Lavyl Business-Effektor Project

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS május 14 A MARKETINGBEN ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN.
Hogy akarsz gyorsan pénzhez jutni? Avagy a jótündér elhagyta a varázspálcáját, úgyhogy ez maradt...
VIIII. Szalvéta bemutató
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Álmok… Caso não utilize a parte “voltando a sonhar” do modulo, favor deletar.
A tudatos élet alapelvei
Hogyan gondolkodjunk az árakról Állnak a falak… BUDAPEST május 22.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Gondolatfoszlányok és aforizmák gyűjteménye
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Magyar Pénzügyi Közvetítő Zártkörű Részvénytársaság
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Giovanni Ferrini Fashion
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
Miről fogok beszélni? 4, MARKETING ,TÁJÉKOZTATÁS Tízperces Open 5, UTÁNKÖVETÉS 7, CSAPATJÁTÉK.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A lustaság legyőzése. Honnan szerezz motivációt!
Hogyan építs hálózatot 2012-ben
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Iskolahálózatok itthon és külföldön Pénziránytű műhelymunka MNB, november 10.
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
Pozitív gondolatok.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
Ha valóban szeretnél változtatni
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Lavylites Hogyan induljon el - Üzleti ismertető.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Előadás másolata:

Lavyl Business-Effektor Project A profi indulás lépései Cél a SIKERÉLMÉNY gl_system / moneyfestcafe@gmail.com

Megváltozott válaszok Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen tavaly is ugyanezeket a kérdéseket tette fel ugyanennek az évfolyamnak!” Einstein így válaszolt: „Tudom, fiam, de azóta már megváltoztak a válaszok” A mi munkánk, a megváltozott válaszok eljuttatása az emberiségnek!

Tudd, hogyan cselekedj az üzletben! – ?% Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Mivel úgy döntöttél, hogy belevágsz, biztosan egyetértünk abban is, hogy nem kis munkát, és energiát fektetünk majd be. Éppen ezért rosszul csinálni valamit, pont annyi energia, mint jól, a különbség viszont az eredményben szembetűnően látszik. Tudd, miért vagy az üzletben!!! Mi a célod? - ?% Tudd, hogyan cselekedj az üzletben! – ?%

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START A továbbiakban ez az anyag egy mankó ahhoz, hogyan indulj el. Ne feledd! Amit te elvégeztél egyszer, azt elvárhatod mástól is, amit viszont te sem, azt miért várnád el bárkitől is egy szabad üzletben? A felelősséged az emberek felé, (a szponzoraiddal együtt) addig terjed, hogy megadd az esélyt a maximális sikerhez. Ezt az esélyt pedig a kész segédeszközök, és a bevált szisztéma nyújtja! Ahogy a jó indulás a sikert, a rossz indulás, magában hordozhat egy esetleges kudarcot.

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Ellenőrizd megvannak e Név/regisztrációs adataim Tel. szám/ Email: - adatok amikkel regisztráltam, lejegyezve Meghívóm / Együttműködő felsővonalaim elérhetősége Név/Tel/Email - Kapcsolatok azok felé, akik érdekeltek a sikeremben

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Cél felállítás, tervkészítés a hatékony és eredményes munka érdekében A Partner Rang eléréséért Készítmény és stratégia választás: - a megtervezett elindulás - egyértelmű visszajelzés a felsővonal felé! Minősülj Partnerré - Segítsd a közvetlenjeid Partnerré minősülését

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Válassz egy üzleti hozzáállást az elinduláshoz! Indulás mellékfoglalkozásban! - Hobby hozzáállás, jövedelem kiegészítés? Pozícionálás? - A saját Lavyl készítményekre pénz bevétel Terv: Havi 50 – 100 000 Ft bevétellel --- Mikorra? Indulás üzleti szándékkal! - Szorgalmas toborzói hozzáállás! - Egyéni célok megvalósításáért Terv: Havi 200 – 500 000 Ft bevétellel --- Mikorra? Indulás teljes elkötelezettséggel! - Vállalkozói attitűd, vezetői képességek! - Lavylites karrier terv Terv: Havi 1500000 – 2500000 Ft bevétellel --- Mikorra?

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Terv – Mit kell érte megtenni, mennyi idő alatt? Neked mi a számod? Napi meghívás/telefonos hívásindítás – Neked a célodhoz mi a napi számod? Napi ajánlattétel Napi csatlakoztatás

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Kövesd a lépéseket, melyek egyszerűek: MEGTANULHATÓAK – MEGTANÍTHATÓAK - MEGISMÉTELHETŐEK Célok! – Névlista! – Meghívás! – Tárgyalás/Ajánlattétel/Utánkövetés – Regisztráció/Lavyl-rendelés(min88pont) – Elindítás!/START képzés – Rátérés a rendszer támogatott munka-folyamatra (Konzultáció/Másolódás/Felépítés/No+line?!) Ritmikus munkavégzés a célokért!

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START A saját autoactiver vásárlásaimat, már a saját Epénztáramból rendezem: ……………………………………………………………….. Dátum/Saját kézjegy „Ahol megvan a jövőbe vetett hit, ott a jelenben óriási az erő!”

Lavyl Business-Effektor Project A saját AUTOSHIP-et, már a SAJÁT NEXPAY kártyámról tervezem rendezni! --- OK? O Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Partner Rangom a Lavylites üzletben terveim szerint elérem: ……………………………………………………………….. Dátum/Saját kézjegy „Ahol megvan a jövőbe vetett hit, ott a jelenben óriási az erő!”

akkor egy bolondból kettőt csinálsz!” Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Tisztában lenni vele: Munkánk az, hogy kiváló ajánlatunkat, rendszerünket, folyamatosan juttassuk el az emberekhez! Indulásképp az első 4 héten min. 30-50 embernek! Két féle embert csatlakoztathatunk: Aki „dolgozni” is akar, azonnal cselekszik – egészséges gazdag vezető lesz Toborzói üzemmóddal indul, halad!!! –Támogasd ahogy csak tudod! Aki „próbálkozó” – infót fogad, lehet, nagyon akar, de nem cselekszik azonnal! – vele vagy egyéni a megállapodásod (kiváló névlistája és zöldfényei vannak!), vagy vedd alapul azt: „Ha az idődet egy bolond győzködésére fecsérled, akkor egy bolondból kettőt csinálsz!”

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START MLM/Network diagnózis: Az emberek rövidtávon túlbecsülik magukat abban, amit el tudnak érni, és hosszútávon alulbecsülik magukat abban, amit el tudnak érni.

„Amikor a bizalommal teli tekintet, Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Missziónk – filozófiánk – céljaink – értékeink: Egy határokon átnyúló aktív fogyasztói network közösség létrehozása, amelynek elsődleges célja hogy minden otthonban háztartásban legyen egy használatban levő Lavyl Auricum - hozzásegítve ezzel a Lavylites tagjait egészségük megszilárdításához és vagyonuk hosszú távú növeléséhez. „Amikor a bizalommal teli tekintet, örömmé változik át.” …átélni és átélni és átélni… Minőség – Rugalmasság – Megbízhatóság – Szaktudás – Elérhetőség – Másolhatóság – Állandóság –Naprakészség

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Elindulás A feladat - jutalomjáték: Vezesd végig azon a folyamaton az embereket, amin te is kényszermentesen végighaladtál. Meghívás - Bemutatás – Meghívtak? Megismerted az ajánlatot? Utánkövetés – Regisztráció/Csatlakoztatás – Utánajártál a dolgoknak? Csatlakoztál? Lavyl készítmények megrendelése, használata – Megvolt? Elindulás – Openek – Havi rendezvények – Megvolt?

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Toborzás – együttműködve a szponzorral, felsővonalakkal Kedd 18h OPEN City Inn H – díjmentes ajánlatismertetés Csütörtök 17h – egyeztetni 1:1 – Rapid ajánlattételek a felsővonallal Zöld fény a felsővonallal Mi a számod a céljaid eléréséhez? Hetente 2x önkontroll!

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START A jelöltek lehetnek: Lavyl használatra fogyasztók: Tanítsd meg az önjárásra őket. Tartsd korrektül a kapcsolatot velük. Üzleti szándékkal érkezők: Elindítás a Lavylites Partneri Rang megszerzésére.

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Oda fókuszálj, ahonnan a pénz jön, hosszútávon! Fókusz az emberek Lavylites Partner Rangra hívására, amivel elérhető a Partner/Start Up/Leader szint! Partner szint minősülési elvárás: Min. 80 személyes pont + 400 pont a kisebb lábon Mindkét oldalon minimum egy-egy 80 pontos közvetlen. Partner szint elérési példa 88 pontokkal minkét oldalon. 88, 176, 264, 352, 440 2x5 - 88 pontos csatlakozás mindkét oldalon 88pont  1db 150 ml Lavyl + 1 db 50 ml Lavyl

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Hozz létre Lavylites Partner gyárakat A Partner gyár alkotóelemei: Meghívás – Bemutatás – Nyomonkövetés – Képzés „Mindenki ezen dolgozzon! Hozzon létre Lavylites Partner gyárakat! Az ilyen gyárak építőkövei, a Meghívások, a Tárgyalások, a Helyes szponzorálás/Nyomonkövetés, a Vezető oktatás/Képzés. Ez, mint egy kerék elkezd forogni, és vezetők kerülnek ki a forgásból. Amennyiben felépül a saját rendszer, a haladását nem lehet majd megállítani, mert a belépők száma, jóval meg fogja haladni az esetleges kiesők számát. A természetes növekedés meghaladja a természetes lemorzsolódást!”

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Szponzoroddal/felsővonaladdal kézhez kaphatod készen azt, amiből 2-3 nap alatt fel tudsz készülni, meg is tudsz tanulni, majd amit a gyakorlatban 1-2 hónap alatt pénzre és sikerre tudsz váltani. Elérkezett a cselekvés ideje! Nem a próbálkozásé („Megpróbálom…”) Nem a beszédé (kifogások) A cselekvésé (Megcsinálom! ) Nem ismerni és tudni kell ezt az üzletet, hanem megcsinálni! Csináld meg a partner szintet!

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Tudd, hogy ötször annyit kell dolgoznod, mint amit most gondolsz, de tízszer-százszor annyit keresel majd, mint amit most sejtesz. Fontos az elején megérteni! - Ez egy rendkívül komoly és igazán egyedi lehetőség! Az ajánlat nem arról szól, hogy jó e vagy rossz, hanem arról, --- kell-e vagy sem!? Nyilvánvaló előny, hogy egy olyan vállalkozáshoz csatlakozhatsz, amiben semmi vesztenivaló nincs!

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Miért fizetnek a legtöbbet a Lavylites-nél? Az ALAP séma másolódásának a tanításáért! A Partneri rangeléréséért/eléretéséért! Ez az ALAP!

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START „Engedd feltörni mert benned kezdődik a forradalom Kezd el elsőnek és ezrek felnőnek az oldaladon” PT Következő javasolt anyagok: Hatékony meghívás Rapid ajánlattétel

Lavyl Business-Effektor Project LAVYL - START Hamarosan könnyebb lesz az élet...... gl_system / moneyfestcafe@gmail.com