportok a legelérhetőbbek, illetve legkeresettebbek. Ezeket a gépészet és a.
Olvasd lassan és csendben!.
JÁTÉKRENDSZEREK CSAPATJÁTÉK NAPI TAKTIKA.
A pálya 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel.
A tanatológia oktatásának kihívásai
6. szabály – A játékvezető asszisztens
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. A kezdőrúgás meghatározása A kezdőrúgás a játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. a mérkőzés elején.
Feladatok 4. Dia (5 pont) Cím kiemelése „Megnövesztés” effektussal. Sorozat hossza jobbről beúszva jelenjen meg. A kép „pörgéssel jelenjen” meg. A sorozat.
OP csapat márciusától novemberig Edzésnapok száma: 52 Versenynapok: 24 Vizen töltött: 76 Voltak szép pillanatok, kemény helyzetek, kisebb csalódások,
Kau-Prizma Kedd Oportó – Kau-Prizma 1 : 0 Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Domján J. – – Domján J. – Bencsics.
JÁTÉKVEZETŐI TESZTKÉRDÉSEK UTÁNPÓTLÁS KLUB MÁRCIUS BUDAPEST.
Ez a képsorozat nyilvános videók kockáit tartalmazza. Kitakartuk a képeken jól látható személyek arcát, mert nem szerettünk volna senkit megalázni,
10. szabály – A gól. Gólszerzés Gólt kell ítélni, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák között és a keresztléc alatt, feltéve,
Elektronikus tananyag
Olvasd lassan és csendben!
Végiggondoltam 2004-et és rájöttem hogy az egész év egy katasztrófa volt. 5 győzelem, 1 döntetlen, 19 vereség... Én ugyan nem értek a focihoz, de nem hangzik.
Feltétel nélküli szeretet
„ A NAGY KÖNYV ” Programtervezet. Mi is ez? év legjelentősebb kulturális eseménye Játék, amelynek lényege, hogy mindenki szavazhat kedvenc magyar.
12. szabály: Szabálytalanságok és sportszerűtlenségek (2. rész) Alapfokú játékvezetői tanfolyam 2015.
ÖSZINTE Horoszkop KLIKKELJ A KEPEKRE
Arsenal Football Club. A következőkben az Arsenal labdarúgó csapatról tudhatunk meg fontosabb információkat.
Péntek TINTAHAL – FC. KAU 5 : 2 Csapat-összeállítás: Cziráki L. Mészáros L., Tóth Cs. - Bocskai A. - Kardos Z., Domián K. Cserék: Mátés.
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
3. szabály A játékosok száma. A A játékban két csapat vesz részt, alapesetben játékossal, Akik közül 1-1 fő kötelezően a kapus. A mérkőzés nem kezdhető.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Csütörtök Vészkijárat 07 – FORD-ulat 0 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Szokol Z. – Mészáros – Domián K, Bencsics K Cserék:
Szerda FORD-ulat – Kanizsa Klub 0 : 3 Auto-Kanizsa Kft. Csapat- összeállítás: Németh R. Hóbor Zs.,Rátkai N. Spollár B. Domián K,Schulcz.
A Labdarúgás.
Alsó korhatár: 16. életévét a mérkőzés napjáig naptári napra betöltötte A mérkőzésre kötelezően nevezendő legalább 3 fő január 1. és utána született.
Az amőba játék algoritmusa. A játék  Az amőba játék, vagy ahogy Magyarországon sokan ismerik, az ötödölő, az egyik legnépszerűbb logikai játék. Sikerét.
Szerda Fordulat – Rózsa Palin 2 : 1
UEFA Grassroots Tornák szervezése
17. szabály - A szögletrúgás
Előadás másolata:

Péntek TINTAHAL – FC. KAU 3 : 0 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Németh A. - Mátés L. - Kardos Z., Domián K. Cserék: Kománovics L., Szokol Z. Mindenki lelkesen és nagy akarattal kezdte az idény első mérkőzését. Sajnos tartalékos csapatunk csak a helyzetekig jutott, és gólt nem tudtunk szerezni. A küzdelem néhol görcsössé vált és rányomta a bélyegét a teljes meccsre. Koncentráljunk a jövő hétre. G.: Jók: Nagy T., Mészáros L.

Péntek FC. KAU - Puncs Fagyizó 1 : 1 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Németh A. – Kardos Z. – Domián K., Mátés L. Cserék: Szokol Z., Kománovics L. Bolf J. Már a mérkőzés első felében látszott, hogy egyik csapat sem szeretné vesztesként elhagyni a játékteret. Egy szerencsétlen szituációból kaptunk gólt, de egy szép támadás végén sikerült egyenlíteni. Sok helyzet maradt befejezetlen mindkét oldalon. Az eredmény igazságosnak mondható. A Nagyi kiváló teljesítmény nyújtott! G.: Kardos Z. Jók: Nagy T. (a mezőny legjobbja) Németh A., Mészáros L., Kardos Z.

Péntek MU-VILL – FC. KAU 8 : 1 Csapat-összeállítás: Kománovics L. Mészáros L., Gerezsdi T. - Németh A - Bocskai A., Domián K. Cserék: Bolf J., Szokol Z., Mátés L. Sajnos a mai mérkőzésen sem sikerült teljes csapattal kiállnunk. A Gibbi sérülés miatti korai kiválása tovább csökkentette esélyeinket. Végig nagy akarással küzdöttünk, de a mai nap esélyese egyértelműen az ellenfél volt. Egy szépségdíjas góllal enyhítettünk a nagy arányú vereséget. G.: Mátés L. Jók: Mészáros L., Gerezsdi T., Mátés L.

Péntek FC. KAU - Magic Gold 2 : 0 Csapat-összeállítás: Kománovics L. Mészáros L., Németh A. – Kardos Z. – Domián K., Bolf J. Cserék: Szokol Z., Nagy T., Mátés L. A mérkőzés első felében jól játszva vezetést szereztünk, ami kissé zavart keltett az ellenfél játékosai között. Folyamatos mezőnyjáték zajlott, egyre másra alakultak ki helyzetek mindkét oldalon. Bravúros kapusteljesítmények sorozata erőt adott a csapatnak. A második gól után, már teljesen átvettük az irányítást. Gratulálok mindenkinek! G.: Kardos Z., Domián K. Jók: Nagy T. (a mezőny legjobbja) és az EGÉSZ CSAPAT!

Péntek KÖNIG – FC. KAU 1 : 2 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Bolf J. - Németh A - Bocskai A., Domián K. Cserék: Szokol Z., Balogh M. Tartalékos csapattal álltunk neki a mérkőzésnek. Úgy éreztem ezen a napon mindenki nyerni akart. Végig küzdöttünk és helyenként jól is játszottunk. Mi is és az ellenfél is sok- sok helyzetet dolgozott és hagyott ki. A helyzeteinket mi használtuk ki jobban és megérdemelt győzelmet arattunk! Szép volt fiúk! Gratulálok mindenkinek! G.: Domián K., Bocskai A. Jók: Bocskai A., Balogh M., Domián K.

Péntek FC. KAU - Istiván Autó 2 : 1 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Mátés L. – Németh A. – Domián K., Bocskai A. Cserék: Szokol Z., Balogh M., Már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és jó játékunknak köszönhetően a vezetést is megszereztünk. A továbbiakban mezőnyjáték folyt, mindkét oldalon sok helyzet alakult ki. Az ellenfél egyenlítő gólja után nagyobb sebességre kap- csoltunk és egy szépségdíjas távoli lövéssel megszereztük a győzelmet. Kiváló kapus teljesítmény mellet, küz- delemből is jelesre vizsgáztunk!!!!! G.: Domián K., Mészáros L. Jók: AZ EGÉSZ CSAPAT!

Péntek Igazságügy – FC. KAU 3 : 2 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Bolf J. - Németh A - Bocskai A., Domián K. Cserék: Szokol Z., Balogh M., Mátés L. Ezen a mérkőzésen újra foghíjasok voltunk, megint voltak hiányzóink. A mérkőzés egészében egyenrangú ellenfelek játéka zajlott. Sajnos kaptunk két szerencsétlen gólt, és csak futottunk az eredmény után. Végig lelkesen játszottunk,de a mai nap sajnos az egyenlítésig sem jutottunk. Lelkes játékkal a következő meccsen nyernünk kell !!!!! G.: Domián K.2 Jók: Nagy T., Balogh M., Domián K.

Péntek FC. KAU - Hidrofilt 4 : 0 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Mátés L. – Németh A. – Domián K., Bocskai A. Cserék: Szokol Z., Tóth Cs., Tóth T. Újra kissé tartalékos csapattal kezdtünk, de szerencsére az új igazolásokkal megfelelő létszámú cserét tudtunk fel- vonultatni. Az első perctől kezdve mi irá- nyítottunk, és ez szerencsére gólokban is megmutatkozott. Az ellenfél kontrái néha veszélyt jelentettek, de a Nagyi ki- váló teljesítménye útjukat állta. Minden csapatrészünkben föléjük nőttünk és magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok mindenkinek!!! G.: Domián K.3, Bocskai A. Jók: Nagy T., Mészáros L., Domián K.

Péntek Hat- Arasz – FC. KAU 1 : 1 Ganzer Zs. Mészáros L., Bolf J. Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Mészáros L., Bolf J. - Németh A - - Németh A - Bocskai A., Domián K. Bocskai A., Domián K. Cserék: Szokol Z., Balogh M., Mátés L. Tóth T., Kománovics L., Sajnos a mai meccset az első számú kapusunk hiányában kellett lejátszani. Az első félidő teljes egészében a mi irányításunk alatt zajlott. Egy szép támadás végén a vezetést is sikerült megszereznünk. A második játékrészben magunkra húztuk az ellenfelet, és egy kissé elképzelés nélküli játékot mutattunk. Már csak pár perc volt vissza amikor kaptunk egy elkerülhető gólt. G.: Domián K. Jók: Bocskai A., Domián K.

Péntek FC. KAU - GELKA 2 : 4 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Gerezsdi T. Mészáros L., Gerezsdi T. – Németh A. – Domián K., Bolf J. Domián K., Bolf J. Cserék: Szokol Z., Tóth Cs., Kardos Z. Balogh M., Mátés L., Tóth T. A mai nap pozitívuma az volt, hogy szinte az egész csapat megjelent. Az elején bátran és néhol ötletesen játszva a vezetést is megszereztük. Az ellenfél fokozatosan feljavult és megfordította a meccset. Sikerült újabb gól szereznünk, de fegyelmezetlenség miatt öt perces hátrányba kerülve sajnos esélyünk sem volt megfordítani az eredményt. G.: Domián K., Szokol Z. Jók: Nagy T., Gerezsdi T., Domián K.

Péntek Flamingó – FC. KAU 4 : 3 Nagy T. Mészáros L., Bolf J. Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Bolf J. - Mátés L. - - Mátés L. - Kardos Z., Domián K. Kardos Z., Domián K. Cserék: Szokol Z., Balogh M. Megint egy olyan meccs amikor eséllyel indulhatnánk, ha kicsit többen lennénk. Tartalékos csapatunkkal sikerült a vezetést megszerezni, de az ellenfelünk fokozatosan játékba lendült és fordított. Sorozatos védelmi hibák miatt hátrány- ba kerültünk, és csak futottunk az ered- mény után. A mérkőzés második félidejében a sérülések tovább tizedel- ték csapatunkat, ezért esélyünk sem volt a pontszerzésre. G.: Domián K.2, öngól Jók: Nagy T., Domián K., Mészáros L.

Hétfő TUNGSRAM – FC. KAU 1 : 6 Nagy T. Mészáros L., Gerezsdi T. Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Gerezsdi T. - Bocskai A. - - Bocskai A. - Kardos Z., Domián K. Kardos Z., Domián K. Cserék: Szokol Z., Mátés L., Tóth T., Tóth Cs., Bolf J. Már a mérkőzés elején látszott, hogy a két csapat nincs egy súlycsoportban. Minden csapatrészünkben az ellenfél fölé nőttünk. Ötletes és kombinatív játékunknak köszönhetően sorra sze- reztük góljainkat. Úgy érzem, hogy mindenki tudásának megfelelőt nyúj- tott. Remélem a pénteki mérkőzésen is hasonló lelkesedéssel játszunk. G.: Domián K.2, Bocskai A., Szokol Z., Mészáros L., Tóth T. Jók:Gerezsdi T., Domián K., Bocskai A.,

Péntek FC. KAU - DKG 3 : 2 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Mészáros L., Kardos Z. Mészáros L., Kardos Z. – Bocskai A. – Domián K., Tóth T. Domián K., Tóth T. Cserék: Szokol Z., Tóth Cs., Mátés L. Balogh M. Szokásunkhoz híven,már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdemé- nyezést. Sajnos kissé szellősen véde- keztünk, és a kontrák zavart okoztak. Szerencsére mindig a mi csapatunk szerzett vezetést, és a végén már válasz nem érkezett. Gratulálok mindenkinek ez egy igazi CSAPATMUNKA volt! 8.-ra fel……!!! Küzdelemből JELES! G.: Domián K., Balogh M., Mátés L. Jók: Az EGÉSZ CSAPAT!

Péntek Bianka Pizzéria – FC. KAU 6 : 2 Nagy T. Mészáros L., Mátés L. Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Mátés L. - Bocskai A. - - Bocskai A. - Kardos Z., Domián K. Kardos Z., Domián K. Cserék: Szokol Z., Balogh M. A mai mérkőzésen kissé tartalékosan tudtunk felállni. Az elején még csak kóstolgatták egymást a csapatok, de az ellenfél hamar magához ragadta a kezdeményezést és ezeket gólokra is váltotta. Sajnos próbálkozásaink rendre már a félpályánál elhaltak. Szerencsére nem adtuk fel, és a végén szépítő gól- okat is szereztünk. Kiváló kapusteljesít- ményünknek köszönhető, hogy a gól- arány nem nagyobb. G.: Bocskai A., Balogh M. Jók:Nagy T., Domián K., Bocskai A.,

Péntek FC. KAU - TIP-TOP 0 : 3 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Tóth Cs. Mészáros L., Tóth Cs. – Bolf J. – Kardos Z., Szokol Z. Kardos Z., Szokol Z. Cserék: Sajnos a mai mérkőzésen nagyon foghíjasan álltunk ki. Munkahelyi elfog- laltságok,sérülések és számomra érthe- tetlen egyéb (?) hiányzások miatt csak annyian voltunk, hogy ki tudtunk adni 5+1 embert. Köszönöm mindenkinek aki foggal körömmel küzdött ma. Úgy érzem nem játszottunk alárendelt szerepet a bajnok- aspiránssal szembe. Sajnos egyéb külső okok miatt valószí- nüleg csak az alsó házban folytatjuk! Jók: Az EGÉSZ CSAPAT!

Péntek FC. KAU - DKG-EAST 3 : 5 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Mészáros L., Tóth Cs. Mészáros L., Tóth Cs. – Mátés L. – Bocskai A., Balogh M. Bocskai A., Balogh M. Cserék: Szokol Z. Sajnos a bajnokságban rendszerré kezd válni, hogy soha nem tudunk teljes csapatot kiállítani. Köszönöm azoknak a csapattársaknak akik betegen és sérülten is végig játszották a mérkőzést. Sajnos a mai nap a szerencse is elpártolt tőlünk. Hiába rúgtunk hat gólt mégis kettővel kikaptunk. Bízom abba, hogy a következő fordulók sikert hoznak és a végére elérjük a várva várt célt G.: Balogh M.,Bocskai A.,Tóth Cs. Jók: Bocskai A., Tóth Cs.

Péntek FC. KAU - Hidrofilt 4 : 1 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Tóth Cs. Mészáros L., Tóth Cs. – Bolf J. – Domián K., Kardos Z. Domián K., Kardos Z. Cserék: Szokol Z., Mátés L. Balogh M. Már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és ezt hamar gólra is váltottuk. Szerencsére a szerényebb teljesítményt nyújtó ellenfél nem mutatott nagy ellenállást. Minden csapatrészünkben jobbak voltunk. Kicsit nagyobb koncentrációval akár nagyobb arányú győzelmet is elérhettünk volna. Gratulálok mindenkinek. Remélem to- vább folytatjuk eredményes játékunkat. G.: Domián K.2, Mészáros L., Kardos Z. Jók: Balogh M., Mészáros L., Domián K.

Péntek FC. KAU - König 5 : 1 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Mátés L. Mészáros L., Mátés L. – Bocskai A. – Domián K., Kardos Z. Domián K., Kardos Z. Cserék: Szokol Z. Rossz előjelekkel kezdődött a mérkőzés, mert a hiányzások és a sérülések na- gyon megtizedelték csapatunkat. Szerencsére az első gólt mi rúgtuk és ez a tény önbizalmat hozott. Az ellenfél szerzett egy gólt, de folyamatos és tuda- tos játékunkkal föléjük nőttünk, és látvá- nyos gólokkal biztossá és nagy arányú- vá tettük a meccset. Ma csapatként alkottunk maradandót. G.: Kardos Z.2, Mátés L.,Bocskai A., Domián K. Jók: Bocskai A., Kardos Z., Mészáros L.

Kedd – Arasz - FC. KAU 0 : 7 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Gerezsdi T. Mészáros L., Gerezsdi T. – Bocskai A. – Mátés L., Bolf J. Mátés L., Bolf J. Cserék: Szokol Z., Domián K. Balogh M. Már az elején bátran és nagy kedvvel játszottunk, ami a folyamatosan szerzett gólokba mutatkozott meg. Az ellenfél csekély ellenállást mutatott és teljesen felőröltük őket. Győzelmünk egy percig sem forgott veszélybe. Egy kis koncent- rációval az eredmény akár kétszámje- gyű is lehetett volna! Szép volt fiúk!!!! G.: Bocskai A.3,Domián K.2,Gerezsdi T., Balogh M. Jók:Bocskai A.,Gerezsdi T., Mészáros L.

Péntek Istiván Autó – FC. KAU 1 : 5 Nagy T. Mészáros L., Gerezsdi T. Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Gerezsdi T. - Bocskai A. - - Bocskai A. - Kardos Z., Domián K. Kardos Z., Domián K. Cserék: Mátés L., Bolf J. A mai estén egy olyan presztízs mérkőzés várt ránk, aminél csak is a győzelem és a három pont megszerzése volt elfogadható. Minden poszton fegyelmezetten és taktikus- san játszottunk. Minden szituációba ellenfelünk fölé nőttünk,és folyamatosan megszerzett gólokkal felőröltük a játékukat! A mai estén igazi CSAPAT- ként bizonyítottunk. GRATULÁLOK MINDENKINEK!!! G.: Kardos Z.2, Bocskai A., Gerezsdi T., Mészáros L., Jók:Gerezsdi T., Kardos Z., Bocskai A.

Szerda FC. KAU - Tungsram 1 : 1 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L.,Gerezsdi T. Mészáros L.,Gerezsdi T. – Bocskai A. – Domián K., Kardos Z. Domián K., Kardos Z. Cserék: Szokol Z., Mátés L. Bolf J. A mérkőzést álmosan és kissé lagyma- tagon kezdtük. Támadó játékunk szét- eső és elgondolás nélküli volt. Folyamatosan vezetett támadásaink az ellenfél hatosánál rendre elhaltak, és erre épített ellentámadások zavart okoztak nekünk. Egy formás akcióból gólt szereztünk, de egy megpattanó szabadrúgás megpecsételte a meccs további kimenetelét. Sajnos a játék képe alapján az eredmény igazságos volt. G.: Bocskai A. Jók: Bocskai A., Nagy T., Mészáros L.

Péntek Magic Gold – FC. KAU 1 : 2 Nagy T. Csapat-összeállítás: Nagy T. Bocskai A., Bolf J. Bocskai A., Bolf J. - Mátés L. - - Mátés L. - Kardos Z., Szokol Z. Kardos Z., Szokol Z. Cserék: Mészáros L., Balogh M. Az idény utolsó mérkőzését játszottuk. Ahhoz képest, hogy tartalékosak voltunk, mindenki nagy elszántsággal és akarattal küzdött a pályán. Kombina- tív játékunkkal sok-sok helyzetet dol- goztunk ki, amiket sikerült gólokra is váltani. Mint védekezésben, mint táma- dásban ellenfelünk fölé nőttünk. Gratulálok mindenkinek! Köszönöm mindenki éves munkáját!!! G.: Bocskai A. 2 Jók: A CSAPAT!!!!

2011. Évi SENIOR bajnokság Senior B 9.FC KAU Tungsram Magic Gold Kőnig DKG EAST ZRT Istiv á n Aut ó Hidrofilt HAT - ARASZ