Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szerda Fordulat – Rózsa Palin 2 : 1

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szerda Fordulat – Rózsa Palin 2 : 1"— Előadás másolata:

1 2010.04.07. Szerda. 20.15 Fordulat – Rózsa Palin 2 : 1
Csapat-összeállítás: Horváth P. Hóbor Zs., Orbán A. – Miháczi A. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Domján J., Balogh M., Szokol Z., Domián K., Kománovics L., Mátés L. Megilletődötten kezdtünk, és a korán bekapott gól kissé összezavarta a csapatjátékunkat. Fokozatosan átvettünk az irányítást és enyhe mezőnyfölényben játszottunk. A kidolgozott helyzeteinket kétszer gólra tudtuk váltani és ez a győzelmet eredményezte! Köszönet minden csapattagnak! G.: Tislér R., Domián K. Jók: Tislér R., Horváth P., Orbán A.

2 2010.04.14. Szerda. 18.45 Szuperinfo – Fordulat 1 : 3
Csapat-összeállítás: Kománovics L. Mészáros L., Orbán A. – Miháczi A. – Domján J., Tislér R. Cserék: Balogh M., Szokol Z., Hóbor Zs., Mátés L. A mérkőzés teljes egészében enyhe mezőny-fölényben játszottunk és sorra dolgoztuk ki a hely-zeteinket. A befejezéseknél egy kissé lehettünk volna határozottabbak, és akkor nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. A gyenge játékvezetés mellett, egy végig küzdő sportszerű csapatot győztünk le. G.: Domján J., Mészáros L., Tislér R. Jók: Tislér R., Orbán A.

3 2010.04.21. Szerda. 19.30 Fordulat – Timberland 2 : 0
Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Miháczi A. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Domján J., Balogh M., Kománovics L., Mátés L. Hóbor Zs., Domián K., Szokol Z. A jól és szervezetten védekező ellenfél a mérkőzés első részében nehéz feladat elé állította a támadó sorunkat. Az első gólunk után folyamatosan építettünk fel szép támadásokat. A helyzetek kihasználásán még van javítani valónk. A mérkőzés összképét tekintve magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok mindenkinek! G.: Bajor J., Kománovics L. Jók: Orbán A., Bajor J., Tislér R.

4 2010.04.28. Szerda. 20.15 Vészkijárat – Fordulat 2 : 5
Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Hóbor Zs. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Miháczi A., Szokol Z., Kománovics L., Mátés L. A mérkőzésen végig határozottan, mezőnyfölényben játszottunk. Minden csapatrészünkben jobbak és eredményesek voltunk. A kisebb megingásokat és az elkerülhető gólokat leszámítva magabiztos győzelmet arattunk. Köszönet mindenkinek a csodálatos meccsért! G.: Bajor J.3, Mátés L., Tislér R. Jók: Bajor J., Orbán A., Tislér R.

5 2010.05.05. Szerda. 18.45 Fordulat – Zalagyöngye 6 : 1
Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Domján J. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Szokol Z., Hóbor Zs. Kománovics L., Mátés L, A mérkőzés egészét tekintve mezőnyfölényben játszottunk! Tetszetős és néha látványos akciókat vezetve biztos győzelmet arattunk. Minden csapat- részünkben felülmúltuk ellenfelünket. Ha kissé jobban koncentrálunk akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Köszönet minden csapattagnak, és a szurkolóknak! G.: Tislér R.3, Bajor J.2, Mátés L. Jók: Tislér R., Orbán A., Bajor J., Hóbor Zs.

6 2010.05.12. Szerda. 20.15 Arizona – Fordulat 1 : 3
Végig bátran és határozottan játszottunk. Mindenki fegyelmezetten és teljes odaadással küzdött. Kontrákra építve folyamatosan kezünkbe tartottuk a meccset és biztos győzelmet arattunk Köszönet minden játékosnak és szurkolónak! Nélkületek ez nem jöhetett volna létre! IGAZI CSAPATMUNKA VOLT! G.: Tislér R.3 Jók: Tislér R., Orbán A. és a CSAPAT!!!!! Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Miháczi A. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Bencsics K., Domján J.

7 2010.05.19. Szerda. 18.45 Fordulat – Biztonság 2000 2 : 3
Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Domján J. – Bajor J., Miháczi A. Cserék: Hóbor Zs. A mérkőzés egészében fegyelmezetten és okosan játszottunk. Minden csapatrészben egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán. A mérkőzés fordulatokban gazdag volt, és az eredmény akár fordított is lehetett volna! Koncentráljunk a jövő hétre! G.: Domján J., Bajor J. Jók: az EGÉSZ csapat

8 2010.05.26. Szerda. 18.45 Chemotox – Fordulat 5 : 0
Tartalékosan és teljesen szétesetten játszottunk Az ellenfél minden csapatrészében felettünk ált. Mind a védekezésünkön, mind a csatárjátékunkon változtatnunk kell ahhoz,hogy a bajnokság élmezőnyében tudjunk maradni. Ennél csak jobb lehet! G.: Jók: Csapat-összeállítás: Horváth P. Hóbor Zs., Orbán A. – Miháczi A. – Domián K., Tislér R. Cserék: Balogh M., Mátés L., Szokol Z.

9 2010.06.02. Szerda. 19.30 Fordulat – E-ON Kanizsa 1 : 1
Csapat-összeállítás: Horváth P. Miháczi A., Orbán A. – Domján J. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Hóbor Zs., Kománovics L. Egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán A megszerzett gólunk után enyhe mezőnyfölényben játszottunk, de helyzeteinket nem tudtuk gólokra váltani. Igyekezetünk és akarásunk csak a helyzetekig juttatta csapatunkat. Egy szerencsés góllal sajnos az ellenfelünk döntet- lenre hozta a mérkőzést! G.: Bajor J. Jók: Bajor J., Tislér R., Hóbor Zs., Orbán A.

10 2010.06.09. Szerda. 19.30 Fordulat – Szemere Söröző 3 : 2
Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Domján J. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Hóbor Zs., Mátés L. Szokol Z.,Kománovics L. A mérkőzés elején bekapott gól kissé megzavarta csapatunk játékát. Folyamatosan átvettünk az irányítást és a félidőben megfordítottuk az eredményt. Az ellenfél játékosai végig küzdve kiegyenlítettek, de az utolsó percben szerzett góllal biztosítottuk győzelmünket és megszereztük a három pontot. G.: Tislér R.2, Hóbor Zs. Jók: Tislér R., Orbán A., Horváth P.

11 2010.06.16. Szerda. 18.45 Mocsár Klub – Fordulat 0 : 3
A mérkőzésen végig enyhe mezőnyfölényben játszottunk, de csak a helyzeteink töredékét tudtuk értékesíteni. Kiváló kapusteljesítményünknek köszönhetjük, hogy a hálónk érintetlen maradt. Köszönöm mindenkinek a tavaszi szezonban nyújtott teljesítményét Ősszel célunk a jelenlegi helyezés megtartása, illetve az előre lépés és a feljutás lehet!!! G.: Miháczi A.2 , Bajor J. Jók: Horváth P., Orbán A., Miháczi A. Csapat-összeállítás: Horváth P. Miháczi A., Orbán A. – Domján J. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Hóbor Zs., Mátés L., Szokol Z.

12 2010.09.01. Szerda. 18.45 Fordulat – Mocsár Klub 5 : 2
Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Miháczi A. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Domján J., Mátés L. Szokol Z.,Kománovics L. A mérkőzés elején megszerzett gól túlságosan is nyugodttá tette csapatunkat. Végig mezőnyfölénybe játszottunk, de a sok kialakított helyzetet nagyon gyenge százalékban használtuk ki. Sajnos a kontra- támadások megzavarták a csapat egyenletes játékát. A második játékrészben már nem került veszélybe a győzelmünk. Gratulálok mindenkinek! G.: Bajor J.2,Tislér R., Miháczi A. Mátés L. Jók: Bajor J., Orbán A., Miháczi A.

13 2010.09.08. Szerda. 19.30 Szemere Söröző – Fordulat 0 : 5
Az esős időjárás a mai nap nem fogadott a kegyeibe bennünket, de jól alkalmazkodtunk. Végig kezünkbe tartottuk a mérkőzést és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Jó védekezésünknek köszönhetően az ellenfél játékosai ritkán jutottak el a kapunkig. Kontra támadásaink állandó veszélyt jelentettek. Minden csapatrészünkben felülmúltuk a végére teljesen szétesett ellenfelünket. GRATULÁLOK! G.: Tislér R.2, Bajor J.2, Domján J. Jók: Az egész CSAPAT! Csapat-összeállítás: Horváth P. Miháczi A., Orbán A. – Domján J. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Hóbor Zs., Mátés L., Szokol Z., Mészáros L.

14 2010.09.15. Szerda. 20.15 E-on Kanizsa – Fordulat 4 : 2
Az első félidő túlnyomó részében enyhe mezőny- fölényben játszottunk, de a helyzeteinket sajnos nem tudtuk gólokra váltani A második játékrész egyértelműen az ellenfélé volt. Súlyos egyéni hibák miatt megpecsételődött a sorsunk és vereséget szenvedtünk. Ezt a meccset el kell felejteni, és a soron következő csatákra kell koncentrálnunk! G.: Bajor J., Miháczi A. Jók: Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Miháczi A. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Hóbor Zs., Mátés L., Szokol Z., Domján J.

15 2010.09.22. Szerda. 20.15 Fordulat – Chemotox 2 : 1
Az első félidő első felében enyhe mezőnyfölényben játszottunk, mégis a helyzeteinket nem váltottuk gólokra. Az ellenfél szerzett vezetést és ez visszavetett bennünket Folyamatosan javult a játék és újra fölényt alakítottunk ki, és ezek már gólokban is megmutatkoztak A mérkőzés hátralévő részében,már esélyt sem hagytunk, biztosan zsebeltük be a három pontot. G.: Bajor J.,Tislér R., Jók: Bajor J., Orbán A., Tislér R. Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Miháczi A. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Domján J., Mátés L. Szokol Z.,Kománovics L. Hóbor Zs.

16 2010.09.29. Szerda. 18.45 Biztonság 2000 – Fordulat 7 : 2
A mérkőzés túlnyomó többségében az ellenfél irányított és sorra dolgozta ki a helyzeteit. A mai nap minden labda hozzájuk pattant és minden helyzet nekik kedvezett. Sajnos a kidolgozott helyzeteink sorra kimaradtak,és a játékunkban sem volt átütőerő. G.: Domján J., Tislér R. Jók: Orbán A., Tislér R., Domján J. Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Miháczi A. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Hóbor Zs., Mátés L., Szokol Z., Domján J.

17 2010.10.06. Szerda. 20.15 Fordulat – Arizona 4 : 1
Már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és kombinatív játékunknak köszönhetően ez gólokba is megmutatkozott. Sikerült úgy játszani,hogy az ellenfél játékosai csak keresget-ték a labdát. Szép ötletes gólokkal teljes megadásra kényszerítettük őket. Gratulálok mindenkinek,igazi csapatmunka volt! G.: Bajor J.2, Miháczi A., Domján J. Jók: Az egész CSAPAT! Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Miháczi A. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Domján J., Mátés L. Szokol Z., Hóbor Zs.

18 2010.10.13. Szerda. 20.15 Zalagyöngye – Fordulat 2 : 9
A tabella alsó felében tanyázó ellenfelünk nem sok ellenállást mutatott a mérkőzés túlnyomó részében. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sokszor naggyá tettük a gyengécske kapust. Minden csapatrészünkben jobbak voltunk, de sokszor elbo- hóckodtuk a ziccereket. Megérdemelt győzelmet arattunk, és akar nagyobb arányú is lehetett volna! G.: Bajor J.4, Tislér R.2, Miháczi A.2, Mészáros L. Jók: az egész csapat Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Miháczi A. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Hóbor Zs., Mátés L., Domján J.

19 2010.10.20. Szerda. 19.30 Fordulat – Vészkijárat 6 : 2
Ellenfelünk a tabella alsó részében helyezkedik el, ami a mai napra is győzelmet jósolt csapatunk számára. Végig kezünkbe tartottuk a meccset, és magabiztos játékkal fontos győzelmet arattunk. Végig kiegyensúlyozottan, jól játszva szereztük meg a három pontot. G.: Bajor J.2, Domján J., Tislér R., Mátés L. Mészáros L. Jók: Bajor J., Orbán A., Tislér R. Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Domján J. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Mátés L. Szokol Z., Hóbor Zs.

20 2010.10.27. Szerda. 20.15 Timberland – Fordulat 1 : 5
Már a mérkőzés első felében magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, ami gólokban is megmutatkozott. Minden csapatrészünkben jobban és eredménye- sebben játszottunk. A két csapat közti különbség a gólarányban nem teljesen mutatkozott meg. A hátralévő két mérkőzésen bebiztosíthatjuk dobogós helyezésünket! G.: Bajor J.3, Tislér R., Mészáros L. Jók: Bajor J., Mészáros L., Orbán A. Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Domján J. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Hóbor Zs., Mátés L., Miháczi A. Szokol Z.

21 2010.11.03. Szerda. 19.30 Fordulat – Szuperinfo 5 : 1
A mérkőzés elején kissé megilletődve és apróbb hibákkal játszottunk. Az ellenfél kontrái veszélyesek voltak, de szerencsére kimaradtak. Folyamatosan átvettük az irányítást és gólokkal biztosítottuk be fölényünket. Minden játékosunk megfelelő teljesítményt nyújtott. A végeredmény tükrözte a két csapat közti különbséget. G.:Bajor J.2, Tislér R., Miháczi A.,Bencsics K. Jók: az egész CSAPAT Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Miháczi A. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Mátés L. Szokol Z., Hóbor Zs., Bencsics K. Domján J.

22 2010.11.10. Szerda. 20.15 Rózsa Palin – Fordulat 4 : 1
Az idény utolsó mérkőzésén egy teljesen más csapat benyomását keltettük,mint amit eddig meg- szokhattunk. A helyzeteink sorra kimaradtak, és min- denki saját maga akarta megoldani a feladatot. Csapatjátéknak még a közelébe se voltunk. Az ellenfél példamutatóan küzdött, és ha eke lett volna rájuk kötve felszántották volna a pályát. Köszönöm mindenki éves munkáját! G.: Bajor J. Jók: senki Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Miháczi A. – Bajor J., Tislér R. Cserék: Hóbor Zs., Mátés L., Domián J. Szokol Z.


Letölteni ppt "Szerda Fordulat – Rózsa Palin 2 : 1"

Hasonló előadás


Google Hirdetések