Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

LOGICA System.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "LOGICA System."— Előadás másolata:

1 LOGICA System

2 Central Test kábeles CU Rendszer
A biztonsági világítási rendszert teljes egészében a LOGICA CU (kód: 12100) vezérlő egységre lehet kötni – max. 128 világítótestet egységenként, DALI bus rendszer segítségével: CU kontrollálja a rendszert; A CU vezérli a DALI elektromos előtéteket; A CU-t a megfelelő Interfész segítségével távolról is vezérelni lehet. Több LOGICA CU rendszert egy SuperVisor CU (code 12131) központi egységre lehet kötni, mellyel akár 4096 világítótestet is irányíthatunk.

3 LOGICA CU Logica Control Unit (code 12100) vezérlő egység segítségével a biztonsági világítótesteket is tartalmazó világítási rendszert irányíthatjuk Dali protokol alapú kábeles kapcsolattal. LOGICA CU kialakítása: 4 nyomógombos felület; LCD kijelző; 4 konfigurálható bemeneti kapcsoló; RS485 kimeneti port távvezérléshez; DALI-kompatibilis bus kimenet.

4 A rendszer dimenzionális korlátai
A kapcsolat egy nem polarizált 2 eres bus kábel segítségével létesül. A kábeleket fordítva is be lehet kötni; Nincs szükség speciális vezetékekre; A maximum távolság a CU és a legtávolabbi világítótest között a használt vezeték keresztmetszetének függvénye:

5 PC Távvezérlés Minden LOGICA CU vezérlőegységet irányítani lehet számítógépről RS485 port segítségével (RS485_A a SuperVisor és FM esetében) A CU távvezérelhető számítógéppel: DIREKT KAPCSOLAT: PC-re lehet kötni saját soros porton keresztül, vagy ennek hiányában USB/RS485 konverter segítségével; ETHERNET KAPCSOLAT: LAN Ethernet porton keresztül a PC-re köthető RS485-Ethernet interfész segítségével; GSM KAPCSOLAT: GSM modemmel rendelkező PC-vel lehet írányítani a CU-t, a megfelelő GSM interfész segítségével; LON KAPCSOLAT: A CU-t Központi Felügyeletről (BMS) is irányítani lehet a megfelelő Lon Interfész alkalmazásával.

6 Direkt Kapcsolat Direkt kapcsolathoz PC-CU között, USB/RS485 konverterre van szükség (code 12136). Az RS485 Konverter port TX+/D+ bemenetét a CU Ux+ kimenetéhez kell kötni; Az RS485 Converter port TX-/D- bemenetét a CU Ux- kimenetéhez kell kötni;

7 GSM kapcsolathoz a PC-CU között, GSM Interfész (kód: 12132) szükséges.
A GSM Interfész kialakítása: GSM: hálózat LED; 230: betáp LED; LD1-LD4: kimenet LED; OUT: relé LED; INFO/RST nyomógomb információ és Reset. SIM-KÁRTYA: Előfizetés; Adat SIM-kártya. Csatlakoztassa az Ux+, Ux-, és Com kimeneteket a CU és a GSM Interfész között

8 Supervisor LOGICA CU Supervisor Logica Control Unit (code 12131), mely a felügyeleti központi vezérlő egység, a LOGICA CU vezérlő egységeket köti össze (akár 32 egységet), és tárolja a rendszer jelentéseit két évig. LOGICA CU kialakítása: 4 gombos kezelő; LCD kijelző; Open-Collector kimenet egyedi hibajelzésnek; 2 db RS485 port távvezérléshez és LOGICA CU kapcsolathoz; RS232 port helyi nyomtatóhoz.

9 Normál és biztonsági világítások rendszerében a legtökéletesebb megoldás:

10 Normál és biztonsági világítási rendszerekben nyerő
Alacsony energiájó rádióhullámok, nincs electromágneses szennyezés; 2,4 GHz frekvenciajel; A normál mobil telefonok által kibocsátott energiának kevesebb, mint 1%-át bocsátja ki; Az ERC/REC előírásnak megfelel; Automatikus kapcsolat felállítás a CU központi egység és az egyes világítótestek között; A világítási rendszer automatikus felismerése az optimális út felállításával a CU központi egység és az egyes világítótestek között; Átépítés után a rendszer automatikus felállítása; Korlátlan hatótávolság.

11 Normál és biztonsági világítási rendszerekben nyerő
9 DIN MODUL

12 Normál és biztonsági világítási rendszerekben nyerő
DALI Bus vezeték < 128 Central Unit LOGICA vezérlőegység < 500 Central Unit LOGICA FM Központi egység

13 Logica FM Rádió vezérlés
Normál és biztonsági világítási rendszerekben nyerő Logica FM Rádió vezérlés

14 Normál és biztonsági világítási rendszerekben nyerő Logica GSM Interfész
9 DIN MODUL

15 Normál és biztonsági világítási rendszerekben nyerő
Supervisor Logica felügyeleti központ LOGICA CU (BUS/FM) LOGICA GSM INTERFÉSZ GSM MODEM


Letölteni ppt "LOGICA System."

Hasonló előadás


Google Hirdetések