LG Prada KE850 Luxus mobil érintőkijelzővel Bemutató: Készítette: Balogh Adrienn MF07K1.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az érintőképernyők.
Advertisements

Készítette: Schneider Péter Felkészítő-Tanár:Utassy Andrea Egressy Gábor Kéttannyelvű Műszaki Szakközépiskola 1149 Budapest Egressy út 71.
Digitális világ 4. foglalkozás Mobilfónia 1. Eszközök, lehetőségek.
LOGICA System.
Hardver ismeretek Háttértárolók
Kimeneti egységek Készítették: Boros Gyevi Vivien Tóth Ágnes
okostelefon a vezeték nélküli Hálózatok zártságának vizsgálatában
Mi az? Kicsi, hordozható, mindig be van kapcsolva? Mobiltelefon :-)
A CHS bemutatja:. GOCLEVER 500PLUS Technikai adatok: - Kijelző - 5", 800x480, érintőkijelző - Operációs rendszer - Windows CE Processzor -
Videó kártyák újdonságai Készítette: Villás Tibor.
Számítógép, navigáció az autóban
Hardver ismeretek: Hordozható számítógépek.
Számítógép, navigáció az autóban
Készítette : Barati István Médiatechnológus asszisztens
$ IBM Simon $ Nokia 9000 Communicator $ Nokia 9110 $ Ericsson R380 $ Nokia 9210 $ Kyocera 6035 $ Nokia 3650 $ Blackberry 6210 $ Siemens SX1 $ Blackberry.
M AGNETO - OPTIKAI H ÁTTÉRTÁRAK Készítette: Dobos Rhea Szilvási Orsolya.
Kommunikációs Rendszerek december 8. 1 Nokia Végberendezések- Hegedűs Iván Mihály.
Legújabb hardvereszközök
A FAGOSZ Köböző könyv elektronikus kiadása
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: január 1-től.
Wireless Home Gateway Handover és roaming kérdések Készítette: Tóth Balázs Viktor.
Számítógépes grafika Szirmay-Kalos László
Készítette: Kecskés Imre
Okostelefonok. A PDA gyártók egy része felismerte, hogy a piacon maradáshoz muszáj integrálni a tenyér számítógépekbe is a telefon részt. Miért van erre.
MP4 lejátszók.
Adatátvitel. ISMERTETŐ 1. Mutassa be az üzenet és csomagkapcsolást! Mi köztük az alapvető különbség? 2. Melyek a fizikailag összekötött és össze nem kötött.
Prototípuskészítés Verilog nyelven Screen Saver Készítette: Mészáros Péter.
Legmodernebb mobiltelefonok Az új generáció Készítette: Kazai Péter.
Samsung Galaxy S a továbbfejlesztett technológiák ütőképes ötvözetét kínálja, ezáltal olyan felhasználói élményt garantál, mellyel minden elődjét felülmúlja.
Perifériák.
A pendrive.
Amit az adathordozókról tudni kell
Gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola, Szlovákia
Napjaink háttértárolói Király Erik Péter Felkészítő tanár:Sári Éva Türr István Gazdasági Szakközépiskola 6500 Baja, Bácska tér 1.
A MacBook bemutatása Itt nagyon sok mindent tudhatsz meg a MacBook-ról. Remélem jól fogsz szórakozni!
Laptop, notebook, PDA. Hordozható számítógép Hívhatják bárhogy: laptopoknak vagy noteszgépeknek, hordozható számítógépeknek, stb. Ezek az egy darabból.
Hordozható médialejátszók napjainkban
Asszimetria Barna Gergely.
Internal Only▲ Title: Type: Arial Bold Size : 40-47pt Color : Theme of Blue Subtitle: Type : Arial Color : 26-30pt Color : White A BLADE DESIGN – NAGYON.
A számítógép teljesítménye
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Leica Zeno GIS Leica Geosystems Térinformatika és Eszközmenedzsment Gombás László December 2012.
Képek feldolgozása 7. osztály.
Mi az RGB? Red Green Blue, a képernyős szín-megjelenítés modellje. Ha mindhárom alapszín teljes intenzitással világít, fehér színt kapunk. Ha mindhárom.
Windows Mobile és GPS használat Újratervezés az oktatásban Ladányi Gusztáv.
Bementei és kimeneti eszközök ismertetése
A számítógép részei Ismétlés-gyakorlás.
Confidential, No copy permitted CDE-133BT CD tuner Bluetooth modullal, iPod vezérléssel.
Kedvenc Mobliom Székely Dóra Felkészítő tanár: Orosz Tibor
IPhone 5 Ulrich Anna Csenge Zirci Reguly A. Német Nemzetiségi Nyelvoktató Ált. Isk. Felk.tanár: Földesi Katalin Ulrich Anna Csenge.
Készítette: Lengyel Sándor Felkészítő tanár: Kókai Anasztázia Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola Iskola tér 1. Magyarkanizsa Szerbia Iskola tér.
Felkészitő tanár : PaedDr. Spek Krisztina Készitette : Gubien Dávid, 1.D Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola Gúta.
Az én kedvenc mobiltelefonom
PDA és Okostelefon.
Kedvenc telefonom Készítette: Szakonyi Ádám Felkészítő tanár: Mógorné Áment Erika Református Általános Iskola Balatonfüred 8230 Balatonfüred Iskola u.
Felkészítő tanár: Czuforné Kleszó Éva
Crt Monitor. Általános  a televízióhoz hasonló  elektronsugár futja végig  a sorok és képek váltásának időpillanatait a vízszintes és függőleges sorszinkron.
Téma: Kedvenc mobilom Készítette: Présing Zsófia Osztály: 7.G Felkészítő tanár: Huschekné Szabó Ildikó Iskola: Türr István Gimnázium és Kollégium 8500,
Kedvenc mobilom Készítette: Orsós Martin
iPhone Készítette: Egri Dóra
Következ ő dia El ő z ő dia Utolsó dia Kezd ő lap Bemutató vége.
A Kheopsz piramis.
Az én kedvenc telefonom… Készítette: Szamosi Rozina Felkészít ő tanár: Kiss Csaba Iskola: Hernád-Pusztavacs Általános Iskola Pusztavacsi Tagintézménye.
Wireless Home Gateway Handover, roaming, keletkező veszteségek Készítette: Tóth Balázs Viktor.
Készítette: Kajári Katalin EKF – Informatikus könyvtáros szak
ETailer Kit Lenovo Yoga Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Hardver ismeretek: Hordozható számítógépek.
3D megjelenítés eszközei
Szeretet szolgálat Joli néninél
A számítógép felépítése
Előadás másolata:

LG Prada KE850 Luxus mobil érintőkijelzővel Bemutató: Készítette: Balogh Adrienn MF07K1

Adatok: Méret: 98.8 x 54 x 12 milliméter Súly: 85 gramm Kijelző: 3 hüvelykes érintőképernyő GSM: Három normás Adatátvitel: EDGE, Bluetooth, USB Multimédia: 2 megapixeles kamera, mp3-lejátszó Memória: megabájt (MicroSD kártya) Ár: ezer forint

Az LG KE850 már 2007-ben kapta meg az azóta már jól ismert Prada elnevezést, még hozzá a dél- koreai elektronikai cég és az olasz divatcég együttműködésének első közös gyümölcseként. Erre minden bizonnyal azért volt szükség, hogy a Prada logó a lehető legjobban beturbózza az eladásokat, illetve, hogy jó drágán lehessen forgalmazni a telefont.

Kinézet: A készülék a vártnál sokkal kisebb méretű. A 98,8 milliméter hosszú és 54 milliméter széles kis masina vastagsága mindössze 12 milliméter, vagyis még simán ultra-vékony kategóriásnak mondható. Ezen méretekhez egyébként alig 85 grammos tömeg társul, vagyis a telefon a zsebünket sem húzza le nagyon.

Kijelző: Billentyűzet nincs, de cserébe a display gigantikus méretűre nőtt. Felbontás tekintetében 240x400 képpontról beszélhetünk, ami első hallásra kellemesnek tűnhet, azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez a pixelmennyiség az átlagnál jelentősen nagyobb felületen terül el. Emellett 262 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni.

Kamera: A hátfal bal felső sarkába került a kamera modul, mely konkrétan egy tükröt, egy optikát és egy LED-segédfényt vonultat fel. A fényképezés nagy élményt jelent, hiszen az azért nem rossz dolog, ha a fényképezőgép által látott kép egy 3 colos wide-screen kijelzőn jelenik meg.

Videó: Videózáskor a ritkának mondható 400x240 pixel jelenti a felbontásbeli plafont, de ezenkívül kapunk még 352x288, 320x240, 176x144 és 128x96 pixeles videófelbontásokat is.

Bluetooth 2.0-ról USB 2.0 interfészt és USB Mass Storage 8 MB szabad, de legalább egy 256 MB-os microSD kártyát már gyárilag kapunk a telefonhoz. 300 órás készenlétre és 3 órás beszélgetési időre képes MP3 lejátszó Sztereó FM rádió Alaphelyzetben négy játék Számológép Web böngésző Szolgáltatások:

Egy abszolút exkluzív megjelenésű, divatos mobiltelefon, egzotikus megoldások tömkelegével.

Pozitívum: extravagáns külső, kompakt kialakítás, óriási kijelző, 2 megapixeles autofókuszos kamera, microSD bővíthetőség, sztereó FM rádió, zenelejátszó, diktafon, GPRS, EDGE, Bluetooth 2.0, USB 2.0.

Negatívum: az érintőkijelzőben rejlő lehetőségeket jobban is ki lehetett volna aknázni, nincs ceruza, hiányzik az UMTS és a HSDPA, a telefonkönyv, a naptár és a webböngésző lehetne jobb is, gyorsan lemerül.

Köszönöm a figyelmet! Bemutatót készítette: Balogh Adrienn ME07K1